Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambasadorowa

BRRRRRRUDASY

Polecane posty

Gość stara smierdzaca baba
A ja lubie patrzec jak inni robia miny i krempuja sie zwrocic mi uwage. Uwielbiam to i robie to specjalnie. Niech wachaja.

Gość DORÓRYNOGAMI
Ja też mam sąsiadkę, mieszka piętro wyżej. Zawsze wiem, kiedy pojawia się na swoim balkonie. Najdziwniejsze jest jednak to, że rano też.

Gość oooole
mnie mdli jak ktoś ma nieświeżą głowę. Porażka :o

Gość kikiko
:-/

Gość Żenadonna
Oszczane stare chłopki w autobusie. Znam jedną, jak wsiada to piechotą idę te 6 km

Gość ale sa tez
zadbane strasze panie .Moja mamuska ma 70 lat i jest zawsze pachnąca.Ale wiem że gdyby ona nie dbala o higiene ojca smierdzialby jak cap.

ha ha dobre sobie :)) usmiech zagoscił na mej twarzy . ha ha . wiem , wiem to nie jest temat do smiechu ... ale cóż :(( Ostatnio przeczytałam w kolorowym czasopiśmie , iż statystyczny Polak zmienia bieliznę osobistą 3 razy w tygodniu !!!jesli tak jest to rzeczywiscie nie mozemy żądać by wokół nas pachniało. Z drugiej strony jestesmy biednym krajem. Nie wszystkich stać na dobre buty , bawełniane skarpetki etc. Pięć par skarpet za 5 zł :(( mówi samo za się ... nie dziw , iż po całym dniu chodzenia nogi smierdzą jak cap. Albo skajowe adidaski :(( nylonowe koszulki .. cudownie ,,wentylują ,, Reasumujac wiekszość nawyków wynosimy właśnie z domu . Jesli rodzice nie dbali o higienę dzieci ... hm :(( nic dodać nic ująć .

Gość N PC
Widzę, że mityczny gatunek kafeterianek które: -nigdy nie pierdzą -nie pocą się nawet w saunie -robią kupke pachnącą fiołkami ma się dobrze :) 🖐️ Ale tak poważnie mówiąc to normalne,że jak ktoś jedzie 20 minut w gorącym,dusznym, zapchanym autobusie to się spoci :o To nie zawsze jest kwestia higieny: Przyczyny zwiększonej potliwości 1) fizjologiczne: * gorący klimat, duża wilgotność powietrza * wysiłek fizyczny * emocje, stres * spożywanie niektórych przypraw, mocnej kawy, herbaty, czekolady * otyłość 1) objawowe: * zaburzenia hormonalne (nadczynność tarczycy, cukrzyca) * choroby neurologiczne (np. zespół Rossa, zespół uszno-skroniowy, neuropatie) * infekcje przebiegające z wysoką gorączką, gruźlica * menopauza u kobiet i andropauza u mężczyzn * niektóre nowotwory (np. guz nadnerczy – pheochromocytoma) przebiegające ze zwiększonym uwalnianiem katecholamin * idiopatyczne (samoistne) – ok. 60%

Gość spam 1
niestety ogromna częśc kobiet nie wie chyba co to higiena :o pracuje w biurze i kobiety pod tym względem o wiele gorzej wypadają :o

Gość kajko i kokosz
No wlansie, nie kazdy smierdzi bo jest brudasem, niektorzy smierdza bo sa chorzy!!!!!! I nie mozna wyczuc czy to pot "chorobowy" czy tez z brudu....

