Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati24

Prawie zaręczyny

Polecane posty

Gość kati24

Muszę się podzielić moim szczęściem :) Jestem z chłopakiem 2 lata i dzisiaj mi się oświadczył :) Czekałam na to już jakiś czas, jest nam razem cudownie i wiem że to ten. Piszę "prawie" bo dziś były tylko słowa, bez pierścionka. Pierścionek ma być za kilka dni jak wybierze odpowiedni i ma ponowić pytanie. W końcu życie staje się cudowne :)

Gość przyszłaPannaMłoda
gratuluje :) tez tak miałam- najpierw pytanie a dopiero później z pierścionkiem :)

Gość kati24
Nie, nie za szybko. Wiemy że jesteśmy dla siebie. Dużo przeszliśmy a od pół roku prowadzimy wspólnie firmę, także kasą też już się umiemy dzielić :P

Gość kapusniak
hs pol "nie za szybko"?? ja sie z moim zareczylam po 1,5 miesiaca!!(tyle ze wczesiej juz sie troche znalismy) zareczyny to nie slub!!!ja uwazam ze nic zlego nie ma w takich zareczynach, wg mnie to tylko motywuje do tego by byc razem bo jednak oswiadczyny zawsze cos znacza.

Super gratuluje!:)U mnie były po pół roku znajomości:PPozdrawiam🌻

Gość przyszłaPannaMłoda
my się zaręczyliśmy po 2 latach, a ślub prawie 1,5 roku po oświadczynach, czyli razem wyszło 3,5 roku :) rodzice mojej kolezanki zaręczyli się po 3 tygodniach znajomości :) I już prawie 30 lat są małżeństwem. Więc róznie to bywa z czasem ;)

Gość kati24
Zaręczyny to nie ślub - racja, ale ślub też planujemy. Tylko że może za rok, czy półtora. A jak się przeciągnie do dwóch to też nic się nie stanie :) Ważne że jest teraz tak jakby "bardziej" mój :) Oj oj jak się cieszę :)

Gość A my sie zareczylismy
po roku. Po dwoch wzielismy slub (mialam 20 lat i nie bylam w ciazy) Jestesmy 10 lat po slubie, a ja ciagle dziekuje za moj szczesliwy los na loterii:D

Gość A my sie zareczylismy
Kati24! Gratuluje i duzo szczescia Ci zycze:D:D:D

Gość kati24
Dziekuję wszystkim :) Mam nadzieję że trafi w mój gust z tym pierścionkiem :P A wy dostałyście coś w swoim guście? Czy może były małe wpadki w tym temacie?

Ja dostałam taki jak chciałam:PBo kiedys ogladalismy wspolnie pirescionki i zapapmietał;)A ślub juz w sierpniu:P

Gość a my sie zareczylismy
ja swoj pierscionek wybralam sama:D A dzisiaj i tak go nie nosze:D

Gość kati24
No właśnie też się zastanawiałam czy go jakoś nie naprowadzić :P Co prawda dostałam kiedyś od niego srebrny i okazał się śliczny więc jest duża szansa że ten też mi się spodoba, ale może lepiej iść z nim do sklepu? Tylko że w sumie nie prosił mnie o podpowiedź :)

wolał najpierw zapytać i upewnić sie zeby kasy na darmo nie wydac :P

ja dostałam dokladnie taki jak chcialam, białe z łoto i brylancik :) mam nadzieje ze Twoj tez bedzie taki sliczny jak moj :)

Gość kati24
Też marzę o białym złocie. Nawet mu o tym wspomniałam więc może będzie ok :)

Mój też już się pytał, czy gdyby poprosił mnie o rękę, to czy bym się zgodziła. Jesteśmy razem dwa miesiące, ale znamy się prawie 2 lata.

Gość prawie robi wielką różnicę
:-)

Gość kati24
Rozmiar pierścionka zna bo dostałam już jeden od niego a wie, że teraz musi kupić numer większy bo to na inny palec :) Podkradł mi kiedyś jakiś pierścionek i sobie zmierzył cwaniak jeden :)

Gość kati24
Ciągnąc wątek dalej oświadczam że STAŁO SIĘ :) Wczoraj były oficjalne zaręczyny z pierścionkiem, na kolanach itd :) Dostałam śliczny pierścionek z białego złota z brylantem. Jestem taka szczęśliwa że musiałam się pochwalić :)