Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlaa zasmucona20

Jakiego koloru było wasze plamienie w ciąży ??oraz czy bolał Was wtedy brzuch??

Polecane posty

Gość lajlaa zasmucona20

Tak jak podczas normalnego okresu ?? odpowiedzcie błagam

Gość xapi
ciemno brązowe. Nic mnie nie bolało. Leżałam w szpitalu ale na szczęście ciążę udało się utrzymać.

Gość lajlaa zasmucona20
xapi dzieki za odpowiedz, ja mam od 2 dni skape krwawienie koloru jasnego jak nigdy i brzuch mnie boli jak zawsze jakies 2 miesiace temu bralam tabsy ale tylko 2 tygodnie bo musialam odstawic PISZCIE,,,,, :(

Czemu tak panikujesz? Obawiasz się czegoś? U mnie plamienie bylo jasno różowe i brzuch bolał tak jak w czasie okresu:) ale ciaży nie udało się utrzymać... w piątym tygodniu bardzo silny ból, ciemnoczerwone plamienie, szpital i poronienie:(

Gość xapi
lajlaa, tzn jesteś w ciąży czy nie?

Gość lajlaa zasmucona20
mam tylko 20 lat :( dzieki za słowa 🌼

No to rzeczywiście masz problem, ale nie martw sie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) Nawet w wieku 20 lat można godzić macierzyństwo z nauką:) Masz na kogo liczyć? Tolerancyjnych rodziców? Kochającego chłopaka?

Gość lajlaa zasmucona20
niestety ani jedno ani drugie :( rodzice są zaintereswani moim zawodem, studiami , prawem jazdy ktore mam zaczac zdawac od 21 :( sama nie wiem co myslec :( test po postinorze byl negatywny :( pozniej kolejmy test tez negatywny ale miedzy czasie byly stosunki przeywane bez kionczenia we mnie w dodatku w dni niepłodne :( kiedys kochhalismy sie tylko tak i nic nie bylo a teraz cos sie porobilo w moim cyklu :( bardzo sie boje a chlopak wyjechal na stale za granice w dodatku zdradzil mnie :( po roku bycia razem

Nie martw się Lajla na zapas zrób jutro test a tym czasem głowa do góry:) Odezwij się jaki jest wynik testu. O.K ?

Gość lajlaa zasmucona20
jasne ,że się odezwe a test zrobie jutro bądź pojutrze bo byłam dzis w dwóch aptekach i testów nie było mają dowieźć ,buziaczki ..dobranoc

Gość Ona 24
faceci to swinie :(

Ja jestem z topiku \"Chcę mieć dziecko\"... jest tam bardzo dużo czekających na dziecko dziewczyn... My staramy się z mężem już 7 m-cy, ale bez skutku (jeśli nie liczyć jednego poronienia)... więc sama widzisz - mamy sprzeczne interesy:) Ja chcę być w ciąży a ty nie:) Czekam na wieści, trzymaj się :)

Gość lajlaa zasmucona20
Witam okres zaczal sie po pierwszym dniu normalny a zarazem obfity i bordowy jak zawsze teraz sama nie wiem czy jest możliwa ciąża ,ale test zrobie :( bo przed samym okresem i na poczatku kochalam sie bez zabezp. przerywanym gdzie na pewno nic nie zostalo we mnie , kiedys praktykowalismy ale teraz już nie i dlatego sie boje :(

Gość lajlaa zasmucona20
Agisek27 - dzieki :) podniosłaś mnie na duchu i ja również życze powodzenia 🌼

Gość karolina19
Hej ja mam taki problem mianowicie nie dostalam orkesu mam nie regularne meisaczki czasem i po 2 tyg dostaje ale teraz bylo tlyko plamienie zrobilam 3 testy ciazowe wszytkie sa negatywne podobno mam tez podnieisony poziom prolaktyny ktory zaburza miesiaczki chyba ciaza w tym przypadku jest niemozliwa nie mam zadnych ovbjawow a wychodzi jak by to byl juz 5 tydzien ciazy wczoraj robilam kolejny test i wyszedl rowniez negatywny co o tym sadzicie?

