Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bereta

Ile jesteście warci idąc ulicą? Ile macie NA i PRZY sobie?

Polecane posty

Gość krakrakarkrakra
okulary przeciwsloneczne- 50zl biustonosz- 60 zl stringi- 25zl skarpetki - hmm jakies 10 zl buty- 100 zl dzinsy- 260zl bluzka- 80 zl kurtka skorzana- 1800zl torebka- 100zl portfel - 100zl gotowka w portfelu- 400zl pasek od spodni- 80 zl komorka- 600zl zegarek- 1000zl razem.. hmm.. 4.665 zl :O

Gość jestem najtansza
bez bielizny :) getry po siostrze, koszulka po mezu i tez dobrze .Razem zero zlotych ,ale siedze w domu :D:D:D

Gość Goły przed kompem....
Hmm.. zero zł.

Gość bereta
teraz ja :) Bluzka 32zł Dżinsy ok.65zł bielizna ok 40zł kurtka 90zł buty ok.80zł torebka 22zł telefon -nie wiem, na allegro mozna dostać ok 150zł:) i parę groszy przy sobie... A to razem będzie ok.500 zł Dużo!!!!

Gotowki grubszej nie nosze przy sobie, telefon mam stary, moze jedynie karta cos jest warta jesli ktos rozszyfruje PIN :P Nie wiem za ile mam ciuchy na sobie, nie pamietam cen, moze jedynie spodni, bo kupilam kilka dni temu, zaplacilam za nie w H&M 10 funtow :P Napadac sie mnie nie oplaca, a jednak mnie napadnieto i pobito 😭

Gość nie wpadłam na to...
niech no przelicze... majtki- 60 zł stanik - 120 zł skarpetki 5 zł spodnie - 100 zł koszula - 39 zł marynarka - 69 zł buty - 169 zł pierścionkek - 799 zł pierścionek - 129 zł kolczyki - 15 zł kasa - 500 zł cos tam... trochę mnie jest ... jakieś ponad 2 tysiace :) hehe

Gość Kotku pierścionek
to był z paczki po czipsach. Oszukałem cię....

telefon warty 80 zł, zero na koncie, torebka 17 zł :)

o i jeszcze kosmetyki w torebce ... jakieś 200 zł plus perfumy 180 zł o i okulary mam warte jakies 300 zł rok temu...

Gość efelinka23
spodnie 80 zl, okulary przeciwsloneczne 350 zl sandalki 150 zl stanik 45 zl majtki 8 zl koszulka z wyprzedazy 20 zl torebka z wyprzedazy 12 zl portfel 300 zl - prezent:D komorka 1500 zl teraz to juz moze z 1000 kosztuje

Gość strzyga______
bransoletka - 270 zł kolczyki - 55 zł pierścionek - 34 zł perfumy - 300 zł torebka - 49 zł spodnie -120 zł sukienka - 79 zł bluzka- 89 zł buty -200 zł stanik -134 zł majtki - 59 zł + zawartość portfela przeważnie ok 200, 300 zł _______________________________________ 1389 zł bez portfela

Gość fiki miki fiki miki
a moze teraz firmami? no wiec bielizna - atlantic spodnie-lee koszulka -nike sweterek -h&m zegarek i pierscionek-Apart

Gość truskafffka
hehe:) Ja sie zazwyczaj ubieram na ciuchach, wiec niby płaciłam grosze, ale takie gacie rmaniego kosztowały pewnie z parę tysiecy, choc ja je mam za 30 zł:) Niestety, mój koszt zawyża ( i złodziei kusi) pierścień rodowy z brylantami, który nosze, bo mi teściowa kazała :/ a to jest ponad 3000 warte :/

Gość taa
truskaffka jakas Ty biedna :O tesciowa kazala to trzeba nosic :P

Gość dziś miałam na sobie
stanik - 95zł majtki - 9zł skarpetki - 4 zł buty sportowe - 120 zł spodnie - 119 zł koszulka - 50 zł kolczyki - 15 zł zegarek - 220 zł pierścionek - 790 zł (dobrze, że nikt nie wie, że jest tyle wart) to razem daje 1422 zł + torebka, którą dostałąm w prezencie wiec nie wiem ile kosztuje a w niej: telefon - 850 zł portfel - 50 zł w portfelu - 240 zł + karta pudełko do soeczewek - 5 zł to razem daje 1145 zł + karta czyli, że cała chodzzca dziś po ulicy ja byłam warta 2567 zł

Gość hihihiiiiiiiiiiiiii
Bielizna razem około 10 złotych :) buty 35 zeta reszta z odzysku 2 złote w kieszeni :) zusammen do kupy = 47 złotych :P

Gość K.A.
A ja dzisiaj: spodnie 250 zł podkoszulek:60 zł sweter: 200 zł buty:150 zł bielizna (łącznie):100 zł torebka:120 zł w portwelu:50 zł

Gość K.A.
W sumie dodam jeszcze kosmetyki w torebce:450 zł (plus perfumy) i telefon-700-800 zł. No proszę,a nigdy się nad tym nie zastanawiałam ile mam przy/na sobie idąc każdego dnia ulicą :D pozdrawiam

dzisiaj, to: bielizna: 50 zł rybaczki jeansowe: 20 zł bluzka: 50 zł pierścionki srebrne: nie wiem ile, prezent :) kolczyki: 30 zł japonki: 40 zł torba: 30 zł telefonik: teraz nie wiem ile jest warty (siemens mc60) karta do bańkomatu ;): troszkę kasy tam jest, ale pinu nie zapisuję :P No to na mnie też nie warto napadać dzisiaj :P

Gość z tym za ile mam na sobie
to różnie bywa ale w torebce ( skaja niezdzieraja ;-) ) mam portfel ktory dostałam od siostry ( Coveri - to projektant Włoski ? ) i klucze z brelokiem z Paryża tez od siostry i ma to dla mnie dużą wartośc pamiątkowo-sentymentalną ,załamała bym sie jak ktos by mi to skubnął :-0

Gość ryżowa
majtki-10zł biustonosz-20zł skarpetki-3zł :P bluzka-ok 40 zł spodnie- ok 150zł bluza- ok 100 zł adidasy-300zł okulary-900 zł bizuteria- w sumie ok 100 zł mp3-300zł :P

Gość hmm ciekawy pomysl
wiec ja: bielizna-200 spodnie -300 buty - 350 koszula - 250 torebka-700 okulary-300 zegarek-1800 pierscionek-1500 zawartosc torebki to jakies 600 zl razem: 6000!! o matko! sporo :)

Gość hmm ciekawy pomysl
Magdooosia_85 --> z przyczyn oczywistych nie powiem hahah :P:P

Gość mega bogata forumowiczka
Och och och... Nie spodziewałam się, że jestem tak zajebiście bogata...! Och... Oczywiście mieszkam w Wawce i jeżdżę starą BM-ką...