Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelwitch

Wrocław--skumajmy się

Polecane posty

Nie chce mi się przeglądać całego topiku, więc zapytam: czy jest tu ktoś z AE? :classic_cool:

witajcie [cool[ ja tez mam prace na zaliczenie do napisania ale tez nie pisze :P witaj panie nocy!

Gość urodzona wrocławianka
hej wszystkim:) byłam na kodzie leonarda,tak sobie film,amerykańska super produkcja przygodowa:o ja dziś sie cholera znowu obijałam:(:(:(no ale od jutra na banka zasiadam i wyłączam neta;) a jak Wam minął dzień?

A ja zaczelam dzis ogladac Hi Way, ktore bylo tak żałośnie beznadziejne, ze wyłączyłam w 28 minucie:o I sie wkurzylam😡bo poszlam dzis do biura podrozy, ktore ma niby tanie ceny a ono bylo czynne tylko do 17:00😡SKANDAL:P Dupa:(Nadchodzi okres kujońsko-ryjący😭

no to zazdroszczę obijania się... ja dzisiaj przez pół dnia ryłam jak głupia, żeby się dowiedzieć, że jednak w środę nie mam egzaminu... a też chciałam iść na Kod da Vinci... no ale w piątek sobie odbiję z nawiązką ;D a tak w ogóle to może będę mieszkać z fretką...

Fretki śmierdzą i są drapieżnikami..mówię, bo ostatnio jest moda na fretki i ludzie je kupują niemając o nich pojęcia..I kupują sobie razem fretkę i króliczka..i co?rano znajdują króliczka zjedoznego..

Coś o sobie..no to tak..rocznik 86..wrocław śródmieście zaraz mam mature z polaka..wiec nie za bardzo mi idzie to pisanie o sobie..pozneij sklece cos wiecej bo narazie stres i drzenie rak :)

POWODZENIA NA MATURZE!!!:D Wreszcze ktoś ze Śródmieścia:classic_cool:Która jego część? Ej czy ja coś źle liczę czy przypadkiem nie powinnaś mieć już matury za sobą..?;) Dziewczyny wstawać!!Już późno!!:classic_cool:

ja też życzę powodzenia na maturze! a co do tej fretki, to mamy parkę chętną do zamieszkania z nami i oni mają fretkę. a że już czas jakiś szukamy współlokatorów, to chyba nie będziemy wybrzydzać... fretka też człowiek ;D

Angel..a no bylam..powiedzialam co wiedzialam..pojechalam do ikei po materac i wrocilam na wyniki..:P no.juz po pisemnej...ale..mam jeszcze ustne..dzisiaj polski a 29 angielski..ale to pryszcz ;) ja kolo browaru piastowskiego..bylego..a Ty?

Jekaterina nie zgadzaaaaj sieee:D Nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze fretka to jedno z najbardziej smierdzacych zwierzat domowych:D Niiiiee:D Malutka ja w okolicach dworca Nadodrze:classic_cool:

Cześć laski:) Chciałam Wam życzyć miłego poranka i ciepłej herbaty, którą ktoś dla Was zrobi:)

Angel... - dzięki za radę. w piątek poznamy osobiście tą fretkę, to się okaże... parka miła, całkiem fajni ludzie, no ale nie chcemy się wpakować w śmierdzącą sprawę na rok albo dłużej... zmiana tematu: wysłałyście/wysłaliście (są tu w ogóle jacyś faceci na tym forum??) już swoim mamom życzenia? to już w piątek... czy większość z Was może te życzenia złożyć osobiście? ja widzę swoją mamę dwa razy do roku na Święta, dlatego chcę, żeby chociaż ta kartka sprawiła jej jakąś małą przyjemność... a jak zacznę zarabiać, to wyślę jej ogromny bukiet kwiatów!

Angel... - dzięki za radę. w piątek poznamy osobiście tą fretkę, to się okaże... parka miła, całkiem fajni ludzie, no ale nie chcemy się wpakować w śmierdzącą sprawę na rok albo dłużej... zmiana tematu: wysłałyście/wysłaliście (są tu w ogóle jacyś faceci na tym forum??) już swoim mamom życzenia? to już w piątek... czy większość z Was może te życzenia złożyć osobiście? ja widzę swoją mamę dwa razy do roku na Święta, dlatego chcę, żeby chociaż ta kartka sprawiła jej jakąś małą przyjemność... a jak zacznę zarabiać, to wyślę jej ogromny bukiet kwiatów!

Angel... - dzięki za radę. w piątek poznamy osobiście tą fretkę, to się okaże... parka miła, całkiem fajni ludzie, no ale nie chcemy się wpakować w śmierdzącą sprawę na rok albo dłużej... zmiana tematu: wysłałyście/wysłaliście (są tu w ogóle jacyś faceci na tym forum??) już swoim mamom życzenia? to już w piątek... czy większość z Was może te życzenia złożyć osobiście? ja widzę swoją mamę dwa razy do roku na Święta, dlatego chcę, żeby chociaż ta kartka sprawiła jej jakąś małą przyjemność...

prosze o wsparcie w postaci trzymania kciukow ;) jutro egzamin, przed ostatni... uff. pozdrawiam!