Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana po

Maz powiedzial ze jestem za szeroka

Polecane posty

Gość Zonaty Skubaniec
Moja żona też nie jest zbyt ścisła po porodzie. Zresztą nigdy nie była. Ale powiem szczerze że nigdy nie przyszło mi do głowy aby mieć o to do niej pretensje. I w głowie mi się nie mieści że można mieć żal do kobiety za jej fizjologiczną budowę. Wstyd mi za niektórych facetów, dla mnie to sa albo nałgowi onaniści albo goście z kompleksem małego członka. Do tej kobiety której mąż walną takiego kwasa: Nie wiń siebie tylko jego że jest taką pierdołą skoro nie może zaspokoić siebie i ciebie.

Gość powiedz męzowi że to on ma
za małego :p :p

Gość Zbysz
Moja 'za szeroka' zona ma do mnie pretensje, ze jestem "za maly". To moze i prawda, ale wszystko jest wzgledne. Dla kochajacych sie ludzi nie to powinno miec znaczenie. Po 25 latach zycia z nia uslyszalem od niej, ze powinnismy przed slubem kochac sie z roznymi partnerami i wybrac kogos o okazalych rozmiarach (lub z bardzo waska dla "za malych"), bo to tylko dlugoterminowo sie liczy, nic innego. Ja zrobilem blad, zreszta jak kazdy inny, i nie szlalem z dziewczynami.

Gość boner
Rada dla wszystkich Pań! Ćwiczymy dziureczki. Do pracy po domu kuleczki do środka i po dwóch miesiącach zobaczycie

Gość fefrsf
podobno po okolo 1,5 roku pochwa zaczya wracać do poprzednich kształtów, zwęży się może nie bedzie jak przed porodem ale bedzie ok zobaczysz:) nie martw się i porozmawiaj jeszcze z mężem powiedz co ci leży an sercu bedzie Ci lżej

Gość dmc
mówcie co chcecie ale pierwszy w zyciu org. pochwowy przeżyłam po porodzie

Gość o ja
wiekszych glupot w zyciu nie slyszalem :) polecam google i takie tam :) ze pochwa pozostaje niezmieniona, wraca do poprzednich rozmairow, ze jest elastyczna...poczytajcie poczytajcie ;) pochwa sie dostosowywuje do rozmiarow czlonka ale do pewnego momentu i stopnia ;) ludzie.. kobiety... ;D

Gość hehe.......
pochwa pozostaje niezmieniona :D to taka prawda jak ta ze kobietom jest obojetne maly czy duzy zawsze odczuwaja jednakowo :D ale na wszystko sa sposoby np. pozycja od tylu a kobieta ma zlaczone uda ;-)

pocwiczyc miesnie kegla To naparawde działa .Robi się tak ,że zawsze podczas robienia siusiu należy kilkakrotnie zatrzymywać strumień moczu.To sa mięsnie okalajace pochwę i są bardzo silne tylko kobiety nie wiedza o nich i nie cwiczą. Potem podczas stosusnku można nimi pulsować podobnie jak podczas zatrzymywania moczu i to niesamowcie działa .Zeby dodać smaczku waszemu kochaniu się nic im nie mówcie tylko zróbcie niespodziankę

Gość m.a.
a ja mam inny problem. jestem po drugiej cesarce i zarowno za pierwszym razem jak i za drugim moja pochwa sie bardzo zwezyla. do tego stopnia, ze maz wogole nie moze "wejsc" do srodka. bol jest dla mnie przeogromny. jestem prawie 3 miesiace po i nadal nie wspolzylismy, za kazdym razem jak probujemy to ja sie zwijam z bolu i na tym sie konczy. pamietam, ze za pierwszym razem moglam normalnie wspolzyc nie czujac bolu chyba dopiero po roku. wczesniej co prawda wspolzylismy ale byl to dla mnie straszny dyskomfort, robilismy to tylko po to, aby rozruszac pochwe aby sie powiekszyla i przybrala dawne rozmiary. jak sobie pomysle, ze teraz mnie to znowu czeka to az mi sie plakac chce. czy ktos mial podobny problem???

Gość też załamana
mam ten sam problem od 5lat,jestem za szeroka,nigdy po porodzie nie odbyliśmy z mężem stosunku kończąc go w pochwie.zawsze kończyliśmy ręcznie,taka jestem szeroka.mówilam o tym problemie swemu lekarzowi i wiecie co powiedział?że sama muszę szukać takich technik we współżyciu dających satysfakcję,bo on zabiegu zwężenia pochwy mi nie wykona bo według niego to nic nie da.to jest dopiero lekarz!za jaja i powiesić.dodam że cwiczenie mięśni Kegla nic nie daje.ehh

Gość skryta suczka.
kupcie sobie dziewczyny kulki gejszy. Usłyszałam niedawno komplement ze mam bardzo ciasną cipke kiedy ja zaciskam ;) To chyba dzieki tym kuleczkom.

Gość no jak zwykle
kobiecie się reozszerza rozklapiocha ale to facet ma za małego chociaż jemu nic się nie zmieniło, a wcześniej sukom odpowiadało. Rozklapiochy do gazu :x :classic_cool:

Gość tak wlasnie jest
zgadzam sie z rozmowca powyzej w 1000% egoistki, nic nie mowic zle byc szczerym tez zle, a ile pieprzenia ze liczy sie przedewszystkim szczerosc a potem takie wala fochy i ze facet zly zmien meza itp same nie wiecie czego chcecie

Gość Prześlic
W dupie się przewraca - efekty? rozwody. Miłości dziewczyny wam życzę. Nie pochwą się kocha.

Gość her kler beer
Pozostał ci anus :P

Gość edo
TO NIE TWOJA WINA ,JESTEŚ NORMALNĄ KOBIETĄ ,TO TYLKO TWÓJ FACET MUSI MIEĆ CIENKIEGO BADYLA ,MOJA ZONA URODZIŁA DWOJE DZIECI I JEST WSZYSTKO NORMALNIE.