Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelwitch

Wrocław--skumajmy się

Polecane posty

hej wszystkim!!!:)(hmm,po dłuższej nieobecności:O,no ale to nie moja wina...) malutka>gratulacje:) hjmjymuy >nie mam pojęcia,co do hoteli i trudno sie dziwić bo nigdy we wrocku hotelu nie szukałam.... Angel>luuz,troszke pustki na topicu,ale póki co jeszcze żyje(tzn topic:D ) no cóż wakacje,te sparawy.......:O

A może i nie !:P Co tam u Ciebie? Obijasz się. Oczywiście masz pałę w dzienniczku, także wiesz..:classic_cool: Jade se za tydzien do Chorwacji:D Normalnie kurde sie doczekac nie moge:D

no nie do końca sie obijam,ale nie też niechce mi sie o tym gadać:( pogmatwało mi sie i tyle:( no nie dziwie Ci sie....też miałam jechać i też bym odliczała,i to nie dzień tylko każdą godzine:)ale luz,odbije sobie za rok:D

Byle nie hip hop;) Nauzykaa masz maila:classic_cool::P Co tam dziewuszki? Ja uskuteczniam ostatnie przygotowania do wakacyjnego wyjazdu:D Mam nadzieje,ze bedzie fajnie,bo jak nie to...no to glupie bedzie i tyle;););) Malutka wyjechala juz do tej Anglii czy co,ze tak milczy? W ogole zauwazylyscie,ze pare dziewczyn cichaczem nas opuscilo?:P No na przyklad Jekaterina tu z nami pisala a teraz jej nie ma :o I jeszcze Black Cashmire tez sie udzielala i tez przepadla. Ahhh zostaniemy tylko my😭 Nauzykaa, Urodzona i ja😭 Bo Malutka nas opusci niebawem chyba na dobre:( Pewnie juz i tak spicie jak susły i chrapiecie jak hipopotamy, wiec ja udaje sie robic to samo!:D Dobranoc kolezanki🌻 Odezwijcie sie,prosze:)

hej hej! Angel milego wyjazdu! Kurde no..mnie nie ma..bo caly czas z moim M sie szlajam po calym wro :P po nocach tez :) w domu bywam tylko po ciuchy..nooo.dzisiaj jestem dluzej..nawet na noc przyszlam :P no bo co se bede zalowac? niedlug wyjezdzam,nie?:P

No widzisz jaka Ty dupa jestes:P A co było? \"Nieeee nie napisze do niego smsa!! Nie odezwe sie pierwsza bo poo coo..\":P No:P To juz wiesz po co:classic_cool:

no kurcze...Angel wcielo mi poprzedniego posta i dopiero wieczorem zauwazylam.. Angel..no bo ja ogolnie taka jestem jakas..do facetow..ze pierwsza nie pisze..nie dzwonie...tylko z tym moim pajacem kochanym jakos tak dziwnie bylo :P ale sie ciesze :) bylam dzisiaj u niego..potem pojechalismy na zakupy..ja nabylam piekne buty i extra torbe a on swietna bluzke :) no! i jestem cala zadowolona :) buzka! 😘

Malutka ciesze sie,ze Ci sie mordka smieje:D:):):) Cziksy ja jutro wyjezdzam i pozegnac sie chcialam..:) Bawcie sie tu dorbze beze mnie:)Buziaki🌻

Gość malkatka
mozecie polecic jakas dobra restauracje we wrocku, taka coby sie nadawala na romantyczna kolacje we dwoje? glownie zalezy mi na restauracji wloskiej, ale czekam na wszyskie propozycje. i jeszcze orientacyjne ceny... dzieki z gory

Gość do wrocławian
Chodzi o linię autobusową ew. tramwajową, którą mogę się dostać z Nadodrza na ulicę Kamieńskiego, jak najbliżej Szpitala 40-lecia Dzięki

czesc dziewczyny to bardzo pilne! nie znacie kogos kto ma do wynajecie 2 pokojowe mieszkanie, w okolicach Grunwaldu lub Dworca lub nawet na Krzykach ? cena max 1100zl/ jak kogos znacie to piszcie tutaj :) bede wdzieczna. pozdrawiam.

Gość Madzia24
Hej wszystkim...tez jestem z Wrocka...czy moge sie skumac z Wami:)? Jestem wlasnie na 5 roku na AE i sporo mam znajomych, swietnych ludzi ale problem w tym ze praktycznie wszyscy sa z poza Wrocławia...i wiadomo teraz troszeczke kazdy juz idzie w swoją strone...szuka pracy po malutku...itp i po prostu brakuje czasem znajomych w tym wielkim miescie:)pozdrawiam

Gość wjfnwc002dinip
odswiezam :)