Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzienky

Gust chlopaka/mezczyzny!!!!

Polecane posty

Denerwuje mnie to ze chlopaki/mezczyzni leca tylko na glupie, puste lalki ktore nic soba nie reprezentuja!! Nie moge patrzec no ta jak idze opasla blondyna ktorej wychodza schaby po bokach, dupa zamiaata, od rozowego koloru az oczy bola a tipsach i tapecie juz nie wspomne!! Tez jestem blondynka i tez czasem, okazyjnie poloze troszke podkladu na twarz ale bez przesady!! Wszystko ma swoje granice!! I chlopaki/mezczyzni powiedzcie mi?? Co takiego maja te laski czego nie maja inteligentne i wcale nie brzydkie dziewczyny? Nie rzumiem tego!!!!!!!

Gość fatalna kobieta oj fatalna
jesli podobaja Ci sie chlopcy, ktorzy leca na takie dziewczyny to czemu sie dziwisz :O?

{ Co takiego maja te laski czego nie maja inteligentne i wcale nie brzydkie dziewczyny? Nie rzumiem tego! } Po pierwsze jak Ty rozpoznajesz mądrośc lub głupotę ? Po Ubiorze czy wyglądzie ? :o Pytania, na które nie oczekuje odpowiedzi. Po drugie jak ktos bedzie zanał odpowiedzi na podobne pytania , smiem twierdzić, będzie bogaty.

Moze macie racje ale ja zyje w takim otoczeniu gdzie faceci ogladaja sie za dziewczynami (takimi jakie opisalam) i ktore bardzo dobrze znam!! Ja mam faceta i nie pisze tego z zadrosci!! Poprostu widze jak niektore dziewczyny staraja sie zdobyc facetow a oni ich totalnie olewaja gapiac sie na ich wytaptowane kolezanki po fachu =/

Gość Stary złomiarz
widze ze meliny tutaj coraz więcej