Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

Czy zle zrobilam?

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

Spotykam sie od miesiaca z chlopakiem. Wczoraj gdy wlasnie byl u mnie zadzwonil telefon. Zorientowalam sie ze dzwoni moj byly , z ktorym nie mialam kontaktu od 4 miesiecy. Odebralam, wyszlam obok do kuchni i rozmawialam. Pytal sie co u mnie sluchac, ja pytalam sie co u niego. Wyszlo z tego pol godziny rozmowy. Kiedy wrocilam do pokoju moj chlopak byl obrazony, do konca wizyty nic prawie nie mowil, nie chcial rozmawiac o tym telefonie. Przeprosilam go za to ale nic nie powiedzial. Potem jak wychodzil powiedzial zebym sie zastanowila nad tym co zrobilam i czy tak powinnam sie zachowac. Dzisiaj caly dzien zle sie czuje, czy zrobilam cos bardzo zlego?

Gość pomyslowyJasio
Nie, skądże. To tak jakbyś siedziała z tym nowym i zadzwoniła jego eks. Wyszedł by na 30 minut do klopa pogadać a ty byś siedziała jak ta skończona. Ludzie co za dno.

Gość nie dosc ze go zostawilas
na pol h samego, to jeszcze gadalas exem, nie dziwie sie wiec, ze poszul sie zle.jednak nie uwazam,ze postepilas w jakis okropny sposob, Zwyczajnie powied,ze sie nie zastanowilas nad postepowaniem, i ,ze wiec do tego nie dojdzie,.Bylo nie bylo okazalas mu brak szacunku. Ja bym sie zle czula, gdybym przyszla dos wojego chlopaka a on by wyszedl z pokoju na pol h i gadal z ex.

Gość nie bylabym zadowolona
gdyby moj facet pieprzyl pol godziny przez telefon ze swoja eks :O

Gość aallbboo
a Ty wiesz co to jest kultura osobista ??

Gość pomyslowyJasio
upu ale nie poczuł/ a byś się urażona ? A niech nawet i o pogodzie gadają to tak się nie robi.

Gość postapiłaś nieelegancko
:o

Gość agula_pp
Nie zachowałaś się odpowiednio,mogłas odebrać telefon i chwilkę porozmawiać przy swoim obecnym chłopaku a wychodząc i gadając 30 minut z eks tak nie wypada robić...na twoim miejscu przeprosiłabym obecnego chłopaka,że nie zastanawiałaąs się wtedy poprotsu dzwonił piewrszy raz raz itd.i że obecny bynajmniej Ci nie w głowie.

Gość pomyslowyJasio
Dałam sąsiadowi kilka razy, mój nowy chłopak się obraził. Przeprosilam go za to ale nic nie powiedzial. Co zrobiłam źle ? Przecież go przeprosiłam !

Gość powiedzcie mi
Fakt, ze nie zastanowilam sie nad tym, wyszlo to spontanicznie, czesto myslalam o tym bylym i chyba dlatego tak od razu nie umialam zakonczyc rozmowy. Dopiero potem zorientowalam sie ze tak dlugo rozmawialam i ze moj chlopak juz nie chce rozmawiac, siedzi zamyslony. Przepraszalam go. Potem jeszcze do niego zadzwonilam i powiedzialam mi jak mi z tym zle, ze okropnie sie czuje, bo widzialam jaki do konca byl. On nie chcial o niczym rozmawiac, mowil ze musza mu opasc emocje i zebym sie sama zastanowila nad tym co zrobilam. Czuje sie jakbym zrobila cos strasznego.

Gość pomyslowyJasio
Cóż dziewczyno, nie dorosłaś do jakiegokolwiek związku.

wiessz, chyba nazbyt wrazliwy ten Twoj chlopak, tzn rozumie jego oburzenie i w sumie na jego miejscu bym wstala i wyszla, ale z drugie stroony przecioez przeprosilas go i wytlumaczylas sie z tego. Wiec chyba juz powinien odpuscic. Bo nie na tym polega zwiazek , by tak dlugo trzymac do siebie uraze, chyba,ze naparwde bys cos extra przeskrobala, ale to takie cos?

wykazalas sie brakiem taktu a takze brakiem szacunku do obecnego chlopaka :o

teraz tak sobie lwasciwie pomyslalam,ze chyba sie chlopak wystraszyl,ze cos czujesz do tamtego i nie chodzi tutaj o sama Twoja rozmowe z exem. Musisz chyba go przekonac ,ze na nim Ci zalezy a nie na bylym.

