Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1

czy kobieta powinna byc wysoka?

Polecane posty

Gość ona1

ile powinna miec wzrostu kobieta ?? przy dosc dobrej budowie 176 to duzo ??

Gość wiki6
No coz ja mam 170 i zawzse chcialam byc nizsza nie nosze zadnych podwuyzszanych butow tylko plaskie nie wiem zawsze mialam na tym punkcie (wzrostu)kompleksy.

Gość oleńkaaaa
cóz ja mam tylko 156 i zawsze chciałbym być wyższa

Gość vdser
około 160 -165 .

Gość czarna inez21
a ja mam176 i baaardzo nie lubię płaskich butów,głównie obcasiki,na szczęście mogę sobie na to pozwolic bo mam faceta202

ja mam 175 cm i nosze plaskie buty bo moj facet ma 177,5 i w obcasie jestem od razu wyzsza i zle sie czuje... chcialabym miec tak 172 zeby moc zakladac obcas...

Gość a ja mam 174
i jest super !! lubie byc wysoka, zawsze jakos sie lepiej wygląda, nawet jak sadełka przybedzie to nie będe kulką! kiedys miałam potworne kompleksy z tego powodu teraz sobie odbijam i na obcasach si ódemkach chodze!! no ale facata nie mam wcale:( wiec na razie nie musze sie dopasowywac...

Gość 173
Jam mam 173 cm i kompleks kurdupla :-( nosze buty na obcasie 5-7 cm. i wtedy jest O.K. , ale chciałbym mieć tyle wzrostu bez butów. Mój wymarzony wzrost to tak około 178 cm... do tego jakiś obcasik 5 cm, hmmmm, cóż pomarzyć dobra rzecz..................

Gość 173
do brzydkiego kurdupla---> to i tak jesteś wyższy od Tom`a Crius`a Za mną o dziwo oglądają się niscy faceci, zman kilka dziewczyn, które mają niższych od siebie facetów. Nic się nie przejmuj, wzrost nie świadczy o powodzeniu facetów u dziewczyn. Pozdrawiam.

ja mam 175 i odkad pamietam to był to mój kompleks, chciałabym mieć tak jak moja siostra 166 - ona może we wszsytkim chodzić ja nie, zwłaszcza że mój chłopak jest ode mnie ze 2 cm niższy, no ale cóż są większe problemy na świecie:)

Kobieta \"powinna być\" kobieca. Wszystko inne, jest mało ważne... i to by było na tyle...:D

Gość upuupupupup
moje marzenie to 180 :)

Ja tez się zgadzam, że przede wszystkim kobieca i proporcjonalna, niezaleznie od wzrostu. :)

Gość hheeeeeejj
a ja mam168 i jest super :D można chodzić w każdej wysokości obcasach i czuć się dobrze- ani zbyt wysokim ani za niskim :)

Gość Poraroku
Najlepiej wygladaja dziewczyny o wzroscie balansujacym pomiedzy 170-175 cm. Ja osobiescie mam 170,wolalabym ze 2 cm wiecej,ale nie jest zle :)

Gość a ja....kkkkkkkkkk
A ja mam 175 cm i coz nie narzekam tylko na spodenki narzekam bo na moja nozki kupic nie moge i chodze zawsze na obcasie 4-5 cm i niekiedy szpilka 9cm i nie mam kompleksow to niech faceci maja kompleksy ze sa tacy niscy facet powinien mierzyc od 180 cm w gore a jak jest kurdupel to jego problem. Bo mam juz dosc sluchania komentarzy typu dlaczego jestes taka wysoka (jak spotykam nizszego mezczyzne) a co to ?? to Dlaczego Ty mezczyzno jestes taki niski i nie wpedzajcie nas wysokie piekne dlugonogie kobiety w kompleksy bo to wy powinniscie je miec ze jestescie tacy niscy no i juz !!!!!!!!!!!!!

