Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HANKA Bakuła

poco wam faceci?

Polecane posty

Gość HANKA Bakuła

miałam 3 męzów i zadem mi nie zrobił dobrze jak ja sobie. pranie smierdzących majtek, gotowanie zup, cedzenie ziemniaków w fartuszku w groszki. Teraz jestem wolna, mam najnowszy model wibratora i nie musze wąchac dziecinnych gówienek i prac smierdzących skarpet. poco wam faceci?

Gość to bardzo Ci wspolczuje
ze tylko do tego mialas facetow:o Po co mi facet? A do: - przytulania sie - całowania - głębokiego patrzenia w oczy - rozmowy - zabawy - seksu - wspólnego jedzenia posiłków - trzymania się za ręce - wspólnego słuchania muzyki - wspólnego oglądania filmów - pomagania mi w róznych zakrętach życia i wielu innych fascynujących rzeczy :)

Gość HANKA Bakuła
a ja mam do kogo sie tulic. mam kota , a za rąćzki ..a poco mi tam trzymac się za rączki i patrzec w oczy pfffffffff same utrapienie z facetami. Przeszkadzaja tylko w domu i wyżerają jedzenie z lodówki, pozatym chrapia i smierdzi im z ust. mam przynajmniej czysto w domu, umyte naczynka, poukładane...

Gość upupupupuupupupuupupup

Gość zala
po to zeby na stare lata miec do kogo gębę otworzyc

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
gacie i skarpety pierze pralka - nie znam dewiantów robiących to ręcznie poza tym zmieniane codziennie nie śmierdzą gotować trzeba (albo ja albo on) - bo sama żreć muszę - energią kosmiczną się nie żywię co do dziecięcych gówienek - oddałaś spłodzone ci przez tych ohydnych mężczyzn dzieciaki do domu dziecka? obowiązku posiadania dzieci nie ma póki co w tym kraju ja np. mam faceta i nie mam dzieci - ale wyczyn, nie? poza tym - patrz wypowiedź z 13:23

poza tym kurwa myrevin ma rację

a co do kota i tego że facetom z ust śmierdzi kuźwa jak mój kot otworzy ryja to jakby bomba atomowa wybuchła całkowita zagłada życia w najbliższej okolicy

Gość sikorka...........
tak dziewczyny mają rację - współczuję ci tego, że twojemu facetowi śmierdziało z ust, że musiałaś gotować zupy, ja ich nie gotuję i tego, że masz kota, to wredne stworzenia :)

Gość sikorka...........
a i jeszcze jedno - koty też gówna robią - w takim razie rozumiem, że wolisz ten zapach biedna kobieto...

Gość HANKA Bakuła
mam też psa i powiem wam w tajemnicy, że sperma psa jest o WIELE smaczniejsza niż ludzka. Poza tym, jak się wysmaruje muszelkę tłuszczem po smażeniu kurczaka, to minetka odlot że hoho. Ale co wy tam wiecie - wy przecież macie swoich FACETÓW..