Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felkaa

Dysk twardy 80 MG, to mały???

Polecane posty

Gość felkaa

??

Gość felkaa
GB!!- PRZEPRASZAM ZA BŁĄD

Cóż, w chwili obecnej chyba standardem staje się trochę więcej niż 80, jak tak patrzę na oferty dysków w sklepie internetowym to 80 już prawie nie ma. Ale z drugiej strony to jeszcze zależy do czego ma Ci komputer służyć?

Gość jowi
a mi musi wystarczyć 40, o! a nagrywam filmy.. :(

Gość porucznikowa
a po co ci więcej ? filmy i tak sie raczej trzyma na płytach moim zdaniem 20 to już całkiem wystarczy , 80 tym bardziej; moi rodzice mają kompa z 4 gb i też wystarcza

20 raczej nie starczy :O chyba, że kompletnie nic nie robisz oprócz siedzenia w sieci (nie ściągasz filmików czy piosenek i nie wypalasz ich od razu na płyty). Sam windows i potrzebne programy zajmują swoje ... :O Ale 80tka jak najbardziej starczy, ja mam masę gier, sciągam filmiki, które mi tez (już) dużo zajmują, filmy z płyt kopiuje na kompa (odpalany z płyty często zacina sie,. np. po pausie ) i miejsca mam wystarczająco (no i na masę róznych programów, jak np. z 10 róznych progzów do obróbki zdjęć, nagrywania filmików czy robienia stron w html\'u - by sprawdzic wszystkie ;) ) :D

Gość defx
a ja mam dwa dyski 200 GB i 120 GB i mi jest za mało:o

Wg mnie do zwykłego codzennego użytkowania przez rodzinę 80 wystarcza zupełnie - sam mam 80 i 40. No i ten drugi jest praktycznie nieużywany - chyba, że chcę zgrać kilka - kilkanaście filmów na dysk, ale to raczej bardzo wyjątkowo się zdarza. Dlatego chyba do takiego użytkowania lepiej kupić 80, a zaoszczędzone kilkadziesiąt zł wydać na coś innego.

Gość xxxxxxxl
weź pod uwage gry, jeśli grasz w 2 lub 3, to jedna nowa gra potrafi zająć ponad 7GB, np tomb raider.