Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet102

Poszukuje partnerki do wakacji w Grecji na moim jachcie.

Polecane posty

Gość greczynkaaa
tak sapdamy 🖐️ spokojnej nocy i milego wtorku 🌻 jutro pewnie zladuje ok 16 tej dobranoc😴 chry chry chry ***

Gość 35-latka skrocona
Pierd***y komp Spokojnej nocy rzemyczku i do jutra 👄 🌻

Gość greczynkaaa
dobranoc 35-ko do jutra 👄 trzymaj sie nie nie daj dziadowi 🖐️

Gość greczynkaaa
ten fllmo-bajk mnie rozbraja:) 35 zapomnilam o najwazniejszym pytaniu co to za stanior sobie kupilas?????????// ja sie w sobote wybiore na zakupy oh jak milo sprawie sobie klika przyjemnostek 🖐️ dobra spadam za 6 h musze wstac:o:o:o

Gość greczynkaaa
🖐️ wcale mi sie nie chce spac:o obiecuje siebie, ze gdy wroce z pracy to ide do lozka- zawsze to sobie obiecuje o 6-ej rano:D i na tym sie konczy:) spokojnego slonecznego wtorku ( u mnie slonca brak ) 🌻

Gość greczynkaaa
[ beksa] -> to z powodu braku slonca 😭 dobra ide na sniadanie , bo czuje straszny glod:D 🌻

Gość greczynkaaa
no i znowu mi nie wyszlo, chyba jeszcze spie 😭 🖐️

Gość Ciasteczko z Kremem
He he kobitki rulez !!! Tak trzymac dziewczyny, wreszcie ciekawy topik sie zrobil. pzdr

Gość brunet102
Dzien dobry. Ostre zawodniczki z was. Ja o tych porach to laluniu i sny o tropikach... a wam ciezko sobie powiedziec 'dobrabnoc'... co to bedzie na lodce ???

ale jsie trzymacie dzielinie no no ;) tez kiedys miałam taki fajny topik tylko mój ale mi go saoswali a buuuuuuuuu 😭 brunet ja tez bede na jachcie ;) na wakacjach ;) pokiwaj jak mnie gdzies zobaczysz :D

Gość malolata 59
Witam twarzyczki zanane i nieznane:D Cos kurcze Laseczki nie mozemy sie spotkac:(. Co Wy spania nie macie? Mnie to chyba jeszcze nie oposcilo przesilenie wiosenne, bo jak tylko widze poduszke, to zasypiam zanim glowe do niej przyloze. U mnie pogoda marna, ale to i dobrze, bo moze z pracy wroce wczesniej. 35-latka🌼 A jak sie dogadujesz z synem (oczywiscie kiedy na imprezki razem nie biegacie:D:D:D) A drugie dziecie w jakim wieku i jakiej plci? Widze, ze po allegro buszujesz jak ja:D Greczynkaaa🌼 No to marnie z tym Twoim zabojadem:(. Sprawa raczej przegrana, czy nie do konca? Dziewczyno! Ja sie wcale nie dziwie, ze Ty taka kolosalna wage osiagasz:(, przy takim wikcie, to ja bym zemarla:D:D:D Brunet🖐️ A jednak za mna teskniles;)

Gość 35-latak skrocona
Witam 🖐️ niekoniecznie z rana ;) Nareszcie 59👄 sie znalazlas:D Brunet 👄:):) (jak sniadanko? Wszystkim innym tez dziendoberek:D Rzemyk chyba walczy w pracy ...ale to nic wieczorem se odbijemy .My jak te marki nocne:D 59 z synem dogaduje sie swietnie,poza imprezkami tez.Wiesz on taki bardziej powazny niz jego kumple bo od 2 lat chodzi z dziewczyna starsza od siebie o 4 lata :) (co to sie robi na tym swiecie hihi) .Mlodszy to tez chlopak.Ma 10 lat i diabelek wcielony:) Mowisz ze tez buszujesz po allegro? Sprzedajesz czy kupujesz? Ja glownie kupuje:) Wczoraj zakupilam ten nacycnik sykikonowy.Lato idzie ,odkryte plecy,no i moze ta Grecja;P .Zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal.Nie uwazasz Malolata ze allegro to gorzej niz nalog? U mnie zawsze strona otwarta i zawsze musze cos kupic .Kiedys kupowalam z konta weza,ale mnie pogonil.heheh .Myslal ze zaoszczedzi buc .A ja sobie swoje wlasne zalozylam:D:D O kurde ale sie rozpisalam.....Piszcie co u Was jak sie wtornik zaczal...I nie zapominac ze jutro swieto mamy ;)