Gość pomyslowyJasio
Jasne że facet ma powody. Patrzycie ze swojej strony a ciekawe co by było gdyby wasz facet taki numer odwalił ? Ciche dni i brak sexu przez rok ! No i ta niepewność na zawsze.

Gość powiedzcie mi
Prawda jest taka ze do tego bylego ciagle cos czuje, bylismy ze soba rok i bardzo go kochalam.Myslalam ze bedziemy juz ze soba. Dlatego nie umialam zakonczyc rozmowy z nim. Obecnego znam dwa miesiace , spotykamy sie od miesiaca i jeszcze nie wiem do konca jak z nami bedzie i co do niego czuje.

Gość no widzisz a za to
za to Twoj chlopak zachowal sie bardzo ok...nie robil wyrzutow, widac jest kulturalny

Gość oj dzieci dzieci...

Gość powiedzcie mi
Ja nawet nie wiem czy on wie z kim ja rozmawialam. Wie ze z facetem ale nie wiem czy domylil sie ze z bylym

no to chyba Cie wyczul , naparwde zastanow sie co czujesz i z kim chcesz byc, bo ranisz w ten sposob aktualnego chlopaka. Treaz masz ku temu szanse by podjac decyzje, bo jak widac chlopak nie da sie zwodzic.Ma jaja.

Gość pomyslowyJasio
Dobra huj tam z takim tematem. Zostaw go albo wyjdz za niego i dupy nie zawracaj. Za płytka jesteś skoro w takiej sprawie szukasz porady w necie.

Gość stara plotkara
Jak mój facet rozmawia przez telefon ze swoją ex (no nie przepadam za tym , ale oni sie przyjaźnia i nie pomoże świety boże) , to toleruje to , ale on nie ucieka do innego pokoju. Jakby uciekał , to by mnie to wkurwiało i to bardzo , bardzo mocno. To tak , jakbyś coś przed swoim chłopakiem ukrywała , miała z tamtym jakieś sprawki czy sekrety.

Gość przede wszystkim
dobry obyczaj nakazuje skracać rozmowy telefoniczne do minimum jeśli się ma goscia-abstrahuję od tego kto jest tym gościem.Wniosek jeden-następuje totalny zanik dobrego wychowania!

Gość defx
co za tępa tutka:o ludzie trzymajcie mnie :o i ona jeszcze pyta, czy źle zrobiła :o

Gość Ale z ciebie ziółko

Gość malolata 59
ja pedzile :(:(:(

Gość powiedzcie mi
Nie mam co tu szukac porady jak widze, pewnie w wiekszosci sa tu mlodsi ode mnie jakies 10 lat. Wydaje mi sie ze to nie jest az takie przestepstwo, ze rozmawialam przez telefon, kiedy on byl u mnie. Spotkalam sie z nim jakies 7 czy 8 razy wiec bez przesady.

Gość ojejjjjj

Gość ojejjjjj
obojetnie kto by do Ciebie nie przyszedl to nie zostawia sie goscia samego i nie nawija z kims przez tel. tyle czasu... Skoro czujesz jeszcze cos do tamtego, to uwazaj i nie rob nadziei temu nowemu. Chlopak sie zaangazuje a potem jeszcze go zranisz... A zreszta sama powinnas to wszystko wiedziec

Gość Słuchaj ...
o co tobie chodzi, czy o to żeby ktos tobie powiedział: TAK DOBRZE ZROBIŁAS OLEWAJAC FACETA Z KTÓRYM CHODZISZ OBECNIE. Masz prawo siusiac w majtki i przebierac nogami jak twój były do ciebie zadzwoni :-D Acha i jeszcze jedno, jesteś bardzo ograniczona i głupia smarkula, rób jak chcesz, to twoje zycie i twoja sprawa, gówno nas to obchodzi. Dobrze by było jakby i ten obecny facet ciebie olał bo na to zasługujesz