Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student sie pyta was

Student sie pyta was

Polecane posty

Gość Student sie pyta was

Ile potrzeba studentowi na miesciac aby zyc normalnie? pytam powaznie. Bo jade do pracy i mam zarobic 20 tys. to pewne juz no i za rok studiow płace 5tys za miesznanie za 10 miesiecy tez pewnie ok 5 tys czy 1 tysiac na miesiac normalnie mi wystarczy? czy bede musial isc do pracy?

Gość studentka z lubelca
mysle ze tak, i na imprezki i na ciuchy i na dobre jedzenie ci spokojnie wystraczy

Gość taa
a ja mysle, ze bym chciala zostac Twoja dziewczyna, jak juz wrocisz z tej pracy ;)

Gość studentka z lubelca
ja tez ma 1000 zł na miesiac, i normalnie mi wystracza na dobre jedzenie+wyjscia w weekendy do clubow+fajne ciuchy co miesiac+kosmetyczka. za wynajecie mieszkania kawelareki mieszkam z chłopakiem płacimy po 300 zł i jest git! za studia płace za całosc 5000 bo studiuje prywatnie na WSSP w Lublinie

Gość żygulec pospolity
co ty bredzisz??ze jedziesz do pracy i sie pytasz czy bedziesz musiał iśc do pracy??

Gość porucznikowa
pyta się , czy będzie w czasie studiowania musiał pójść do pracy - bo teraz za granicą zarobi tyle , ile planuje i czy to wystarczy; tysiąc na miesiąc to tak w sam raz moim zdaniem

Gość żygulec pospolity
zależy tez od miasta i regionu,w mniejszych miastach i na Śląsku wystarczy spokojnie,natomiast w warszafce czy Krakowie bedzie cieńko

Gość onnnnna1234532
starczy ci

Gość spokojnie Ci starczy
nawet w Wawie;)Bez przesady Wawa to nie Tokio czy Mediolan(gdzie zycie jest drogie)1000 starczy Ci na pewno!!!!

o ranyyy. Jasne ze starczy ja tez sie wybieram na studia i jakbym miala tyle kasy to juz bym sie o nic nie martwila...

Gość Storczykkkk
Odgrzebie stary temat zeby nie zakladac nowego .zastanawiam sie, kochani studenci, jak przezywacie rok akademicki -chodzi glownie o sprawy finansowe. studiujecie, pracujecie, cos innego? bo przyznam ,ze skromne stypendium na nic mi nie wystarcza ,a nie chce obciazac rodzicow .czy firmy w ogole chca zatrudniac studentow, czy raczej sa niechetni??? i jak godzicie prace ze studiami? trudno jest, latwo?

Gość lalallili
spróbuj, to się sama przekonasz - nikt tego za ciebie nie wymyśli. jest raczej trudno, szczególnie jak studiujesz dziennie na wymagającym kierunku, ale dla chcącego nic trudnego. praca na studiach w dzisiejszych czasach to jest nie wybór, ale raczej przymus. ja sobie nie wyobrażam, jakbym miała studiować i nie pracować - nie mogłabym nawet w piątek ze znajomymi wyjść do knajpy

Gość Eestetyka
no własnie a ile trzeba miec kaski na przezycie w momencie gdy za mieszkanie płaca sami rodzice starczy mi 500zł?

Gość veroniquee
odświeżam! studenci ile wydajecie?