Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalorina11

coś zeby włosy się świetnie prostowały

Polecane posty

Gość kalorina11

mozecie mi cos polecic??? bo mam wstretne fale, czesto uzywam prostownicy ale moze sa jakies kosmetyki które ułatwia mi układanie tzn prostowanie?

Gość porzadna prostownice kup

Gość zolta kaczuszka
kup odzywke loreala nutrileum w takim pomaranczowym opakowaniu, dostapna w wiekszosci drogerii :)

Gość myszka 21
ja przed każdym myciem na około 30 min lub dłuzej zależy ile mam czasu, daje na końcówki olejek rycynowy lub krem nivea, potem myję włosy szamponem gliss kur płynny jedwab, potem odżywka na około 15. 20 min, później krem ułatwiający prostowanie włosów i prostuje... dodam że mam bardzo długie włosy i potwornie duzo czasu na to trace... ale efekt jest super

ja mam takie ame włosy jak kalorina11, fale i czesto je prostuje, ale są już nieźle tym wymęczone :/ krem nivea na włosy? hmmm ciekawe :)

no faktycznie ciekawy pomysł :D ja też używam nivea ale jednak się wkręciłam w preparaty tej firmy przeznaczone do włosów ;) i mnie pomagają na te niesforne fale i loczki i puszenie i w ogóle wszystko czego nie lubię w moich włosach ;)

Gość niveeeea
nivea balsam prostujący, polecam

zwykły szampon pokrzywowy itp. :)) mi pomaga... nie wiem jak w przypadku kręconych wlosów..

Gość bucu bucu bejbe
ja polecam mleszko marion do prostowania, jest tanie (5zł) i wydajne. jedwab tez sprawia, ze włosy są bardziej gładkie

Gość blee wszystko to silikony
ktore oblebiaja wlosy i tylko tuszuja a wlosy sa i tak wewnetrznie zniszczone

ja również chwalę sobie a raczej moje włosy balsam prostujący włosy Nivea Straight&Easy i napewno nie oblepia on włosów. dla mnie najważniejsze było aby włosy nie były przylizane co po niektórych preparatach się działo po nivea włosy są puszyste, fajnie się układają a do tego wystarczy tylko szczotka i suszarka.

Gość deska plaska
Tylko jak mnie fryzjerka wyprostuje włosy to mogę sie nimi cieszyć góra 2 dni,a pózniej jakies siano mi sie robi,szczególnie po bokach,więc zakładam za uszy bo inaczej się nie da :) Mam takie włosy,że układają się tak jak im wygodnie i wszelkie prostowanie nie daje efektów. http://www.handsomemen.pl/porady,prostowanie_wlosow,308,czasowe_prostowanie_wlosow.html

Gość calineczka1985
Po 1 porzadna prostownica najlepiej z firmy baby liss, ja mam akurat z Lechera dalam 250zl i jestem bardzo zadowolona. Prostowanie na 150 stopni profesjonalna prostownica, a targowa niema porownania to raz. Tak sie nie pala wlosy. Po 2 po myciu wlosow stosuj odzywki nawilzajace i czesto maski do wlosow Po 3 jak osuszysz wlosy suszarka sa specjalne kremy i olejki do prostowania. Ja na przyklad juz dluzo uzywam taki maly fioletowy z Loreala , albo krem prostujacy z loreala Hot liss, dobry tez jest olejek z Lechera jak masz dostep. Po tym wlosy nie lapią wilgoci i prostowanie trzyma sie na 2-3 dni. Tez sie tak nie niszcza wlosy. Ja prostuje co 3 dni przez rok systematycznie i co jakies 3 m-c ide podciac lekko koncowki.

Gość calineczka1985
do deska-plaska przyjdz do mnie tak ci wyprostuje wlosy ze tydzien sie beda trzymaly i zaplacisz polowe nic u fryzjera hehehe