Gość a moze moze
keidy byly jakeis cwiczenia na to aby jeszcze urosnac,zna je ktos moze?

Gość bert
ważne by była dobra ,a ile ma wzrostu to mniej istotne.

Gość 174 wzrostu
noszę wysokie buty i lubię być wysoka:)

O ranyyyy, to przy Was wszystkich ja jestem karzełkiem, bo mam \"tylko\" 158 cm wzrostu :D :D :D Ale WCALE mi to nie przeszkadza, nie chciałabym być wyższa, choć nie powiem - zazdroszczę czasem wysokim kobietom nóg \" do samej szyi\" :) 🖐️

Gość ja mam 175 cm wzrostu
to mój kompleks, do tego wszystkiego jestem samotna, zganiam wszystko na mój wzrost, urosłam za wysoka, ale cóż zrobić na to nie ma się wplywu

Gość a ja......
mam 181cm i nie mam z tego powodu kompleksu.Bo co mi to da,ze sie bede przejmowac swoim wzrostem;)

Gość
ja mam 176cm ale z radosci nie skacze

Mam 169cm. Chcialam miec z 175, ale wtedy obcasy by raczej odpadaly. Mysle, ze dla kobiety 170cm to idealny wzrost, zeby sie \'dostosowac\' do faceta. Zawsze mozna zalozyc obcasik, albo z niego zrezygnowac. Ale, tak z estetycznej strony, mnie sie podobaja kobietki 160-165cm o filigranowej budowie - i zauwazylam, ze wielu facetow to pociaga. Niekoniecznie dziewczeca, czy dziecinna budowa, raczej kobieca, ale mala i drobna :) Teraz sie wszystko zmienia, dla 20-latki 175 to akurat wzrost, bo faceci coraz wyzsi! :) No, ale powyzej 180cm wzrostu, to juz kobietki maja klopoty z facetami, obcasami i utrzymaniem figury, do nizsza kluseczka wyglada bardziej uroczo, niz wielki babsztyl 180cm... Czyli te wysokie bardziej musza dbac o figure, zeby dobrze wygladac...

Gość agata-----
ja mam 175, problem w tym ze mam niskie kolezanki:P, wiecej jest nizszych osob niez wyzszych, chlopaka 182;] ja tez nie skacze z radosci z powodu mojego wzrostu;) ale tez nie placze:) jest jaki jest, powiem ze czasem czuje sie jak niezla laska z takim wzrostem:) fakt ze wysoka dziewczyna nie moze byc zbyt gruba, bo wtedy robi sie wielka, ale z drugiej strony te wysokie dziewczyny rzadziej sa grubsze niz te niziutkie w sumie nie wiem czemu:P po prostu chyba tluszczyk jesli jest ma wiecej miejsca dla siebie a nie kumuluje sie w ejdnym miejscu przez co mozna wygladac jak pilka, (tak mi sie tylko wydaje) ja moglabym miec tak 170-172 bylabym usatysfakcjonowana;] jesli nie zmienie tego:) pozatym duzo jest wysokich facetow;] dla dziewczyny 175 znalezieie wyzszego faceta od niej nie jest zadnym problemem ;]

Gość agata-----
jesli nie zmienie tego* - mialo byc - ale nie zmienie tego* hiihi;)

Gość adsdfg
Wiki6 Masz fajny wzrost :) 🌻 ja mam tylko 164:(

Gość mala szczupla
to ja sie chyba pojde powiesic 159:/ nie moge chodzic na plaskim obcasie, no bo jak to wyglada, a obcasow mam juz powyzej uszu!!laze w tych cholernych obcasach,ale mija zaledwie 1 godz , 2 i juz mnie nogi tak bola,ze wszystkiego sie odechciewa....ja jak bym chciala kuopic sobie balerinki albo sliczne plaskie buciki:(

stałam w kolejce po rozum nie po wzrost ;) 155 cm ;) i dobrz mi z tym :D