Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neeed help

Telefon z mp3 prosze o pomoc

Polecane posty

nokia 5310 zajebisty wyglad, tylko te przyciski niepotrzebne z boku wyswietlacza... ja bym kupila ale nie ze wzgledu an muzyke a wlasnie wyglad :P

Gość mriusz
ja tam mam SE 800i i słucham z niego muzy bo mam 2GB pamięci robię ładne fotki bo mam 3.2Mpx a poza tym mam czasoumilacza :D i dzwoniący do mnie też słuchają mp3 ;) w dodatku mojej roboty ^^

Gość olgut
a co sobie włączyłeś na czasoumilaczu?:) ja mam rihannę .:)

Gość mriusz
ja mam w czasoumilaczu "Moherowe Berety" :D

Gość xavier_wawa
BigCyc ach! :) ja też mam czasoumilacza i wgralem sobie "babcie klozetową";] to jest przebój :D

Gość mriusz
babcię klozetową wgram jak mi się moherowe berety znudzą ;D czasoumilacz to naprawdę extra opcja

Gość L760
samsung L760 -fajny jest. Rozsuwany, nowke kupiłam na karte za 450 zł, mp3 ok, karta tez 1 gb niedroga -5 dych max., kupując go myslałam wlasnie o muzyce i jestem bardzo zadowolona

Gość stando
ten se z reklamy, co ludzie tańczą jest bardzo dobry. a tak btw widze, ze strasznie tu duzo fanow czasoumilaczy. czy ktos mi powie ile to kosztuje? bo zapowiada sie fajnie...

Gość paola_16
heh. to nic nie kosztuje!!! :) przynajmniej do 15 maja :) wiec bierz i korzystaj, stando! a reszte szczegolow obczaj sobie na czasoumilacz.pl

ja mam motorole v635 z karta pamieci i jest super :) wszystko dziala i jest tani

Gość rajmund
heh ja mam 6300 i sobie chwalę. a czasoumilacz? też spoko. niezła sprawa i jest za darmo narazie, wiec korzystam ;]

Gość baron M
na serio za darmo?? jak tak, to natychmiast to sobie wlaczam. kurcze wczesniej nie wiedzialem, a od dawna mi sie ten czasoumilacz podobał :D

Gość hrabia P
to szybki jesteś, nie ma co ;) tak, czasoumilacz jest za darmo do polowy maja z tego co wiem... wiec brac poki dają :D

Gość dżoker_wawa
a widzieliście tego nowego \"puchacza\" w reklamie byl dzisiaj :D ogolnie czasoumilacz i the czasoumilacze rządzą :D co do telefonu z mp3 to polecam bardzo tę muzyczną nokię 5300 jest taniutka a do muzyki nadaje sie swietnie. nic wiecej do szczescia moim zdaniem nie potrzeba w telefonie ;]

Gość hermes_trojmiasto
heh widzialem, widzialem :) super są! a co do promocji to mam czasoumilacza prawie od początku jak sie pojawil i jestem bardzo zadowolony. polecam!!! :D

Gość seeki
ej to nie jest dyskusja o czasoumilaczu.... wiem że to bardzo fajna usługa można sobie wgrywać własne utwory i wogóle zamiast bipania leci fajna muza i na razie jest za darmo ale powiem wam że najlepszy dźwięk mają sonyericssony

Gość natka_chrzw
heh. jestes pierwsza osoba, ktorej to przeszkadza ;) a skoro tak to uwazam ze to duzy sukces tej promo. przynajmniej duzo sie o niej mowi :)) a powaznie to rowniez podpisuje sie pod tym ze jest b fajna i godna polecenia jako taki fajny gadżet.

Gość Czarny Roman
to nie gadżet. to sposób na życie :) heh a poważnie, to fakt, że sie o tej promocji sporo mowi tylko dobrze świadczy o jej tworcach :). i brawo za taką kampanię :) najpierw bylo (i jest) mumio, teraz rządzą the czasoumilacze :D oby tak dalej :)

Gość FunioK
czasoumilacz fajna sprawa :) mam simplusa, wiec najlepsze ze mam go za darmo :) goraco polecam

Gość Kapitan B
ale czasoumilacza wszyscy mają za darmo poki co :D wiec \"brac poki dają, a jak biorą to uciekać\" jak mówią francuzi ;]

Gość Bucefał
hej, a widzieliscie te nowe klipy the Czasoumilaczy? Wokaliza :DDDD To wypisz wymaluj z Rejsu :) Kocham ich!

Gość Fredo C
mnie tam rozwalil kawalek z Country jodłowaniem :D sa niesamowici. plus powinien dostac te nagrode za najlepsze reklamy. za mumio albo za czasoumilaczy :)

Gość Zygmunt III
Czasoumilacz, czasoumilacz. wszyscy to samo. wiem ze jest fajny :) ale mielismy mowic o czym innym na tym temacie... p.s. ja sobie wsadzilem animalsów ;]

Gość Baron M
cóż za arystokratyczna towarzystwo ;] ja też mam czasoumilacza w plusie ;] wstawilem sobie marsz imperialny ze star wars.

Gość Jean Luc
a jakże, arystokratyczne. oczywisćie. w końcu czasoumilacza kochają wszyscy !! :D i nie dziwie sie. ja sobie zmieniam piosenkę mniej wiecej raz na 2 tygodnie. radze brać poki darmo dają ! :)

Gość maniekrot
ja bym sobie wybral jakas nokie, np 6300. i karte panmieci do teg owsadzil i by bylo gicior :) w plusie jest teraz jakas promocja taka, i do tego mozna czasoumilacza za freee sobie ustawic, a to tez jest fajna sprawa

Gość jagodzianka_wawa
ja mam właśnie 6300 :) wsadzilam sobie karte 1gb i pomykam ze sluchawkami na uszach po meście:) tez mam w plusie tel i tez sobie czasaoumilacza włączyłam. fajna sprawa. swietne sa te kawalki tej ich grupy z reklamy :))

Gość dolores_pila
ja proponuje ogolnie jesdnak siegnac po sony erricsony :) od killku lat korzytsam z ich aparatów i bardzo sobie chwale jesli chodzi o multimedia zwlaszcza. tel mam w plusie. wszyscy tu o czasoumilaczu sporo piszą. też mi sie podoba, choc ja akurat nie wlaczylem sobie. ale moim zdaniem spoko sprawa, duzo znajomych ma. :)

Gość liki
jak dla mnie SE. Ta firma robi najlepsze komy... wszyscy mówią nokia, nokia, a to nie prawda. Nokie były dobre parę lat temu, teraz są strasznie zawodne, wieszają się. jak wszyscy piszą to ja też wspomnę o czasoumilaczu. fajna promocja bardzo dobrze przygotowana :) plus się postarał

Gość Apocalypto
co do czasoumilacza sie zgadzam. rzeczywiscie ekstra promo ;) ale bede bronil nokii. bardzo sie wyrobila. tez mialem podobne zdanie ale musialem zmienic jak sobie kupilem te muzyczna 5500 czy jakos tak bo sie nie znam ;)