Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neeed help

Telefon z mp3 prosze o pomoc

Polecane posty

Gość neeed help

Zna ktoś dobry telefon z mp3, najlepiej jeszcze z klapka ??? Jacy operatorzy oferują jakiś dobry telefon z mp3 prosze o pomoc.

Gość a ja mam
sonny ericsona K700i z mp3 ale ten nie ma klapki poza tym www.idea.pl www.era.pl www.plusgsm.pl

a ja mam samsunga D600E, ma mp3 i klapkę ma, ale taką inną, wysuwaną.

Gość neeed help
skąd wy macie sianko na telefony za 1 tys ??? Szukam coś tak do 300 zł :(, może być abonament .

Gość a ja mam neca e616v
i tez ma mp3 i nawet filmy krotkie mozna ogladac

Gość ola.v
ja tez szukam takiego telefonu

Gość neeed help
nikt inny nie ma telefonu z mp3 ??

Gość ja mam nokię...
...nokię 6103 z klapką, ale mało miejsca jest

Gość ja mam sony
ericssona w850i. nie jest z klapka ale ma wysuwana klawiature.telefonik jest zajefajny.to prawiewszystkomajcy telefon :D:D

Gość szymek24
a ja mam nokię 6310 staruszkę, mp3 nie mam, ale włączyłem sobie w plusie czasouimilacza, a co? ;] Jak sobie chce muzyki na moim złomie posłuchać, to dzwonię do kumpla, ktory tez sobie tę usługę włączył i jest impreza :D zresztą obczajcie: czasoumilacz.pl sporo tego mają

Gość no to co mi zrobisz
motorola w510

Gość o ja nie mogę
ja mam Sony Ericsona k750i nawet dobry dzwięk ma i jest z mp3 A jeśli z klapką to Sony Ericson w300i A jeśli bez klapki to możesz popytać się o Sony Ericson Walkman to są telefony typowo muzyczne a i jecze taka Nokia 5500 chyba tylko że ona jest rozsuwana.

Gość o ja nie mogę
aha i jeszcze jak będziesz kupowac to patrz ile ma wbudowanej pamięci i czy ma wejścię na dodatkową pamięć - bo trochę bez sensu mieć muzyczny telefon i wgrać tylko z 10 piosenek.

ja mam samsunga J600e, taki rozsuwany :) moim zdaniem bardzo przyjemny telefon.

Gość samsung e770
ma klapkę i mp3 player i kosztuje mniej niż 300 zł:)

Gość szymek24
proponuję nokię 6288 bardzo elegancka. ;] a czasoumilacza i tak bym wlączyl na twoim miejscu :)

Gość kryska33
6288? Owszem, ładny.Szkoda tylko, że taki zawodny. Mi oraz kilkorgu moich znajomych zaczął się psuć juz po kilku miesiącach użytkowania. Naprawde ładny, ma dużo funkcji, ale z wlasnego doświadczenia wiem, ze to moze sie skonczyc juz wkrótce wizytą w serwisie. z nokii proponowalabym tę muzyczną ze sliderem biało-czerwoną (nie pamietam modelu) jest taniutka w większosci taryf i jako telefon z mp3, a nie laptop w komorce sprawdza się swietnie... A czasoumilacz calkiem fajna promocja. nie spodziewałam się tak szerokiego wyboru piosenek. mile zaskoczenie.

Teraz Nokia wprowadziła model 5310 (bez klapki). W sklepach elektronicznych już jest. To telefon muzyczny z prawdziwego zdarzenia. Stworzono go jako konkurencję dla iPodów. Więc to nie jest zwykły telefon z mp3

ps: telefony typowo muzyczne to SE z literką W (od Wolkman) a w Noki Musicc Editiona. Mają bardziej zaawansowane mp3 i dzwięk niż inne telefony z mp3 (choć z tym róznie bywa)

Gość kasiulka_wwa
Boże widziałam reklamy tego czasoumilacza :)) Państwo z plusa umieją robić fajne reklamy ;] Bananowy song wymiata. A btw ktos moze mi cos powiedziec o tej promocji, bo zapowiada sie super! :))

Gość bercik_tychy
czasoumilacz w plusie. taka fajna promocja. możesz sobie ustawić, że jak ktoś do Ciebie dzwoni, to zamiast biip bip słyszy jakąś muzykę, którą tam załadujesz. wybór jest spory u nich, a możesz sobie wgrać jeszcze swoją muzę. zresztą sprawdz sama, Kasiulko ;) www.czasoumilacz.pl Pozdrówki :)

Gość kasiulka_wwa
Wow. obczaiłam. chyba dołączę do grona fanów czasoumilacza. sporo ich tu jest ostatnio na tym forum. To nie bede gorsza, nie? :D dziękuję bardzo, Panie Robercie ;)

Gość ja tylko dodam
ze czasoumilacz to taki odpowiednik grania na czekanie w erze, ktore jest dostepne juz gdzies ze dwa lata :)

Gość malvina1
owszem, jest granie na czekanie w erze, ale ma zasadniczą wadę wzg czasoumilacza - w erze jest mały wybór i nie można wgrywać własnych kawałków, a w plusie tak. w dodatku w erze ta muzyczka jest tak głośno, że można ogłuchnąć, a w czasoumilaczu gra w sam raz :)

Gość bozenkas
właśnie. poza tym słyszałam, że czasoumilacz jest tańszy od tej usługi w erze. a to tez duzy atut moim zdaniem.

Gość paola_16
fajna rzecz. napewno jest fajniejsza od grania na czekanie, ze wzgl na to co mówiła malvina. No, a poza tym wreszcie pojawiło się coś w tym stylu w plusie. Brawo dla panów z Plusa ;)