Gość 35-latak skrocona
Pogodynko a na jakim Ty topiku walczylas? Masz juz nowy moze? Gdzie sie udzielasz? Jezeli nic sie nie dzieje to zapraszamy tu do nas.Mam nadzieje ze mnie brunet nie zbluzga za to ze tak sie rzadze ;)

Gość malolata 59
Ja z tym allegro to tak roznie:D. Tez sie zastanawialam nad tym silikonowym, ale jakos nie moglam sie zdecydowac. Daj cynk, jak sprawdzisz;) Co do weza, to widze, ze rzeczywiscie nie masz z nim wesolo. Kurcze, a przed chwila wyszedl z mego biura straznik- mysliwy:(. Zapomnialam spytac jak to jest z tym odstrzalem:D:D:D Fajnie, ze dzieciaki wynagradzaja Ci weza:D. A jak dogadujesz sie z synowa? Tocik ona niemak w Twoim wieku;)

Gość malolata 59
Tat, tak Pogadanko, ja sie przylaczam, a Brunet i tak jest w zdecydowanej mniejszosci:D

Gość malolata 59
Muzin, a czy ktos cie tu gamoniu zapraszal??? Spadaj gdzie twoje miejsce:(:(:(

Gość malolata 59
Moze i muzina bo odstrzelic;)

Gość 35-latak skrocona
Jasne ze dam cyne jak przetestuje nacycnik. Z moja synowa dogaduje sie tez swietnie.Zreszta ona teraz jak ze szkoly przyjezdza to jest u mnie,bo w domu takie rozne zawirowania.Ale to nie tamat na tu ,sama rozumiesz.Zaraz jakis muzin popaprany z ryjem znowu wyskoczy😠.Nie zapomnij zapytac mysliwego o ten odstrzal na weze i muziny ;) . Napisz co ostatnio zakupilas na allegro i czy masz kogos ulubionego.Bo ja to czasami nie moge sie napatrzec na ciuszki jednej pani z Olsztyna i wlasnie zastanawiam sie czy jakiej rozneglizowanej kiecki do tego nacycnika nie zakupic:D:D

Gość malolata 59
Kurcze! Wiesz, jakos nie zwracam uwagi na sprzedajacych. Takam zapatrzona w siebie, ze na innych uwgi nie zwracam :D:D:D. dawaj jakies namiary na kiecke, to ocenie:D

Gość 35-latak skrocona
Juz sie robi kerowniczko :D:D:D

Gość brunet102
Czy mogłybyście już dłużej nie paprać mojego tematu? Jak chcecie sobie pogadać o ciuchach i innych bzdetach :o to won!! na swój topik. Tutaj mówimy o wakacjach w Grecji 😠

Gość brunet102
Ile w końcu mam to znosić?? Trochę można sobie pogadać, ale Wy jak się już dorwiecie do tematu, to gorzej niż przekupy przy straganie 😠

Gość malolata 59
Rwij podszywaczu!

Gość greczynkaaa
35 :( ta sukienka to przecież tandeta jakaś :o

Gość 35-latak skrocona
No i wyszlo z fajnego bruneta kawal czlonka OT CO !!!A przeciez musimy jakos na tej lajbie wygladac no nie ?!?!?!😡 Pozatym Ciebie tu nigdy nie ma prawie to o co szum ?:P

Gość brunet102
Kawał członka? Tylko ten kawał człona może Ci zrobić tak dobrze, jak Ci jeszcze w życiu dobrze nie było!! :p

Gość 35-latak skrocona
😭 czemu tak myslisz? Na lato jak znalazl by byla .Kolor mi sie podoba i taka rozebrana i taniocha .Ale jak mowisz ze kiepscidlo to sie zastanowie .Tylko czy to Ty pisalas ten post hmmmmm Mowisz ze to podszywacz grasuje? To sie brunetowi niechcacy dostalo?No nic zaraz sprawdzimy :)

Gość malolata 59
35-latka! to nie brunet, bo on jaki jest, taki jest, ale sie nas nie czepia. Kiecka mnie sie widzi, chociaz wolalabym taka, ale z ramiaczkami:D. Kolor, zdecydowanie moj:D

Gość tawerniczka
no w rejs to się wybrać nie mogę bo mi ciągle bleeeeeeeeeeeeeeeee na jachcie,ale w porcie mogę zaczekać :P