Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech mi ktoś powie

co to jest BDSM i WOMIT?

Polecane posty

Gość niech mi ktoś powie

niech mi ktos powie

Gość o rzesz...ek
BDSM skrót z ang. od słów Bondage, Domination, Sadism, Masochism oznaczających zachowania seksualne określane jako: Wiązanie (krępowanie) i Dominację oraz Sadyzm i Masochizm. W układach partnerów uprawiających seks z ww. elementami ważną rolę odgrywają umowy dotyczące zakresu i reguł spotkania przyjmujące niekiedy formy rozbudowanych scenariuszy z dokładnie ustalonym przebiegiem. BDSM nieodzownie wiąże się z wszelkiego rodzaju fetyszem wśród których najważniejszą niemal rolę przypisuje się uwielbieniu stóp domina (osoby rządzącej, która przejawia odruchy raczej sadystyczne) przez uległego (osoby posłusznej przejawiającej odruchy masochistyczne). Zrodlo - Wikipedia Womit - podniecaja Cie wymioty.

Gość dzieki

Gość plująca
no kurna jak mogą podniecać rzygi?

Gość buahahahahahahahahaha
są różne zboczenia:-o

O rzesz... ek - powiem tylko, że Wikipedia drastycznie upraszcza temat, jeśli to właśnie tam napisane. Ile związków bowiem, tyle ich kształtów, kolorów, emocji i natężenia miłości.

Gość ismeretlen
Jak można wyjść z układu (umowy) BDSM

Gość subs
najlepiej umieścić w umowie zapis o wypowiedzeniu, najpopularniejszy jest wariant 1-miesięczny ze skutkiem na koniec miesiąca jak tego nie ma, to cóż - trzeba podpisac aneks ale wtedy dobrze się umówić u notariusza, najlepiej zajomego miłośnika scatu i pissingu

Gość dwie prawdy
ismereten masz dość odchodzisz

"gorrrąca 25" !!!??? 2006 wtedy byłem takim szczylem a teraz mam sam 25 lat :O kurwa jak ja tęsknie za niektórymi osobami z kaffe :O gorrrąca 25 WRÓĆ!!!!

Gość duro514
to jest chore...

Gość o zesz w mordę
jak może kogoś podniecać rzyganie ale wkładanie sobie penisa do gardła? ja pierdolę, co się tym ludziom musiało w dzieciństwie w głowę stać?? :o