Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lechitka

Co warto kupic w LIDLU?

Polecane posty

Gość czekolux
żelki, żelki, żelki szczególnie takie mszki -0w ygladają trochę dziwnie - szczególnie jak się je te myesi eogon, ale są najpyszniejsze. prażynki sery pleśniowe wszelki slodcze - pycha - i inne niż te polskie

Gość lidl
chleb biały krojony wino białe wytrawne 1,5 l za 9,99 kolorowy papier toaletowy za 2,99 zioła w doniczce

Pyyyszne sa takie desery czekoladowe pakowane po 4:D jakas zagraniczna firma wiec nie powiem teraz jak to sie nazywa...ale naprawde dobre:D sa jeszcze waniliowe, ale jeszcze nie jadlam;)

Gość Kiniaczek
Makarony - super i taniutkie, tao samodotyczy slodyczy no i nr 1 - ciasto - takie piaskowe podlużne (mniam). Poza tym przecier pomidorowy.

Gość cala chemia
proszki, plyny itd.. wydaje, skuteczne i tanie..

Gość cala chemia
dodam, ze po proszku z lidla poschodzily mi najuporczywsze plamy, z ktorymi i ariel i vizir nie dal rady.. polecam tez odplamiacz w sprayu!!!!

Gość ALE WAS NASŁANO
Z TEGO LIDLA:D

Gość ok to ja was zdołuję
W moim mieście była w Lidlu promocja no więc szał ciał, wszyscy leca. Jednemu facetowi udało się wyrwać fajny odkurzacz za 50 zł. Był uradowany do momentu ąz w domu nie porzekonał się że kupił odkurzacz UWAGA!!! używany z brudnymi częsciami i mało tego - ze śmieciami w worku!!!!! ale co tam.. LIDL jest tani...;)

witam, w Lidlu polecam do kupienia wina, australijskie, hiszpańskie itp... fajne cena dobra... towar warty polecenia chyba jedyny..... czasami kosmetyki kapielowe... też to sprawdziłam...

Gość tak se pisze
no, te wina, takie lekkie, fajne są do obiadu z gorące dni i uwielbiam coś jeszcze, piankę oblewaną smaczną, prawdziwa czekoladą, na wafelku, powiedzmy, murzynki, zawsze świeże, w dużych pudełkach po osiem sztuk

Gość a ja w lidlu..
lody za 2,99 z bakaliami wafelki cola za 2,49 smakuke jak oryginalna mydełka w płynie masło śmietankowe wszystkie chyba słodycze nie kupuję warzyw,owoców i wedlin, chleb niedobry

Gość Rosasita
* płatki kosmetyczne 120 sztuk, * wafle ryzowe (słone, pikantne, naturalne) *szczoteczki do zebów, *nici dentystyczne ( 2 sztuki w opakowaniu) * płyny do mycia ciała szampony * wielka paka pistacji

Gość benaena
ja kupuję bombonierkę "owoce morza" - pycha!!!

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp
a ja dzis kupilam podpaski...takie za 2,69zl super!! cienkie i dobrze wchlaniaja! lepsze od always- bo nie odparzaja i nie sa takie "plastikowe"

Gość ragutka
a ja lubię tego lidla dla mojej rodziny kupuję wiele spożywczych prod. całkiem dobrej jakości :soki -jabłkowy i pomarańczowy, ice tea w kartonie 2 l., mleko, makarony ,ryż , niektóre słodycze, z chemii też płyny do prania i do naczyń ale uprzedzam , że nie sa to te najtańsze bo w tamtych jest sporo dziadostwa. Jeszcze wspaniałe czerwone wino Vespral naprawdę rewelacja za 10zł.

