Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latorośl

czy ja sie mu podobam?

Polecane posty

Gość Latorośl

Jest pewien facet, ktorego znam wlasciwie z widzenia, lecz czesto go spotykam, on wielokrotnie patrzyl w moim kierunku, jednak ja zawsze sie wtedy pesze, nie potrafie patrzec mu w oczy i odwracam wzrok. Jak myslicie, czy mozliwe, ze ja mu sie podobam? co zrobic zeby sie tak nie stresowac jak go widze i nie odwracac wzroku, chcialabym zwrocic jego uwage na moja osobe. prosze o rade :)

Gość ewelinaaaaaaaaa
usmiechnij sie,, to na poczatek wystarcza, a jemu da wiecej odwagi aby do ciebie podejsc i zagadac

Gość Latorośl
probowalam, ale strach mnie paralizuje, bo nie wiem czy jesli on sie czesto na mnie patrzy to czy to koniecznie musi oznaczac ze sie podobam? chyba niekoniecznie, poza tym boje sie, ze sobie narobie wstydu jesli on np. ma dziewczyne lub jesli nie odwzajemni usmiechu :(

Gość ewelinaaaaaaaaaa
nie boj sie, przeciez to ze sie usmiechniesz nie oznacza ze zaraz masz na niego sie zucic, :) wszystko jest dla ludzi:) moze on czeka na jakis znak od ciebie:)

Gość Latorośl
wlasnie chyba sie w koncu przemoge, bo mysle, ze jednak skoro facet patrzy to mozliwe, ze cos w tym jest, ze nie jest calkiem obojetny w stosunku do mojej osoby.

Gość Latorośl
ponawiam, moze jeszcze ktos mi cos podpowie na ten temat i pomoze mi w ten sposob?

Gość anulkaaaaaaaaa
własnie spojrzenie i smile to takie wlasnie mownienie i zwracanie uwagi:) powodzenia:)

Gość por
usmiechnij sie, ale usmiechajac sie nie mysl w ogole o podobaniu sie itp... Usmiechnij sie i pomysl - "usmiecham sie do obcej osoby, zeby jej sprawic przyjemnosc swoim usmiechem - jak to milo, ze mozna zrobic tak niewiele, zeby komus poprawic nastroj" :) a potem zobaczysz c owyjdzie z tego - przynajmniej nie bedziesz miala wyrzutow saumienia, bo usmiechalas sie z innego powodu :) sprawdzone - polecam :D

Gość zupaaminopomidorowa
ja spogladam i sie usmiecham i nic :(

Gość Latorośl
boje sie, ze sie zblaznie, ale to on pierwszy zaczal sie mi przygladac, wiele razy go na tym przylapalam

Gość por
dlatego usmiechnij sie przyjaznie - nie mozesz sie zblaznic! nawet najszarsza myszka usmiechajac sie do najprzystojniejszego faceta w szkole (na przyklad ;) ) nie moze sie zblaznic! :) gorzej gdybys sie mu narzucala, zagadywala... usmiech to usmiech. jezeli on odpowie arogancko, to znaczy, ze jest pomylony... :) i to on sie zblazni!

Gość anulkaaaaaaaaa
nazucanie sie to jets to: ktos mowi lubie cie i tylko lubie, sex i nic wiecej a drugi ktos a ty.. jak smiesz masz mnie kochac, ja ci to tamto to jets zalosne!!!!! i to jets narzucanie sie

Gość Zrób co tobie
dziewczyny radzą i przestań filozofować ... co bedzie to bedzie, przekonasz się :-D, powodzenia

Gość Latorośl
eh, probowalam dzis sie usmiechnac, tzn mialam taki zamiar, ale nie potrafilam mu spojrzec w oczy, jestem tchorzem, chyba nic z tego nie bedzie :(

Gość kopulator
KEEP SMILING maleńka :D

Gość zrob tak
usmiechnij sie niesmialo( tyle moze Ci sie uda:) ) spusc glowe a jak juz on bedzie za Toba podnies ja wysoko i nie odwracaj sie za siebie. Zawsze dziala :D

Gość Latorośl
musze to zrobic, musze zebrac sie w sobie, nic nie trace-to fakt, ale jest mi ciezko, bo wiem, ze to zalezy tez ode mnie, od tego co zrobie, choc nie wiem czy mu sie podobam, moze tylko tak patrzyl, ciagle sie zastanawiam :(

Gość zrob tak
mozesz tez w jego poblizu wyciagnac tel i udawac ze skrobiesz smska-to taka lekka prowokacja zeby spytal o numer:)

Gość niestety.
a ja mysle ze niekoniecznie musisz mu sie podobac.. skoro mieszkacie gdzies niedaleko siebie.. moze jestes ładna.. i on przygląda sie Tobie zapamiętuje Cie w pamieci i następnie strzela sobie pamięciowke bijąc konia.. albo np jak idziesz ulicą podgląda Cie przez lornetke z okna tryskając własnie na sciane..

Gość Latorośl
no fajny pomysl, ale nie zapyta, bo to jest troche skomplikowana sytuacja, eh juz sama nie wiem, ale z tel odpada, bo na pewno nie zapyta, sorki za moj pesymizm, ta sytuacja zle na mnie wplywa, nie moge jesc i zaczelam duzo palic, wykoncze sie ze swojej glupoty :(

Gość Latorośl
nie mieszkamy blisko siebie, widuje go tylko w jednym miejscu, w ktorym jestem dwa, trzy razy w tygodniu, nie jestem ladna, wlasnie dlatego moge sie mu wcale nie podobac, tylko zastanawiam sie czemu patrzyl?

Gość niestety.
a nie zauważyłas np ze jak patrzy na Ciebie to w tym momencie dzierży pytę w drugiej ręce ? gdzie ma wtedy ręce ?

Gość zrob tak
aj co Ty gadasz, kazda jest ladna, moze on dostrzegl w Tobie wlasnie to "cos" i go to urzeklo :) tylko nie pokazuj mu sie z papierosem! :P

Gość Latorośl
pale okazjonalnie, tylko w domu, nie jestem w nalogu, wiem poza tym, ze faceci tego nie lubia, on nie pali, a co do ladnosci, to ladna nie jestem, a brzydka? moze tez nie!!! tzn mam nadzieje, ze nie az tak bardzo, chodzilo o to, ze nie jestem jakas atrakcyjna laseczka, tylko po prostu normalna kobietka :(

Gość niestety.
a jak on jest wtedy ubrany jak sie mijacie ? Czy przypadkiem nie nosi długiego szarego płaszcza, który mógłby oznaczac ze facet jest ekshibicjonistą i pod przykrywką palta marszczy pinokia gdy sie mijacie ? pytam powaznie

Gość Latorośl
chodzi w takim prochowcu, to chyba marszczy pinokia :(

Gość Latorośl
przestancie sie pode mnie podszywac, kurcze to dla mnie naprawde wazne, a Wy sobie robicie zarty, eh smuuuuttttnnnnoooo mi :(