Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet102

Poszukuje partnerki do wakacji w Grecji na moim jachcie.

Polecane posty

lo matko!!!34??? wygladalabym jak smierc na choragwi:(:(:(

jaka smierc ja mam tylko 162cm a do pulpecikow sie nie zaliczam:D dobra zmiana tematu co tam na wolinie slychac

No i sprawa sie rypla! Juz sobie posiedzialam:( Sprawy na miescie. Jezeli mi sie uda, to zajrze pozniej, a jezeli nie to jutro na 100%🖐️

wiecie co?? czuje,ze jednak nic z tego tu nie będzie :) ide szukać przygód w innym miejscu :) trzymajcie się i powodzenia, papa

Gość brunet101
Zooozia ratuj. Wiem ze to ty rzemyk. To ja - 102. Rabnal mi ktos nicka. Jestem po ostatnich stronach troche pogubiony. Kto jest kto?Powiedz mi jeszcze prosze jak sie na czarno zrobic.

napisz cos co mi mowiles co jest malo istotne ,a powinnam to pamietac:) wtedy bede wiedziala ze to ty:) masz 30 sek

no to teraz juz kapuje:P ktora jest ktora dzieki pestka* a tak w ogole skad bedziecie mialy pewnosc,ze brunet bedzie prawdziwym brunetem, a nie podszywaczem. Chyba,ze Wasza kobieca intuicja nogdy Was nie zawiodła;)Jżeli tak to tylko pozazdroscic:D

Gość brunet101
10, 26, 42, Salatka grecka z oliwek, serkiem feta, krewetki, mecz sobotni etc....

predzej czy pozniej wyjdzie kto jest kim:) masz slaba pamiec, gdybys mi napisal slowo np metalurgia / zloto wtedy bym wiedzialamze ty to ty:)

Gość brunet101

Aha ! Teraz to mi moga nakukac. Rzemyku, to ja - autentyk. 101 tez ja, ale teraz mam na czarno. Jestem na tym forum po raz pierwszy i jeszcze sie ucze jak to chodzi. Powiedz mi co sie stalo z julja, 59, i 35. W poprzednich stronach widzialem jak 59 ich gonila, a twoj czrny nick zapamietalem tez.

Gość do brunet102---
czy masz pralkę na tym jachcie? bo jak nie, to ja nie chcem ......

no wiesz tylko Twardziele pozostaja:D a tak na powaznie to 35 i 59 beda pozniej tzn 59 mozliwe ze dopiero jutro:( julka gdzies tu bryka:)

Gość do brunet102---
znowu w Wawie pada...

500 cos, ktos inny mial 30 do Mikolajek, pisalas tez o francuzu, 45kg wagi itd.

oj brunet 500 to mam do mikolajek do jeziora 17 i 30 lubie gdy ludzie pamietaja to co pisze/mowie nawet jezeli jak to cos tak malo istotneg jak to ze kolo domu ma 2 stawy, sadzawke i kanal w lesie

Masz tez od groma komarow i jesz cukierki o smiesznej nazwie (tez nie pamietam)

jaki jezyk mieles na maturze ustnej jak nazywa sie twoj jacht na jakim kontynencie nigdy nie byles ile masz kabin/ pokoi kogo nie zabierzesz na jacht ( nie chodzi mi o nas) ile lat ma twoja kolezanka ktora jest za dziecinna:)

... a 59 probowala byz zbyt dowcipna... no i julia na III roku psychologii jezdzic lubi wieczorem na rowerze...