Gość LadyM
Lubie z Lidla: - Batoniki Musli - wate cukrową w kubeczkach - chleb razowy - wieniec (takie ciasto z czekoladkowymi kulkami, posypane cukrem pudrem) - żel pod prysznic Pool Sensitive - salceson z Indyka - rogaliki z czekoladą (6 w opakowaniu) - dupki (takie pianki w czekoladzie) - żelki - lody wodne truskawkowe i takie w czekoladzie z migdałami - świeczki zapachowe

Gość sylviku
A ja przede wszystkim polecę wszystkie lody marki Gelatelli. Sa niesamowicie pyszne..a te na patyku sa lepsze od Magnum. Oprocz tego: - zoty ser w plasterkach z bazylia i pomidorami (pakowany w plastikowy pojemniczek).. dawno juz nie widzialam.. nie wiem czy wycofali ze sprzedazy? - musli tropikalne Goody - jak najbardziej platki kosmetyczne ISEREE..jakies nowe, wczesniej byly inne, ale te sa tak samo dobre jak poprzednie ( lepsze o wiele od tych wszystkich Cleanic, Bella) i bardzo tanie - produkty przemyslowe (czesto mozna kupic cos naprawde wartosciowego.. ja kupilam ostatnio patelnie za niecale 30 zl z 5mm dnem.. rewelka) - sosy do salatek w proszku - pyszne herbatniki polane u gory czekoladą mleczną z odcisnietym motywem statku (nie pamietam nazwy niestety) pelno tego ale nie bede sie rozpisywala

Gość Aszera
Mam fioła na punkcie pielegnacji ciala, używalam juz chyba wszystkich balsamów do ciała, stąd też mam skale porównawczą. Polecam mleczko do ciala Body milk z olejkiem migdalowym ( do skory suchej). Za tę cenę-super.

Gość ragutka
o mleczko to koniecznie trzeba spr óbować rewelacjz za małą cene ale własnie milk bo lotion jest trochę zarzadki ale w sumie to też warto bo cena ta sama

Płyny do prania: Po ok. 10 zł w płaskich, białych butlach 2 litrowych z uchwytem, całej nazwy nie pamiętam, na końcu jest słówko \"aktiv\". Są dwa rodzaje: z pomarańczowym (do koloru) lub zielonym korkiem i etykietą (do białego). Dobrze piorą i, co uważam za wielką rzadkość, dobrze się wypłukują z tkanin.

No i jeszcze wino czerwone stołowe wytrawne w kartonie 1,5 litra ( w kolorze lila). Uczciwie opisane jako mieszanka win z EU, moim zdaniem co do smaku i koloru bez zarzutu, cena 9,99 !

Gość liddlowa
płyn do naczyń!!!!!

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm
-jogurt z owoców leśnych z ziarnami -czekolada mleczna z migałami -czekoladki z koniakiem -żelki w posypce z cukru -ciasteczka maślane -salami z indyka -prażynki -pierniczki korzenne i wiele innych......

Gość pooooodnoszęęęęęę

Gość ja często kupuję w Lidlu
pieluchy dla dziecka, duża paka za 29,99 50 sztuk - lepsze niż oryginalne Pampersy żelki jabłkowe, takie okrągłe zielone - super są. soki przecierowe makarony włoskie i wina włoskie do obiadu w kartonach lub białe w 2 litrowej butli - pyszne.

Gość bardzo dużo osób chwali
proszki do prania, ale które? Byłam dziś w Lidlu i jest ich kilka przynajmniej 3 - Lel -5 kg. 10 zł - jakiś inny 2,5 kg za około 7,5 - i jeszcze jakiś Napiszcie który jest dobry. A kupiłam płyn do płukania 4 l za 3,89 zł zielony, śłicznie pachnie

Gość No to ja wam powiem...
że ja bardzo lubię Lidla. Poczatkowo miałam jakąś taką awersję,nie wiem czemu...Wydawało mi się,że tam jest badziew,a teraz uwielbiam tam robić zakupy.Mam zwłaszcza kilka ulubionych produktów które jem nałogowo i zawsze rzucam do koszyka,a więc: -pieczywko chrupkie z sezamem -musli -batoniki musli -pierniki -żelki -ciasteczka (słodycze maja ekstra i tanie!!! :) ) -orzeszki solone -krakersiki -tuńczyk w puszcze -makarony włoskie -serki wiejskie -serki twarogowe owocowe Quark -jogurty bez tłuszczu i cukru Mogłabym jeszcze wymieniać,ale generalnie nabiał i słodycze mają ekstra!!!

Gość madziara58
chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat odplamiacza z lidla czy ktoś używał?

Gość na tym
sos salatkowy ostatnio odkrylam:) ten jogurtowy, super;)

Gość ten sos sałatkowy
to w proszku czy gotowy ( w słoiku czy kubeczku?)