Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet102

Poszukuje partnerki do wakacji w Grecji na moim jachcie.

Polecane posty

Gość Sweet 23
Ja się tylko bronię, gdy ktoś mnie atakuje. Poza tym, czy ktoś w wieku 23 lat musi balować w każdy weekend ???

Gość greczynkaaa
a brunet nadal spi;) musze go komary odgonic bo go atakuja:D

Gość greczynkaaa
dobra zaczynamy od nowa bylo minelo, ja tez siedze w domu😭

Gość greczynkaaa
no i po co mi to "go" w poscie o komarach???? teraz musze wszystko poprawiac , bo mi tylko tu bledy wytykaja

Gość 35-ka skrocona
Nikt Cie nie zaatakowal kochaniutka to po pierwsze ,po drugie nie mow ze my czegos chcemy od bruneta bo tak jak powiedzial Ci greczynka od poczatku mialysmy z tego niezla polewe(radze poczytac) I to nie nikt inny ale Ty chwalilas sie walorami,zeby Cie wybral.Wiec kto tu poluje ?????

Gość Sweet23
Ja też sobie jaja robię...przecież nie jestem debilką skończoną... okey...za swoją część przepraszam i cofam, co napisałam !!!!

Gość 35-ka skrocona
Wiec od poczatku :) Greczynka a Ty komarzyce gon ,komary nie kasaja .I pamietaj ze brunet ma byc jak nowy na jutro :D

Gość Sweet23
Sorry, za te obelgi, nie powinnam, ale jestem zła i sfrustrowana..:( i wiem, że to nie daje mi prawa!!!

Gość 35-ka skrocona
Nie zlosc sie Swet bo to szkodzi zwlaszcza na noc :) Pomysl jak to pieknie na Mykonosie by bylo i nochal do gory ,bo klawiature porysujesz :)

Gość greczynkaaa
ja mu na pierweszej stronie napisalam zejestem brunetem 182 ( no cos takiego napisala) no i raczej sie soba nie chwalilam , bo nie ma czym: 161, 45 kg wagi ,patyczak male cycki, myslisz ze z kims takim brunet by pojechal na wczasy:D

Gość greczynkaaa
brunet cos mamrocze przez sen, wola.....greczynkoooooooooo, greczynkooooooooooooooooooooo :D ide wydalic piwo:)

Gość 35-ka skrocona
Ale kiepskie zameczki masz:) Po jednym malym i juz?;)

Gość Sweet 23
greczynkaaaaa----> ten brunet, to pewnie jakiś napalony nieudacznik, bo który inny wyszedłby z taką propozycją, na dodatek na forum kobiecym? 25-ka skrocona---->szkodzi, szkodzi, ale już za kilka dni skończy się moja sielanka i jakoś nie mogę się uspokoić

Gość 35-ka skrocona
No Sweet zycie to nie bajka ,nie tylko sielsko anielsko jest ,bywa twardo i nieprzyjemnie,ale spokojnie ,czlowiek istota taka ze umie sie przystosowac

Gość greczynkaaa
jestem:) a ja tam go lubie, pomarzyc zawsze mozna ps co do mojego pecherza to jest maluski jak ja;) teraz pij aspiryne:o

Gość 35-ka skrocona
No dobra dzieciaki ja to juz ide swoje stare kosci prostowac .Milo bylo. Kolorowych snow zycze i do jutra pewnie 🖐️🌻

Gość greczynkaaa
🖐️ ja wypije aspi....i tez mykam lulu moze mi sie grecja przysni;) albo te miliony ktore wygralam w totka:D

Gość greczynkaaa
😴 chry chry chry chry 🌻

Gość malolata 59
Oj Laseczki🌼 Toscie wczoraja zaszalaly:D:D:D Ale wieta co? Zastanawia mnie jedno! Czy te twarze, ktore sie tu od czasu, do czasu wpraszaja, sa tak malo inteligentne, czy porostu czytac ze zrozumieniem nie potrafia:P Szyderstwo po slepiach daje, a tu o naiwnosc, pazernosc i brak honoru nas posadzaja:P Mam deprsje i szybko z niej nie wyjde😭 Nie budze Was, bo nie mam na to szans, patrzac, do ktorej i jak imprezowalyscie:D:D:D 35-latka🌼 Dzieki za pamiec i za wypicie mojego zdrowka. Mam nadzieje, ze nie przyplacisz tego dzisiaj choroba:D Greczynkaaa🌼 Widze, ze jednak lubisz tego bruneta, wiec ze wzgledu na Ciebie postaram sie troszke mniej mu dokuczac Brunet🖐️

Gość greczynkaaa
🖐️ 59👄 35👄 brunet🌻 albo ;) 59 -> jaka deprech wracaj do mnie juz ja cie wyciagne z tego stanu. Pokimalam troche bo dzis oststani dzien lenistwa koncza sie moje male "wczasy", szkoda:o ide po sniadanie:D

Gość 35-ka skrocona
Hejjj Kobitki 🌼 Malolata sie znalazla :) Gdziezes to sie podziewala? My to z greczynka wczoraj o honory przy piwku walczyly:D Ja dzis zdrowa jak ryba-kaca brak !!To dopszzz:D:D:D Tylko dla odmiany jakis len mnie oblazl :( Greczynka smacznego .A co szmiesz?:) Malolata jak dzis dzien zaplanowalas?

Gość 35-ka skrocona
Ide zapale.Piszcie jakie plany macie .Moze co sciagne :)

Gość greczynkaaa
no jestem jeszcze nic nie wszamiam, zeszlam na dol wszyscy w znakomitych humorkach, piwko popijaja;) ja chyba zjem sniadanie i tez cos wypiije, oznajmili mi ze jest tyle piwa, nie ma kto pic, a ja bidula wczoraj male piwko ojcu wyciagalam ze spizarki:D a co do moich planow no coz musze obrac 6 peczkow szparagow:o dzisiaja je serwujemy, musze pipisac papiery i cos pomalowac ( nie sa ta obrazy;) ) im wiecej dzis zrobie tym mniej bede mialal jutro roboty oki ide na to snaiadanie, pewnie nic ciekawego nie zjem, skonczy sie na plesniaku:D przypelzne tu z moim snaidaniem i zjem w waszym towarzystwie 🌻

Gość greczynkaaa
to jeszcze raz ja cholera 😭 cholera 😭 trafilam tylko jedna JEDNA!!!!!!!!cyfre 😭 no to juz sobie pobylam milionerka😭

Gość brunet102
Czolem dziewczyny ! Napadla mnie wczoraj kolezanka i musialem sie wylaczyc. Nie proponuje jej wyjazdu na jacht bo za dziecinna jest i chce tylko sie kochac... ja potrzebuje jednak tez innej stymulacji.

Gość greczynkaaa
🖐️ za dziecinna powiadasz............

Gość 35-ka skrocona
Hejo brunet🖐️ Greczynka ,czyli jezei jechac to tylko z brunetem :) A ja mialam cicha nadzieje ze Ty bedziesz sponsorowac .No nic sroda nie dlugo .:D:D:D

Gość brunet102
Dziecinna. Ma 24 lata, wyglada dobrze..... ale w tej glowie, o ho ho...

Gość greczynkaaa
no niestety w tym tygodniu nic nie zasponsoruje😭 ale teraz moge co zaoferowac kanapke z lazurem:D

Gość greczynkaaa
brunet cos mi tu smierdzi , nie pasujesz mi do tego bruneta z pierwszych stron