Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaata

dobry antyperspirant

Polecane posty

Gość Agaata

poleccie mi cos dobrego w sztyfcie przez dlugi czas uzywalam REXONE swietnie zapobiega przykremy zapachowi niestety czesto mialam mokre pachy. teraz mam FA ale to jest calkiem do luftu!

Gość polecam antidral w aptece ok
13 zł, tylko przed użyciem nie gol pach, stosuj na noc i ubieraj na noc starą koszulkę. troszkę swędzi ale swietnie dziala

ja też używam rexone tylko,że w kulce (crystal) nie zostawia śladów inie mam mokrych plam:)

najlepszy jest lumene do skory wrazliwej lub adidas

Gość Agaata
dzieki za rady dziewczyny:)

Gość lancom
jest najlepszy

Gość lancom
sorry mialo byc lancome ale nie wyswietlilo é :/

Gość motylek723
najlepszy jest antidral.uzywa sie go na noc i w ogole sie nie pocisz :)

Gość Vi
Sama chyba też zastosuję się do Waszych rad, bo moje antyperspiranty są do kitu :| Rexona, Adidas - to na mnie nie działa :P Ale vishy poszukam. i Lumene. Jak szaleć, to szaleć ;)

Gość tylko w sprayu
dla mnie Rexona Cristal Spray. suchutko pod pachami nawet w największy skwar.

Gość nununka
a ja używam Rexony ale w sztyfcie i też jestem zadowolona, kupiłam tą nową pomarańczową, zapach fajny, świeży.

Gość gerbera
adidas

Adidas sensitive- odkad go uzywam zapomnialam co to mokro pod pachami a wczesniej nawet nie musialo byc goraca wystarczył maly stres i pod pachami kalurza.Polecam

Gość new
kup sobie antyperpirant DERMEDICA. Działa tak samo jak VICHY a jest tanszy. tez dostepny tylko w aptece

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała styczność z dezodorantem w sztyfcie LA ROCHE Toleriane? Zamówiłam dziś w aptece, ale nie wiem czy dobry wybór.

Gość cwiczaca
ja uwielbiam kuleczke Little black dress...pod pachami suchutko nawet w bardzo cieple dni ale przede wszystkim jest to jedyna"kulka" z tych jakie mialam ktorej zapach utrzymuje sie napraqwde bardzo ale to baaaardzo dlugo.

Gość Adasia25
Co ty mówisz ćwicząca... te antyperspiranty w avonu sa do d...pupy, nie dość że zostawiają białe plamy - przez to mam cały biały stanik pod pachami- ale masz racje zapach się utrzymuje długo. Sama teraz używam rexony i jest coool. Buziaki :)

Gość cwiczaca
ja wcale nie napisalam ze nie zostawia sladow(bo faktycznie zostawia) ale za to pachnie dlugo i slicznie...i wcale nie jestem konsultnatka avonu-po prostu lubie kuleczke Little black dress

Gość cwiczaca
ja wcale nie napisalam ze nie zostawia sladow(bo faktycznie zostawia) ale za to pachnie dlugo i slicznie...i wcale nie jestem konsultnatka avonu-po prostu lubie kuleczke Little black dress

Gość cwiczaca

Gość Marchewkaa
Ja moge polecic Lady Speed Stick, uzywam juz bardzo długo. Moimi faworytami są sztyfty, po nich zawsze jest sucho.

Gość WolnaWola
Kulki z Avonu i Oriflame sa komletnie bezuzyteczne, nie zapobiegają poceniu i do tego plamia. Ja mam Lady Speed Stick z serii Invisible w żelu i to jest cos co spełnie kryteria dobrego antyperspirantu

Gość nivea balance w kulce
jest naprawde dobry,na mnie oczywiscie ładnie pachnie ,nie czuć potu na 9 h minimum:) pozdrawiam p.s aha antidralu tez uzywam od 2 lat:)

Gość jedna taka mała
jeżeli chodzi o antyperspiranty u mnie najlepiej się sprawdza - bezzapachowy serii AA sensitive - ogranicza nadmierne pocenie się i to co najwazniejsze nie ma zapachu- nienawidze gdy zapach mojego potu miesza się z zapachem antyperspirantu.

ja używam NIVEA energy fresh (trawa cytrynowa) w kulce - jest świetna!! jak sie posmaruje po ogoleniu pach to nic nie piecze, żadnego niemiłego zapachu tez nie ma, ale oczywiście jak sie za bardzo spocę to i tak są mokre plamy, lecz zauważyłam ze o wiele mniej niż przy Rexonie czy fa....

Jeszcze niedawno pisalam,ze adidas jest niezawodny.Ale na dzien dzisiejszy zajmuje drugie miejsce.Moim nowym nabytkiem jest dezodorant z kulka kupiony w LIDLU (bialy)moze nie pachnie cudownie ale sprawdza sie i to jest najwazniejsze.Pod pachami sucho nawet w te upaly i zadnego nieprzyjemnego zapachu do wieczora.Jestem pozytywnie zaskoczona dzialaniem tego dezodorantu.Kosztuje 3.99.Sprobujcie a same sie przekonacie o jego skutecznosci.