Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlaa zasmucona20

Jakiego koloru było wasze plamienie w ciąży ??oraz czy bolał Was wtedy brzuch??

Polecane posty

ja tez bylam zalamana i ciagle plakalam, myslalam sobie ze to niemozliwe ze donosze dziecko do 12 tyg. i donosilam1

co prawda ja bralam tylko 1 raz dziennie. Prosze cie nie martw sie! bo to tez dla dzidziusia nie dobrze!

Gość ania_2586
chce tego dziecka jak niczego innego na swiecie!! to jest moje upragnione. nie wyobrazam sobie co bedzie jak poronie, widzialam ze zyje, bije serduszko.... ja juz je kocham

Gość ania_2586
właśnie zjadlam co nieco i kolejna dawka duphastonu i leżeć. nie mam juz sil na nic...

Gość ania_2586
dziekuje Dagmarka za te slowa. jak bede miala dola, to zawsze pomysle ze tobie sie udalo i mi tez sie uda

Gość ania_2586
ja juz trace apetyt i ochote na wszystko. mam nadzieje,ze to minie,. dzisiaj jeszcze musze zadzwonic do mojego lekarza, bho tez czeka na wiadomoci po calym dniu

Ale wiesz co mi pomoglo? Obralam sobie w zyciu drugi cel! Myslalam co bede robic jak poronie? Ale chodzi o cos pozytywnego! Ja stwierdzilam ze zrobie dodatkowy kurs angielskiego i komputerowy i dzieki temu awansuje. a na dziecko troche poczekam!

Gość ania_2586
mam 21 lat

Gość ania_2586
przeraza mnie ten bol podbrzusza

Wiesz ja jestem straszna optymistka, ale wtedy tez na chwile zamarlam. Potem pomyslalam sobie ze musi byc dobrze , ze dotrzymam ciaze, a jak nie dotrzymam to tez bedzie dobrze! Wiem to troche poplatane ale tak wtedy myslalam!

Pomysl sobie ze jestes jeszcze mloda! Ja wiem ze mlodym dziewczynom wydaje sie ze ich swiat sie zawali, jesli straca, ale uwierz mi ze tak nie jest! Sama jestem mloda bo mam 24 lata! Jak czasami czytam jak starsze kolezanki staraja sie o dziecko i im nie wychodzi to plakac mi sie chce! Niejednokrotnie oddalabym moja ciaze innej!

Gość ania_2586
cały czas w srodku mam jakies plamienie brazowe ze sluzem. ja czuje ze poronie....

Gość ania_2586
caly czas myslalam pozytywnie.... ale to trwa juz prawie tydzien, raz jest plamienie raz nie ma, ide do lekarza mowi ze jest dobrze, na drugi dzien znowu to samo, ja nie wiem co mam myslec.

Aha a taki bol jak ty tez mialam, nwet dzis zdarza sie ze mnie boli, ale tylko rano! Mam nadzieje ze zostaniemy w kontakcie i ze bedziesz pisac jak tam twoja dzidzia, bardzo mnie to interesuje! I prosze cie nie martw sie na zapas!

Gość ania_2586
lekarz 4 tyg. powiedzial mi ze mam nadrzerke(nigdy tego nie mialam nawet nie wiem co to jest) ale powiedzil tez, ze mam sie nie przejmowac. moze to przez to? nie wiem

Gość ania_2586
jakby mnie nie bylo pisz maila anka2586@wp.pl napisz tam swoj nr. gadu. ja ide sie polozyc

Gość ania_2586
Dagmara nie dostałam od ciebie maila. sprobuj prosze jeszcze raz

Gość babka jagodzinska
plamienie bylo brazowe i nie towarzyszyl temu bol

Ania gdzie jestes? Mam nadzieje ze wszystko w porzadku! Wyslalam ci juz numer na gg, odezwij sie!

Gość ania_2586
poroniłam :(((

Gość ania_2586
wejdz na gadu