Gość margoti
jezeli masz podwyzszony poziom prolaktyny to powinnas go leczyc bo w ciaze w najblizszym czasie nie zajdziesz nie masz sie czym martwic tyle negatywnych testow o czyms swiadczy mi tezt pozytywny wyszedl na 4 dni przed spodziewanym okresem!!! glowa do gory, radze wybrac sie do dobrego gina i zrobic ze soba porzadek

ja 3 razy lezalam w szpitalu;/ 3 krwawienia : 2 bardzo obfite( jak okres) ale ciemnoczerwone, jedno brunatno-czerwone od krwiaka pozalozyskowego kazde krwawienie w ciazy wymaga konsultacji lekarskiej, ale lekarze z tego co zauwazylam jak widza ze krwawienie nie jest jasno-czerwone to sa spokojni podobno jak jest jasno-czerwone i do tego jeszcze brzuch boli to na 100 jest poronienie

Gość ania_2586
jestemm w 6 tyg. ciazy dzis jest śrdoa,a ja od czwartku mam jakies plamienia i boli mnie brzuch jak w czasie okresu-jest dosc silny! plamienia mam brazowawe. lekarz kaze mi lezec i brac tabletki na podtrzymanie. ale ja jestem załamana, nie wiem co mam robic, pragne trewgo dziecka jak niczego innego na swiecie!!w szpitalu uslyszalam ze moze to byc ciaza nieprawidolowa.dziewczyny... czy to zawsze konczy sie poronieniem????

Gość bziczek
lajlaa.. pewnie nie jesteś w ciąży, ale na litość boską dziewczyno.. Masz 20 lat full planów przed\sobą a ryzykujesz stosunkiem przerywanym?? Przecież nie musi dojsć do wytrysku, kropelki nasienia "wydobywają sie" też wcześniej. Trujesz sie postinorem jakby to było "nic". Dni płodne też mogą sie przesuwać. Jak masz stałego faceta to popros ginkę o dobranie opowiedniej i SKUTECZNEJ antykoncepcji!!

Gość ania_2586
chyba nie warto pisac na forum. bo juz kolejny raz sie z tym spotykam, ze z nikim nie mozna porozmawiac. jeszcze nikt nie odpowiedzial na moje zapytanie.w każdym razie nigdy juz nie bede odwiedzała tej strony.

Gość bziczek
ania, jedyne info jakie mozna ci udzielic to: nie ma reguły. Moja bratowa poronila dwa razy, natomiast ciotka przeleżala calą ciążę ale udało sie utrzymać.

sluchaj ja w 5 tygodniu dostalam rano bardzo silnego bolu brzucha a potem bylo plamienie! pojechalam do szpitala, zbadano mnie ale nic nie pomoglo. Potem bylo jeszcze gorzej. Mialam takie krwawienie jak w ciazy, lecialy ze mnie skrzepy, strzepy i sama niewiem co jeszcze!

Tak tez zrobilam, zwolnilam sie z pracy i ciagle lezalam. Moje krwawienia byly potem ciemnobrazowe, potem brazowe a na koncu czarne

czekalam tylko kiedy poronie, rano po przebudzeniu patrzylam miedzy nogi czy wszystko ok, a kiedy szlam sikac balam sie ze dzidzia wypadnie! Tak bylo 2 tygodnie, a potem sie skonczylo

Gość ania_2586
jestem. ciagle płacze jestem załamana... nie wiem co mam robic

mam nadzieje ze jeszcze wrocisz, bo mam dobra wiadomosc! Pobieglam do lekarza zalamana ze stracilam dziecko, a on spojrzal na mnie i zaczal sie smiac, zbadal mnie i okazalo sie ze dzidzius ok! Teraz jestem w 15 tyg. a baby rozwija sie zdrowo i prawidlowo! Ale pierwsze 12 tygodni. lezalam i wstawalam tylko do ubikacji!

Gość ania_2586
mam to samo teraz. ciagle zaglądam czy nie jest nic brudnego.... nie jest to krew ale brudne plamienie. tez mamduphaston i musze go brac 3 razy dziennie. ciagle zwiekszaja mi dawke