Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

Czy zle zrobilam?

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

Spotykam sie od miesiaca z chlopakiem. Wczoraj gdy wlasnie byl u mnie zadzwonil telefon. Zorientowalam sie ze dzwoni moj byly , z ktorym nie mialam kontaktu od 4 miesiecy. Odebralam, wyszlam obok do kuchni i rozmawialam. Pytal sie co u mnie sluchac, ja pytalam sie co u niego. Wyszlo z tego pol godziny rozmowy. Kiedy wrocilam do pokoju moj chlopak byl obrazony, do konca wizyty nic prawie nie mowil, nie chcial rozmawiac o tym telefonie. Przeprosilam go za to ale nic nie powiedzial. Potem jak wychodzil powiedzial zebym sie zastanowila nad tym co zrobilam i czy tak powinnam sie zachowac. Dzisiaj caly dzien zle sie czuje, czy zrobilam cos bardzo zlego?

Gość ja mu sie nie dziwie
moze boi sie ze worcsz do tamtego

Gość ja mu sie nie dziwie
a bylemu moglas powiedziec ze jestes zajeta w koncu masz nowego faceta a tamten jakby cchialzadzownilby pozniej

Gość wiosenne marzenie
uj źle zrobiłaś....Twoj nowy chłopak poczuł się urażony bo gadałaś z byłym z którym prawdopodobnie więcej cie połyczyło i takie tam dlatego jest zazdrosny i pełen obaw że zostawisz go dla bylego.....po drugie to z pewnością zdenerwoawł go fakt że gdy zadzwonił twoj telefon to wyszłaś poczuł się tak jakbyś miała cos do ukrycia ( chcociaż moim zdaniem maiłas prawo wyjść bo nie jestes tak dlugo z tym nowym aby od samego poczatku darzyc go tak ogromnym zaufaniem i ze mozesz sobie pozwolic na jakiekolwiek rozmowy przy nim ) a pewnie najbardziej wkurzyl go fakt ze gadalas z bylym tak dlugo a two0j no0wy ....0000tro0che zl0e p0o0stap0il0as al0e z drugiej sytro0ny to0 cie ro0zumiem bo0 chyba zro0bi0l0am bym tak samo0...wiec cie wspieram a moja rada jest taka, ze pogadaj szczerze z chlopakiem o tym incydencie wyjasnij mu wszytsko ze to bylo tylko rozmowa (jesli to prawda)