Gość Niestatystyczny Polak
Jeśli statystyczny Polak zmienia bieliznę 3 razy w tygodniu, a ja 7 razy (a jak trzeba to nawet częściej) to na myśl o tym, że jakiś Shrek siedzący obok mnie w autobusie nosi na sobie te same majty od powiedzmy tygodnia (statystycznie), to wczorajsza kolacja wraca z otchłani mych trzewi. Inna sprawa, że nie wystarczy mydło i antyperspirant, aby nie stanowić potencjalnego zagrożenia biologicznego dla otoczenia. Otóż przepoconą odzież należy prać. Prać! Nie wietrzyć, nie suszyć plam potu, tylko prać. Co z tego, że Shrek (statystyczny, przypominam) się umyje albo nawet weźmie prysznic, skoro potem założy przepocone, noszone od paru dni ubranie? Niektórzy robią pranie rzadziej niż wymaga tego przyzwoitość i szacunek dla np. współpasażerów w autobusach, bo są biedni i nie mają pieniędzy na dobre, a nieraz na jakiekolwiek proszki do prania. W większości! przypadków jednak, przynajmniej na pierwszy rzut oka nie widać jakoś ubóstwa (markowe ciuchy, gadżety typu iPod, telefon komórkowy), a smród ciągnie się za delikwentem na dobre kilkanaście metrów. Spocć się - ludzka rzecz, umyć się - ludzka powinność. Pozdrawiam wszystkich maniaków olfaktorycznych doznań.

Gość oj............................
dzis w tramwaju siedzial przede mna facet i dlubal w nosie. a tym co z niego wyciągnął rzucal w przejscie ale czasem trafil w pasazera po przeciwnej stronie !!! nie zartuje, facet na przeciwko czytal gazete i nic nie widzial:o

Wiek tu nie ma nic do rzeczy,a pisanie że starsi śmierdzą jest bzdurą.Znam sedziwe babcie ,które pachną zwykłym mydełkiem dla dzieci są czyste i schludne....I znam dziewczyny ,młode ,które wiedza ,ze trzeba zrobic make-up a nie wiedzą ,ze trzeba sie wymyć żeby nie zatruwać innym życia...

Gość winter sensation
faceci nie wiedza co to jest antyperspirant! niech ogladaja reklamy w tv to sie troche doedukuja....

Gość Ambasadorowa
Upały. Im cieplej tym bardziej o siebie dbamy. Założyłam kiedyś ten topik pod wplwem problemów z pewną klientką, która zawsze jako pierwsza wchodzi do mojego sklepu i rozjusza mnie z samego rana. Z nią kilka innych, taki codzienny rytuał. A dzisiaj... nic. Może 100, może200 osób dziś wąchałam i nie było zapachów. Dziwne!

Studiuje ze mna pewna dziewczyna.Ma wiecznie tłuste włosy, śmierdzi od niej z kilometra,ma brudne stopy i wrecz czarne paznokcie.Nie da sie z nia wytrzymać, szczegolnie w cieple dni.Bylysmy z kolezankami w szoku, kiedy dowiedzialysmy sie ze pracuje w Mc\'Donaldzie.Nie rozumiem takich ludzi :-(

lol Kirus, to w wiekszości szczera prawda ! :D 🖐️ gdyby myslały mało rzeczy (negatywnych) by sie wydarzyło, a pozostało im juz tylko śmierdzieć ;) A mozę chcą zwyczajnie zaznaczyć swoją obecnosc ? ;)

A wiecie co, ja mam taką sąsiadkę, która nie używa dezodorantu ani żadnych perfum, wód itp. NIGDY! Ona uważa , ze się nie poci - tylko latem i zimą po prsotu czasmi nie można koło niej przejśc. I tez nie rozumiem tego jak można własnego potu nie czuć. Ja czuję jak się spocę i zawsze mam moje Dove pod ręką. Ona z mężem zawsze komuś wytykają że ten a ten śmierdzi i sie nie myje a sama śmierdzi.

