Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ten okres

gdzie ten okres

Polecane posty

Gość anii
masz mocno nieregularne? ja to jestem chyba książkowym przykładem cykle co 28 dni i prawie nie ma od tego odstępstw. moje koleżanki skarżą się na złe samopoczucie po tabletkach, ale wiadomo to nie jest żadna reguła.

Gość gdzie ten okres
a jakich używacie prezerwatyw?? bo my Durex ale wydaje mi się,że nie są takie super dobre,bo ciągle się zsuwają no i raz pękły

Gość gdzie ten okres
z tymi moimi cyklami to jest naprawdęróżnie kiedys miałąm okres co 33 dni,później dostałąm po 50 a teraz tak w granicach 30-31 za wyjątkiem tego miesiąca.To naprawdę masz fajnie-dosłownie przykład książkowy. A masz jakieś dolegliwości związane ze zbliżającym się okresem??

Gość anii
my też używamy durexów, dla nas ok, ani razu się nie zsuneły i nie pękły. być może Wy nie do końca je tolerujecie, może tabletki by były dla Ciebie lepsze. tez myślałam swego zcasu o tabletkach, ale teraz to razcej nie już

Gość troszke_zaniepokojona
troszke_zaniepokojona ok 21 dni temu spałam z moim chłopakiem. Nie zabezpieczylismy się. Ostatnio b zle sie czulam. Ostatnia miesiączke mialam ok 15 kwietnia, mam nieregularne miesiączki. W sumie wczoraj dzis moze jutro powinnam dostac mieisączke ale b sie boje i stresuje czy nie jestem w ciązy. Dzis rano zrobilam test ciązowy ( ale nie bardzo rano tylko ok południa) Quick Vue i wyszło ze nie jestem w ciązy.... czy ten test mozna wykonywac kiedy sie chce czy sa jakies okreslone dni bo na ulotce tego nie pisało ?! pomozcie....

Gość anii
musze uciekać na trochę odezwę się później, ok?

Gość gdzie ten okres
ja naprawdę obawiam się o mój organizm,przez te dawki hormonów zawarte w pigułkach. Muszę wspólnie się zastanowić z moim chłopakiem,chociaż tak naprawdę wolałabym się nie faszerować jakimiś pigułkami a i znjąc siebie,wiem,że mogłabym zapomnieć o zażyciu którejś w danej godzinie

Gość gdzie ten okres
pa pa

Gość anii
no jak masz nieregularne cykle jak pisałaś nawet 50 dni, to spokojnie pewnie i teraz Ci się trochę przesunie. a jak wam pękła to myśleliście o postinoru?

Gość gdzie ten okres
nie mysleliśmy o postinoru-nie chcę niszczyć organizmu! Jeżeli miałabym zajśćw ciąże,to znowu nie byłaby to taka wielka tragedia-młodziutka nie jestem,więc byłoby o.k.Kilka moich koleżanek zażyło postinor ale byli to ich przypadkowi partnerzy,więc bały się ciąży.

Gość anii
W sumie mam podobne poglądy jak Ty, w końcu mamy tyle samo lat :). Ja tez jestem przeciw tabletkom anty. pytałaś mnie czy mam bóle przed okresem, powiem Ci że nie mam prawie w ogóle bóli miesiączkowych, czuję jak dostaję okres, lekkie kłucie w podbrzuszu, ale bólem tego nazwać nie mozna. jestem jakaś dziwna, bo większość kobiet ma bóle miesiaczkowe

Gość gdzie ten okres
to znowu coś podobnego mamy,bo ja również nie odczuwam żadnego bólu gdy ma nadejść miesiączka,jedyny to obolałe piersi na kilka dni przed-jak na razie to jeszcze mnie piersi nie bolą,ale one nie zawsze bolą

Gość gdzie ten okres
teraz mam takie inne pytanko, goliłaśmoże kiedyś nogi woskiem??

Gość anii
no właśnie bolące piersi, ja ostatnio przed okresem miałam je trochę podraznione, nawet jak zakłdaam stanik to czułam, bywało kiedyś przez jakiś czas, że mnie bolały przed okresem, nawet co cykl, ale teraz już spory czas mnie nie bolały przed okresem. Znaczy to nie ból tylko takie podraznienie trochę.

