Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelwitch

Wrocław--skumajmy się

Polecane posty

Hejjjj!! Miałamm formata, takze jestem dzis po dlugiej nieobecnosci:) Nauzykaa napisz do mnie,bo po formacie stracilam Twoj email a chcialabym do Ciebie napisac:)Czekam!!:) Jak weekend u Was? Moj cudowny..w objęciach Ukochanego:classic_cool:

Ej dziewcyznki, bo zaraz pały polecą do dziennika!!😡 Jeszcze chwila i zaczne sprawdzac liste obecnosci!!😡

a co jest norma? miejsce zamieszkania czy urodznenia, bo spełniam obie:D tylko chyba jestem troche starsza od Was :p hyhy no ale bez przesady .. nie za duzo...... i reprezentuje południe miasta:D

Nooo przeczytaj moj pierwszy post w calym temacie to bedziesz wiedziala czy spelniasz normy:P:D Ile masz lat?:) Napewno nie jestes taka stara:P A co do poludnia to rozumiem,ze Krzyki?:D

Taa, mowisz o normie braku znajomych.... no w jakims stopniu tez ja spełniam.... porozjezdzali se gdzies wszyscy..... mam 25,5 lat i studiuje hehehehehehehehehe filologie rosyjska w zasadzie to juz powinnam skonczyc, ale jestem na 3 roku...

Black cashmere na UWr może? Bo ja też studiuje rusycystykę(jesli dokladnie przesledzilas temat to wiesz:classic_cool: :) Nauzykaa lece odpisywac:D

Angel nie obrażaj sie:)kumamy sie nadal,no ale niestey w innym czasie:O,ale nadal kumamy:D mi tydzień zaczął sie nie ciekawie:( mam nadzieje że u Was było lepiej:) Black cashmere >no wcale nie jesteś stara,ja mam jeszcze nie całe 25 latek:)

hej hej :) co tam u Was? :) ja juz po wszytkim..po maturkach..po imieninkach :P

witam wszystkich :) co nowego ? mam nadzieje ze wszystko idzie wszystkim dobrze ;)

Malutka nie odpowiedzialas mi.. Urodzona w nagrode na dzielne zniesienie pały mozesz ją poprawic:D Mnie dzien minal fajowo. Dostalam prezencik na dzien dziecka hyhyhyhy:classic_cool:Z tej okazji zrobilam sobie dzis rowniez wagary:P Pisze w koncu ta glupia prace, jak narazie mam 2,5 strony;)Lepsze to niz nic. A poza tym to szynszyl mi dom wlasnie roznosi:P

no jak coś, podpisuje liste obecności:D prezenicik też dostałam:):)i sie ciesze bardzo:D Angel>mi zostało do napisania troche więcej i to w pośpiechy:O:O:O ale,kto jak kto,ale ja dam rade:D:D

Ale ja przeciez nie powiedzialam ile mi zostalo:P:P:D Pewnie,ze dasz rade:):):) A w ogole to wiecie-odchudzam sie:-x A od wczoraj jestem na diecie..Dam rade,nie?;)

no ba !!!!!pewnie że dasz rade:) jak tam te herbatki co kupiłaś?poskutkowały coś? ehhh,z pracą na pewno zostało Ci mniej niż mi.......:O mam nadzieje że wzeme sie do \"kupy\" :D i dam jednak rade:D, też dasz rade:D:D

Wszystkie damy:D:D:D Herbatki u mnie niestety nic a nic nie poskutkowaly:(Ale u mojej przyjaciolki i mamy skutkuja. Wiec jak widac, zalezy to od osoby:) Teraz zaczeam diete niskoweglowodanowa:)A od przyszlego poniedzialku ide na fitness:) Ej, nawet niewiedzialam,ze glupi wf w LO tyle dawal:o Ale skonczylo sie LO, zaczelo sie siedze : tramwaj, praca za biurkiem, szkola za biurkiem, komp za biurkiem. I nagle przybralo mi sie troche kg😭 Mam zamiar wiec wrocic do formy:classic_cool:

ja tam próbuje diete żm (żryj mniej) :) ale nie zawsze mi wychodzi:O mi przez tą cholerną zime kilka kg przybyło:( no mam nadzieje że pogoda sie poprawi i na rower wtedy pójde i kurde na basen bo jeszcze nie byłam:O co do Twojej stopki,słyszałaś co na MONDRY minister oświaty powiedział??:D:D