Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie niepijący

ILE MOŻECIE max. WYPIĆ aby nic Wam nie było ?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gucio i sezar
liter na czterech , trzech nie pilo.

Gość laura_90
Hmmm po 3 piwka mam juz lekki humorek. Tak samo po setce wódki. Waże 5 kg.

Gość laura_90
Pomylka 51 kg :P

Gość a po ilu zaczynasz rzygac

Gość b2bw
Jestem przekonany że tolerancja alkoholowa nie zależy od ilości tłuszczu w organizmie. Mam 186cm wzrostu przy 75 kg i jestem wyraźnie chudą osobą a cechuje mnie do tego bardzo duża tolerancja alkoholu. W ciągu wieczoru "wytrzymuje" dużo (6-7) piw bez specjalnych konsekwencji (oczywiscie jestem podkręcony, ale znacznie się nie zataczam), zdarzało mi się wypić do 10 i zachowywać wzgędną przytomność (ale filmik to następnego dnia był pocięty:) Myślę że tolerancja zależy od genów, częstotliwości picia i znaczącym stopniu OD ILOŚCI JEDZENIA spożytego wcześniej i w czasie wieczoru oczywiście nie wolno mieszać gatunków a tak wogóle to po weekendzie staram się znacznie ograniczyć picie i rzucam palenie! Pozdrawiam wszystkich na forum K

Gość JJEHHDSSKKDJHXNDJUSKKKLD
:sniper: > |

:) >

8-:-)

Gość a ja jestem facetem
Po jednym piwie troszeczke czuje ze cos tam minimalnie wypiłem. Jak wypije 2 piwa to juz troche jestem wstawiony. Ale po 3 juz bardzo mocno jestem pijany. Nigdy nie wypiłem wiecej niz 3 piwa. Przyznam że trzecie piwo to już morduję, nie piję... mam 190 cm i waże 75. Bardzo rzadko pije alkohol, bo nie lubie dużo pić. Nie wiem czego tak jest że mnie szybko bardzo bierze. Może po prostu jestem słaby do picia, ale nie obchodzi mnie to. I nie wstydze sie tego. I nic na to niestety nie poradze. Niech inni pija hektolitrami i szpanują tym, a mnie to wcale nie poniża i nie czuje sie przy tym gorszy.

ja moge wypic 6 piw i na nastepny dzien zdycham ale nie zygam ..mam 158 wzrostu i 55 kilo

Do \"a ja jestem facetem\"- A jak na tą Twoją niską tolerancje alkoholu patrzę Twoi koledzy? Nie mają pretensjo do Ciebie ze nie mozesz za duzo wypic ?

Gość kto jeszcze

Gość A ja jetem tania
Mnie wystarczy tylko setka, żeby dobrze bawić się całą noc. Pozdrawiam

Gość odswiezam bo szkoda tematu

Gość tez odswieze bo ciekawy

Gość oooooooooooooooooooooooooooo

Wszystko zależy od dnia. Gorzej toleruję piwo, zwykle po 4 jestem pijana. Wino - 2 butelki lub wódka - 0,5 litra i w miarę ok ;) Mieszanie - piwo i wódka ok :), piwo i wino - dramat :o Z wiekiem niestety mam coraz słabszą głowę. Staję się coraz bardziej ekonomiczna :)

Gość PAAti
po 4 piwach jestem już trochę wstawiona (aże 47 kg)

Gość Miećiu
Witam ja wypijam 15 browarków na imprezie i chodzę o własnych siłach chociarz nieco zakręcony albo literka na głowę ognistej jak zostaje w domu Pozdro dla wszystkich pijacych Im wiecej pije tym bardziej rece mi sie trzesą Im badziej mi sie rece trzesą tym wiecej rozlewam Im wiecej rozlewam tym mniej wodki w kieliszku jest Im mniej wodki w kieliszku tym mniej pije ... wiec im wiecej pije tym mniej pije

Gość brajt
Dziewczyna: 0,5 do w porywach 0.7 bolsa na moją głowę. Kac jednodniowy, zero rzygania. Wskazanie to spanie i jedzenie, ew. aspiryna. Nigdy w życiu nie kręciło mi się w głowie. Po 3 piwach humorek.

Gość glizdka
jejku, to ja jestem jakiś dziwoląg przy Was. Nie przepadam za alkoholem, bo po nim zawsze choruję. Nawet piwa nie lubię , bo mi zwyczajnie nie smakuje, czasami latem mam ochotę na bardzo zimne ale tylko łyk, i mi przechodzi.Teraz na sylwestra wypiłam 2 lampki białego wina i juz mi było źle.

Gość szimena
mój rekord to 12 kieliszków wódki w 4 godziny i jedno małe piwo. Przestałam czuć kończyny...myślałam, że umrę.... Ja po 4 dużych piwach wracam przez pół miasta do swojego mieszkania:)

Gość szimena
na własnych nogach i całkiem przytomnie myślę i kojarzę fakty:D

Gość Slawek
kiedyś sie piło ze po niżej 10 piw sie nieschodziło. max wypiłem 16 piw i jeszcze mogłem pić :)