Gość anii
nie goliłam nóg woskiem, trochę próbowałam, ale to wkurzające jest i coś mi nie szło. a co chcesz spróbować woskiem?

Gość gdzie ten okres
też właśnie kiedyś próbowałam,ale zrywało tylko niektóre włoski,więc dałam sobie spokój.późnie jpróbowałam depilatorem,ale tak boląło,że nie dało rady tego znieść a teraz eksperymentuje z kremem do depilacji-my kobietki,to naprawdęmamy cięźkie życie hi hi

Gość anii
ano, no właśnie wosk mało mi zrywał włosów. teraz golę depilatorem jest w miarę, już mnie nie boli tak, bo już sporo golę, no ale i tak mi szybko dość odrastają. spróbuj depilatorem po kilku goleniach ból jest sporo mniejszy. jakiś kremów na odrost uzywasz?

Gość gdzie ten okres
może jednak postaram się trochę pocierpieć hi hi. obecnie mam krem do depilacji z firmy Eveline 9 w 1,jest nawet dobry i nie podrażnie skóry

Gość anii
aha, no z kremami tez trochę próbowałam, ale też jakoś mnie to wkurzało, no i jeszcze mam podrażnienia po goleniu zazwyczaj. trza se laser trzasnąć depilację ;)

Gość gdzie ten okres
o laserowej depilacji może kiedyś pomyślę-bo to jednak jest jakiś większy wydatek

Gość anii
ech my kobietki mamy problemy. ja mam też takie odczucia, że odkąd zaczełam współżycie, to mi okres jakby się trochę skrócił i że bóli nie ma, choć wczęsniej też nie były duże bóle okresowe. masz może takie odczucia?

Gość gdzie ten okres
ja tak jakoś odkąd zaczęłam współżycie to lepiej się czuję pod każdym względem!!! a może nawet ból piersi mi minął oooo byłoby fajnie. nawet nie wiesz jak bardzo mnie kusi,aby spróbować tak do końca bez zabezpieczenia,podobno to jest nieporównywalne uczucie,gdu ma się w sobie spermę

Gość jezu
jakie wy jesteście głupie. Jak się czyta to co piszecie to az boli możliwość że ktoś może być az taki głupi.

Gość gdzie ten okres
tak - a co ci się wydaje głupiego w tym,co piszemy??

Gość anii
no mnie tez kusi bez zabezpieczenia, ale myśle, że jeszcze przyjdzie na to czas. w którym dniu cyklu masz największą ochotę na seks?

Gość gdzie ten okres
sama nie wiem,ale ostatnio bardzo mnie nosi-dobrze,że jutro spotkam się z moim ukochanym,no chyba,że dostanę okres

Gość anii
a nie próbbowaliście w czasie okresu się kochać? my niedawno kochalismy się podczas mojego 3 dnia okresu, to był nasz eksperyment, bo jeszcze w czasie okresu się nie kochalismy. było w sumie tak samo jak zawsze

Gość gdzie ten okres
tak jak ci pisałąm wcześniej jesteśmy ze sobą od niedawna,tak więc nie mieliśmy okazji jeszzce kochać się podczas okresu

Gość anii
ano tak, zapomniałam. wczesniej miałam opory co do seksu podczas okresu, no ale 3 dnia okresu, to już się mocno nie krwawi, przynajmniej ja tak mam, no i akurat nas ochota naszła, to dlaczego nie. fajnie jest tak kochac się dojrzale. myslisz, że to dobrze, że tak dość długo czekałaś ze współzyciem?

Gość gdzie ten okres
ja też już mam niewielkie krwawienie podczas 3 dnia-na pewno wypróbuję,ale jeszzce nie wiem kiedy. Ja się cieszę,że tak długo czekałąm z rozpoczęciem współżycia-żałuję tylko,że od razu nie trafiłąm na mojego ukochanego; chociaż wtedy mi się wydawało,że on(mój pierwszy) mnie kochał a on po prostu mnie wykorzytał.bardzo się cieszę,że poznałam mojego obecnego faceta-pomimo tego,że znamy się od niedawna jest on dla mnie wszystkim i uczęsię od niego prawdziwej sztuki kochania.Naprawdę nie żałuje,że czekałam ze współżyciem