Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lechitka

Co warto kupic w LIDLU?

Polecane posty

Gość Magda21321321
a dobre slodycze z niemiec bo niemcy dostali hajs od USA z planu Marshalla i maja lepsze technologie wiec ich slodycze sa 3razy bardzije chemizowane dlatego wpierdal^^ je jak maly zajac ze smakiem trzesac uszami

Gość spiewamtanczeijempomarancze
ja zawsze kupuje z lidlu sok, dwólitrowy, wieloowocowy, ale w takim zielonym a nie fioletowym kartonie! kupuję także mleko, cukier, makaron. Mięso, tzn filety, jest dobre i w porównaniu do cen w innych sklepaoch o wiele tańsze. Próbowałam także seru pleśniowego, polecam! kupuję także tampony oraz płyny do mycie naczyn LEL. moja mama czasem kupuje płyn do plukania, taki jasny zielony, w wieeelkiej butli. polecam takze czekolade, w takim brązowym opakowaniu. JEST PSZYNA! no i oczywiście batoniki musli

Gość ehehehe
parowki w opakowaniuy chyba 10- sa pyszne, przyprawa kania - cos w stylu vegety, tylko lepsza- iestety nie moge jej ostatnio dostac, oliwki zielone w duzym sloiku

Gość faja_wodna
hmm..makarony,kiełbaski z dodatkiem sra zoltego,slodycze,platki,jogurty z chrupkami.

Gość ruda marchewa
serki wiejskie kiełbaski wiedeńskie z serii linese i do tego jeszcze czipsy i lody śmietankowe w czekoladzie posypane migdałami sa przepyszne;-)

Gość KRS
Cola Freweway za 2,49 - super. Proszek Maxi Trat, płyn do płukania, Chusteczki - 200 szt za 2,79. Soki 100% - takie małe za 1,49 i dużo innych rzeczy. Ogólnie polecam chemię z seri W5 - tabletki do zmywarek, płyny itp. Więcej zapomniałem. O Pesto jest dobre. Pracuje jako Krs w Lidlu i się przekonałem, że mają dobre rzeczy. Pozdrawiam.

Gość Chrzan
Moim ostatnim odkryciem z Lidla są orzeszki a la M&M w zółtym opakowaniu. Rewelacja. Niczym nie różnią się od oryginału. Poza tym kupuję tam: - czekoladę z migdałami i bombonierkę koniakową - Cola 2 l. za 2,49 - ciepłe lody pakowane po 12 szt - babka cytrynowa - salami 350 g za ok. 7 zł - parówki 250 g za 1,49 zł - ser francuski Camembert , ser Gorgonzola i inne sery pleśniowe - Musli - żele pod prysznic po 2,99 (szczególnie mango cudownie pachnie) - seria chemii W5 - wędzona makrela - fasolka szparagowa w dużej puszce 3,49 zł - batoniki pakowane po 9 szt - płaskie długie pudełkie, smak capuccino i mleczny Nie polecam : - batonów Musli (dla mnie okropne) - mleczka do twarzy Iseree (kiedyś super, teraz mnie uczula) - bardzo tanie lody 2 litrowe - nie pamiętam nazwy - białe wino a la szampan za 6,99 zł (w nazwie Muscato)

Gość Jenova
płatki kosmetyczne, lody Galatelli

Gość aleeeg
ja kupuję w Lidlu żwirek dla kotów, wodę mineralną, szynkę na gulasz, karkówkę na grila w marynacie, wędlinę mają pyszną i cukierki lodowe. Kiedyś robiłam zakupy w angielskim Lidlu, nic mi tam nie smakowało

ale sie komus przypomnialo, watek z przed 3 lat :) ja nie kupuje w lidlu, bo mam nie po drodze, ale ogolnie sklep ok, slodycze pyszne

Gość asters
Co ja kupuję w LiDL? Czekolady,ciastka sasanki,ciepłe lody,paprykę czerwoną,często tańsza niż w innych sklepach,paczkowane wędliny,chude serki i jogurty,lepiej opisana zawartość tłuszczu i większy wybór light niż w innych sklepach,czerwone wina wytrawne,zielone oliwki,Nie kupuję chemi,niskie ceny,ale jakość fatalna

Gość gosiay8
Kulki Magnetyczne NEOCUBE. Każdy z nas chce się na każdym kroku rozwijać, poszerzać swoją wiedzę i szybko ją przyswajać. Z tą myślą powstały tak zwane http://skr9.pl/5ca7f Kulki Magnetyczne NeoCube Zobacz je i przekonaj się jak one mogą wpłynąć na Twoje zdolności manualne i inteklektualne! http://skr9.pl/5ca7f

Gość Saibot
A jaki polecacie alkohol? z lidla Kauflandera czy biedronki konkretnie zwłaszcza o likiery, wina i wódki smakowe mi chodzi: żeby nie były cierpkie, kwaśne czy gorzkie poprostu słodkie pyszne. Ja jestem wybredny w tej kwestii nic mi nie smakuje. Polecali Vermuth kupiłem dwa czerwony i biały (ale z biedronki) kiepskie to strasznie. Polecali miód pitny - kupowałem z kauflanda - najlepsy Kasztelański a raczej najmniej slaby bo szału nie ma. Pina colada też słabo (Kaufland). Od niektórych rzeczy do tej pory mi słabo; Jak mozna Tyskie pić?! - słono-gorzkie o kurwa. Miód Pitny ZlotaPasieka kupiłem ostatnio Myślałem że pierdolne a tam napisane na etykiecie że wygrał pare medali w przeciągu kilku lat. Czasami się na prawdę dziwie co ludzie spożywają

Gość 1KarinaK
W lidlu wszystko warto kupować! Bardzo dbają o jakość i o cenę! np. uwielbiam lody na patyku które smakują tak jak magnum tylko że kosztują 1,11 a nie 5! Poza tym mają tygodnie kulinarne i teraz nawet świeże ryby! Uwielbiam i polecam!;)