Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie niepijący

ILE MOŻECIE max. WYPIĆ aby nic Wam nie było ?

Polecane posty

Gość goooooooooooooooooo
👄 🌻 ❤️

Gość zytunia
ja jeszcze nigdy nie wymiotowałam po alkoholu , ale po piwie mnie muli w brzuchu , od tego musujacego; jak już wysikam , to przestaje ale i tak nigdy nie piję wiecej niż 2 piw , a w ogóle to zwykle piję jedno , albo cakiem co innego w głowie mi szumi leciutko już po jednym , po dwóch jestem lekko podchmielona , po trzech byłabym gotowa tańczyć nago przy rurze

\"Mogę wypić 0,5 litra wódki i kilka piwek i jeszcze autem jadę !!! Gorzej jak wysiadam... gleba murowana. \" Człowieku, nie masz się czym chwalić!! Tak ci się podoba jazda po pijaku?? A jak kogoś zabijesz?

Gość kasiaaaaaaaaaa
ja najwiecej wypilam ponad litr ale to sylwester byl :) waze 50 kg i mam 170 cm. wiec to chyba nie od masy ciala zalezy tylko od genow. a czasami wypije cwiartke i juz jestem podpita :)

kasiu zalezy to od masy ciala ale tez od tego w jakim przeciagu pijesz ja w sylwka przez cala noc to ojebalam ze 2 litry wiec wiesz

Gość BladyZiom
A ja jestem caly czas pijany, lekarz mi powidzial ze moje geny sa takie ze caly czas produkuje alkohol. No i mysle jak by tu zrobic zeby otworzyc rozlewnie bo chcialbym juz po woli byc abstynentem . Meczy mnie to pijanstwo.

Gość alexia21
no tak ale ja bylam na tym sylwku od polnocy do piatej wiec w piec godzin .. a z kolei browary 2 wypije i juz mi niezle szumi :P dziwne.. po szampanie jeszcze gorzej .. moge tylko czysta pic ;/ ale za to w sporych ilosciach

Gość Kamo87
Mam 22 lata, 182 cm i 80 kilo, ak wypije 10 piw jedno za drugim czuje sie juz fajnie, moj rekord 16 piw w moje urodziny, trenuje codziennie na drugi dzien niemam nawet kaca tylko pic mi sie chce od nowabrowary, wodki ani wina i innych specyfikow nie pije only BROWARAJSJA :))) pozdri dla PIWOSZY :)))

Gość adelajda..ada
oj ja to mogę, pomimo,że jestem kobietą, raczej drobnej postury, 5 piw spokojnie, rekord - 8(bo wiecej mi nie weszlo) jesli chodzi o drinki to wypilysmy z kolezanką całą finlandie 1l i Bayleysa i lekko sie zakręcilam, jeszcze samochodem do garazu wjeżdzalam:D

Gość Adik

Znalazłem ten temat bo ostatnio wypijam po 2.5 litra wódki i nic mi nie jest. Najgorsze to, że nawet mną nie chwieje. Powieci, że głupoty pisze ale sam się zastanawiam co się stało. Przyleciałem do Polski po delegacji i nie umiem się upić. W USA tequille piłem i polską wódkę. Nie dużo bo nie chciało się ale to co tutaj się podziało to przesada. Ile można wydawać na alkohol...