Gość oooosfosdofosdfs
a ja pamietam jak koles z ktorym jezdze autobusem mi sie podobal, elgancik, teczuszka, pantofelki, wloski ulozone, nawet sie usmiechnelismy do siebie, az tu pewnego feralnego dnia wracam sobie autobusem tyle ze usiadlam na samym koncu, nie bylo swialta, byla ciemnica, on siedzial kilka miejsc wczesniej ode mnie, kilku ludzi ktorzy na dzielilo wysiadlo na swoich przystnakach, po czym moj pzrystojniak zaczal dlubac w nosie, ale jak !!!!!!!!! wkladal paluchy do nosa, wykrzywial przy tym twarz i co najgorsze :O:O:O:O wycieral gluty o fotel :O:O:O:O:O:O:O aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! myslalam, ze sie przekrece, wyszlam na moim przystanku szybko go minelam, ja cie...nie spotkalam go wiecej :D a co do potu, owszem da sie odroznic kilkudniowy a swiezy pot, swiezy zazwyczaj ma prawie nie wyczuwalny zapach, a ten kilkudniowy jest najgorszy, bo juz z bakteriami, przetworzony itepe tragedia, wiem cos o tym, bo moja starsza kapie sie raz na tydzien, bardzo sie poci i rzadko pierze ciuchy, nie depiluje wlosow pod pachami i nie uzywa dezodorantu, czasem jak zalatana wpadnie do domu tocale mieszkanie capi ze glowa az boli, coz takie zycie, nie przekonasz jej... pa :D a inna kwestia...... zawsze depiluje sie i uzywam anty, czesto kapie, ale na starych koszulach mam zolte wżarte juz plamy od potu, dziwi mnie to bo w sumie dlaczego plamie na zolto? jak jest goraco to sie spoce, ale czemu pod pachami, skoro sie depiluje wiec to miejsce jest tak samo spocone jak plecy np??? tyle juz bluzek wyrzucilam przez te zolte plamy !!!! :(:( jest na to sposob?

Gość to może
zmień anyperspirant?

Gość nożyczki
POtrzyj szarym mydłem -ciocia mówiłą że schodzi.

kolo mnie kiedys stanela rowiesniczka i doslownie walilo konskim łajnem:) a jak bylam mala i bylam z mama w sklepie to przed nami stala jakas mloda dzioucha ubrana od stop do glow w plastiki a ja ryknelam na caly sklep \'\'fuuuuj jak ta pani smierdzi!!\'\' pokazujac a nia moim grubym palusiem:)

mam jeszcze kolezanke od ktorej wali tygodnowym potem i do tego odór z jej gara, uwierzcie ona nigdy nie pachniala ani nawet nic nie bylo od niej czuc oprocz tego strasznego smrodu ona juz byla slynna z tego w calym miescie:D

Gość ja mam kotkę
Zaczęło się. Capimy całą parą. Ja wstaję o 5. Biorę prysznic, używam dezodorantu, trochę wody toaletowej i przez cały dzień wącham smrodliwe klientki:o Nieraz aż uciekam do otwartych drzwi. Nienawidzę swojej pracy:(

Gość break through
ja nie wyobrazam sobie aby wyjść rano z domu nie biorąc prysznica i umyć włosów...:O poprostu czułabym sie dyskomfortowo i żle wiedząc ze gdzie niegdzie może capic...łeeeee także wracając do domu pierwszą rzeczą jaką robie to prysznic!!Mogło by się palic i walic ale musze od razu po powrocie wziac prysznic bo inaczej bym chyba umarła :O a w ciagu dnia mam nawilzone chusteczki w torbie i zawsze mozna się odswieżyć tu i tam w toalecie. Każdy w takie upały się poci,to normalne!Ale zeby waliło od kogoś na metr z samego rana to juz przesada...łeee...obrzydzają mnie tacy ludzie!!! LUDZIE BIERZCIE PRYSZNIC Z RANA BO NIEKTÓRZY MYŚLĄ ZE W NOCY SIE NIE POCĄ I MYSLĄ W TAKIM RAZIE ZE NIE SMIERDZĄ!!bład!!!ŚMIERDZICIE JAK CEPY!!!ŁEEEE

Gość kiedyś rozważałam
zaczęło się.

Gość watcher
ambasadorowa-ale to sa chyba przebrani za facetki faceci???? Jakis czas temu facetki o takich rzeczach pisaly...To niemozliwe!!! Ja protestuje !!! Smierdzace kobiety???!!!A rybkami tez daje???

najgorsi sa ludzie ktorzy przy 35 stopniach potrafia załozyc glany na nogi i czarne ubranie :O przegięcie