Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambasadorowa

BRRRRRRUDASY

Polecane posty

Gość Ambasadorowa

Jeszcze nie ma upału, a już nie mogę ścierpieć paru moich klientek. Ten jadowity zapach potu co rano od tych samych pań mnie dobija. Mały sklep, pełno ludzi i zawsze jakiś skunks, którym oddychamy my- pozostałe osoby. Czuję sie za to odpowiedzialna. Potem one wychodzą, a ja zostaję. Wchodzi kolejna osoba- wiecie jak ja się wtedy czuje? :o

Gość ach to o urode chodzi
wyobrazam sobie :O

Gość noooooooooo
massacre

Gość Brondynka
Powinni za to pisać mandaty. Niektórzy śmierdzą jak opętani przez diabła.

Gość barambolek
jakby byli opetani przez diabla to by smierdzieli siarką :)

Gość Sałatkowa kuchareczka
a zwłaszcza w autobusach,dziwi mnie to iz sie głupio nie czuja ze smierdza i inni czuja ten smrod:o dzis siedział kolo mnie zapietny w garniturze,nazelowany facet na oko 26 lat a mylalam ze umre tak smierdzial potem normalnie wstałam ze skrzywiona mina,a on nnic >>usmiechał sie:o

Gość figofago
podobno swego smrodu sie nie czuje :O

Gość Sałatkowa kuchareczka
okropne to jest naprawde:( przeciez antyperspirant to tylko 10zł ,boziu:o zele pod prysznic tez drogie nie sa:o

Gość Ambasadorowa
ale to często są nobliwe starsze panie: kapelusz, biała bluzka,jakieś broszki, lakierki... Szok, obciach. Wodzę oczami po innych twarzach i widzę, że każda pani kulturalnie udaje brak węchu. Ja jako gospodyni też nie robię min, jak ta osoba wyjdzie łapię odświeżacz, ale nie ma wśrod nas potrzeby zasygnalizowania oroblemu. Kiedyś w hiperarkecie biegłam z mężem przez ścieżkę "zaznaczoną" przez pewną rodzinkę, żeby ktoś nie pomyślał,że to nasz zapach.

Gość o zgrozo
powiem wam cos,nie tylko starsze panie sie nie myja. Ostatnio spotykalam sie wydawałoby sie z prawdziwym pedancikiem,schludnie ubrany,uczesany,butki super,super ciuszki,a gdy wybila intymna godzina,lezymy w łozeczku,pieszczotki tulenie i w pewnej chwili myslalam ze umre tak mi zajechalo od niego spod pach,ze normalnie az mnie zatkało niewiedzialam co powiedziec,jak sie zachowac,wyskoczyłam z lozka jak poparzona kazalam sie mu ubrac.On zdziwiony domagał sie wyjasnien a gdy mu powiedziałam,obrazil sie wyszedł trzajskajac drzwiami ze stwierdzeniem na odchodne>>ze jestem nienormalna bo on to nic nie czuje:o

Gość megane
Zadne, nawet najlepsze, ubranie nie zakryje wystajacej z butow slomy. Po prostu to chyba wynika z natury tych ludzi. Tez tego nie rozumiem-jak mozna sie nie myc i nie uzywac dezodorantu?!Tym bardziej ze idzie lato, a wtedy w srodkach komunikacji miejskiej jest masakrycznie: najczestszym "smrodkiem" jest facet ok.35-40 lat, ktory podnosi ramie w celu uchwycenia sie najwyzej polozonego w autobusie uchwytu i wtedy...czlowiekowi sie wlasnie na wymioty zbiera i marzy tylko o tym zeby czym predzej ewakuowac sie z pojazdu!Uwazam, ze kultura osobista wymaga od czlowieka tego, zeby nie byl uciazliwym dla innych "skunksem"!

Gość figofago
napisalam "podobno" ;)

Gość o zgrozo
megane>>dokładnie czy to az tak wiele? dla poniektórych chyba tak :o

Gość Ambasadorowa
A ja swoje czuję. I nie mam tolerancji. Może porozmawiajmy o tym, jak na to reagować, jak chronić siebie...:(

Gość jasne ze sie czuje
swoj smrod

Gość raviador
wystarczy myć sie mydłem za 1,50. Ja też pracuję w sklepie tyle że bardzo dużym i czasami nawet koleżanki z działu śmierdzą jakby nie miały w domu wody. Przepocone koszule, brudne nogi .......... masakra a jak zaczną się upały to uciekajmy jak najdalej........ A najlepsi są klienci , przychodzi taka jedna mamusia z dorosłym zarośnietym jak rumcajs synkiem ..............wtedy to tylko głowę pod kasę chować i " panoramiczny nie cedzony" sama uryna i brud z przed trzech miesiecy , smród nie do opisania i tylko siedze i się modle nie podchodzicie do mnie. XXI wiek i aż cieżko sobie wyobrazić ze ktoś może tak śmierdzieć........

