Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

niemowlak-pieluszki jednorazowe czy tetra?prosze o opinie

Polecane posty

Gość AniaD.
Ja używam huggiesów albo pampersów, ale zdecydowanie polecam te pierwsze, bo pampersy zaraz po przewinięciu jak tylko malutka się zsiusia brzydko pachną i tak naprawdę trzeba by było cały czas ją przewijać, a huggiesy są ok i wygodniej się zakładają bo mają z tyłu "gumeczkę", poza tym nigdy nie przepuściły siusiów ani kupki, a pampersy na samym początku tak i to bardzo często.

Rafinka.. a moze te Dada maja jakies nazwy.. ze jedne ceratkowe a 2 nie.. moze jakims kolorem opakowania sie roznia..? wiesz cos na zasadzie podpasek ;) soft i drainet czy jakos tak :) czyli wata i siateczka :) A moze to zalezy od wagi dziecka.. moze jedne opakowania maja ceratke a inne bawelne... A.. widzialam kiedys pampersy w Leader price .. byly po sztuce pokazane i tez mialy bawelne...

Rusałciu, nie wiem, ja je rzadko kupuję, bo do Biedronki kawałek a Lidla mam pod nosem. Ale jak będę to zobaczę. Tam chyba pisze, że są bawełniane na odwrocie, ale nie jestem pewna.

Gość podnnosimmy

Gość ISMENA
JA SWOJĄ córke chowałam na pieluchach tetrowych i jestem z nich zadowolona teraz spodziewam sie synka i tez bede go chowac w pieluchach tetrowych

Wygodniejsze są pieluchy jednorazowe. Ja kupuje duże opakowanie w okazyjnej cenie. Są bardzo chłonne. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.