Wszyscy OBCY nam śmierdzą. Myślę, ze to w rodzinie jest miejsce na rozwiązanie problemu. Nikt nie ma w domu skunksa?

Gość ooooooooo
Właśnie. Moja teściowa śmierdzi jak cap, ale nikt, nawet córki jej nie powiedzą. Czuję się rozgrzeszona.

Gość Zupa kapuściana
właśnie

Lato nadchodzi, a brudasy znowu się pojawiają! Ludzie, uważam, że higiena to kwetia przyzwyczajeń wyniesionych z domu. Osobiście spotkałam już ze dwóch, trzech śmierdzieli autobusowych, ale przyznam szczerze, wkurza mnie to, że takiemu nie można zwrócić uwagi. Przecież doskonale odróżnia się, czy ktos sie umył przed wyjściem w domu i tylko np. spocił pod pachami, bo upał, czy jest to pot z trzech dni. Może gdyby na autobusach wywiesić napisy \"śmierdzieli nie wpuszczamy\", i ludzie zaczęliby zwracać uwagę brudasom, coś by pomogło? Włąsnego zapachu w zasadzie się nie czuje, chyba że się wsadzi nos pod pachę. Ale ja np. czuję dyskomfort, kiedy po całym dniu pracy wracam do domu, dlatego zawsze przed wyjściem w firmowej łazience myję się pod pachami i uzywam dezodorantu antyperspiracyjnego. Logiczne, że bluzka nie jest już świeża, ale trudno by zmieniać bluzkę w ciągu dnia. A jak sa upały i chodze w sandałkach, to potrafię pary razy dziennie umyć w pracy stopy, bo pocę się jak kazdy i nie uważam, że jak się spoce, to pachnę fiołkami.

Gość ooooch
Jestem dentystką. Dzisiaj pewna pani zdjęła swoją protezkę, a tam półroczny gnój. Pierwszy raz w życiu wy..... pacjentkę z gabinetu. Nieprofesjonalne, ale konieczne. Mam teraz doła :o

Gość Brudka
A ja się myję, depiluję, używam dezodorantu a i tak śmierdzę, no coż taka moja fizjologia :P

Gość sinita
ja nie moge zniesc smrodu potu, najgorsze, gdy jade rano tramwajem i czuje ten smrod, a w tramwaju scisk, nie ma jak uciec, a najgorsze, ze nie rozumiem jak mozna tak smierdziec z samego rana, oni sie chyba w ogole nie myja :((((

Gość sinita
Aggie, wlasdnie jak widzisz powyzej, mam ten sam problem ze zrozumieniem jak mozna tak smierdziec od rana, a faktycznie, da sie odroznic, czy ktos smierdzi trzydniowym potem, czy po prostu od momentu wyjscia z domu, troche sie spocil ;)

Gość iren
Facet tłuste włosy -włosy z kilogramem żelu, -brudne nieprane spodnie -brudne, przepocone ubrania, -brudne buty, -T-shirty lub swetry wciągnięte w spodnie, -brudne i długie paznokcie, a szczególnie hodowanie jednego paznokcia -zaniedbane stopy - aż strach ilu facetów ignoruje wygląd własnych stóp! /narośl/ -wielki "mięsień piwny", od picia piwa/ -włosy wystające z uszu i nosa, - nie zmieniana bielizna - nie czyszczone marynarki latami - nie dbanie o zęby żółte dziurawe -TAK Brzydki oddech że zabije na metr /kumulacja piwa, papierosów i czosku/ - oraz sypiący się z głowy łupież - pierdzenie gdzie popadnie - dłubanie w nosie a szczególnie w samochodzie - rozwalanie skarpetek [po całym domu Facetki Nie zmienianie bielizny a szczególnie noszenie stringów co powoduje że wszystko /upławy/ wchodzi w spodnie a spodnie nie uprane częściej niż raz na tydzień poprostu cuchną. nie depilują się pod pachami i nie używają środków przeciw -potnych nie czyszczenie zębów rano - nie pranie adidasów które też cuchną itd....

Gość o co ci chodzi
mam sąsiadkę, ktora smierdzi cały rok latem bardziej zima mniej godzine po jej przejsciu na kaltce mozna wyczuc, ze szła a zapocone starsze panie to tragedia, czy one uwazaja, ze pachna?

Gość iren
W wieku starszym poprostu podbno zanikają ludziom wszystkie zmysły - węchu także widzę to po mojej babci .Ale my zabiegamy o to żeby babcia pachniała. Ale kochane mówimy tu o młodych którzy cuchną !!!!!

Gość o co ci chodzi
cuchna bo sie nie myja

Obrzydliwe...ale prawdziwe...Widocznie niektózy kochają swoje \"sosy\" beeeeeeeeeeeeeee