Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaata

dobry antyperspirant

Polecane posty

Gość Arowsss55
Ja polecam kuleczke z serii Lady Speed Stick Invisible.

Gość madmłazelkaaa
ja tez do tej pory testowalam wszystkie z rynku .. dl amnie jak dla calej rzeszy kobiet adidas okazal sie najlepszy .. ja uzywalam pomaranczowego.. lecz ostatnio nie znalazlam go w rosmanie i kupilam antyperspirant MALIZA ..włoski i nieznany. cena ok 11 zł.. i jest o niebo lepszy od adidasa. pachnie zielona herbatką a pachy pachna tak suptelnie i sa suche nawet w upaly przez caly dzien :) rewelacja :) polecam

Gość Ole555
Ja polcam kuleczke z Lady Speed Stick Invisible

Gość aDRIANKAaa
Ja chyba najbardziej lubie sztyfty. U nas w Radomiu nie ma jeszcze lady speed sticj invisible, ale kupiłam sobie w Warszawie. Fajny, działa tak jak obiecują:)

Gość muszla22
Własnie czy ten antyperspirant Lady Speed Stick 24/7 Invisible jest dobry? widziałam go dzisiaj w drogerii i zastanawiałam sie nad nim.

Gość marceliona
ja mam ten lady speed stick w sztyfcie z aloesem,ale nie wiem czym on sie rozni od invisibble.ale jest nawet ok....a nie wiecie czy ten inv.jest lepszy?

Gość sztyft dove

Wszystko to do d......,najlepszy jest ETIAXIL,lub jak kto woli polski odpowiednik tego cudeńka-ANTIDRAL.Oba dostepne w aptekach,w 100% skuteczne,a nie jak te inne ,,wynalazki,, reklamowane w tv

Gość sztyft dove
niekoniecznie 100% :) zależy kto stosuje więc nie mów ze do d... są te co wszyscy piszą.... no chyba że jak dla Ciebie to są do d... nam widać służą :) tzn każdej coś innego :P

Gość Moruszka123
No właśnie, ja kupuję lady speed stick aloe i bardzo go sobie chwalę, całkowicie mi wystarcza i bardzo lubie jego kojące działane., myślę,że to zalezy od rodzaju skóry i osobistych upodobań:)

Gość KukAWKA
marceliona- Lady speed stick aloe jest z aloesem i chyba głównie łagodzi podrażnienia po goleniu, invisible robi sie przezroczysty na skórze i nie brudzi ubran, nie wiem, który lepszy, zalezy czego potrzebujesz...

Gość marceliona
a te invisiblle o jakim sa zapachu?jaki waszym zdaniem najlepszy?i czy w kulce czy w sztyfcie?

Gość babcia_jozia
Dobry jest lady speed stick invisible, bo nie brudzi i nie zostawia sladow.

Gość Dżamelja
Odpowiem na jedną z recenzji na temat Lady Speed Stick Invisible: "24 godzinna ochrona bez mokrych plam i białych śladów. Nowy Lady Speed Stick Invisible zapewnia skuteczną ochrona i nie pozostawia białych śladów, dzięki czemu Twoje ubrania zawsze będą świeże i czyste." Po 1.: Z pewnością nie chroni tak długo - owszem działa długo ale 24h to przesada Po 2.: Chroni tak dobrze jak inne antyperspiranty LSS - dla bardzo pocących się to nie jest deska ratunku Po 3.: Pozostawia białe ślady! Dziewczyny to totalna bzdura co opowiadają w reklamie, ze po nałozeniu staje się przezroczysty! Moja pierwsza aplikacja pod czarną bluzkę - była cała brudna :/ Ponadto po jakimś czasie zostają białe grudki w rowkach pod pachą Po 4.: Ma ładny zapach :) Moja ocena: Chroni dosyć dobrze i bardzo ładnie pachnie, kupiłam go ze względu na białe ślady, które pozostawiają niestety inne antyperspiranty - zawiodłam się...jak dla mnie - przereklamowany!

moj typ od kilku lat to nivea dry w kulce i nivea pearl&beauty (rowniez w kulce)

Gość aniaa..19
Lady Speed albo Addidas sa super. Na prawde polecam!! ;)

Gość marceliona
a jak myslicie,np.sztyft dove jaki kolor bedzie najskuteczniejszy?bo jest granatowy,niebieski,zloty i srebrny

ja mam adidas obecnie i jest ok, polecam też rexone i dove. Czy można gdzieś jeszcze dostać HERBINE w kulce ????? bo nie widziałam od ponad roku....

Gość marceliona
a jak myslicie,np.sztyft dove jaki kolor bedzie najskuteczniejszy?bo jest granatowy,niebieski,zloty i srebrny

Gość marceliona
a jak myslicie,np.sztyft dove jaki kolor bedzie najskuteczniejszy?bo jest granatowy,niebieski,zloty i srebrny???????????????????????????czy kulka dove lepsza?????? a ponoc jest teraz lady speeds tick invisible w zelu

Sztyfty Rexony są dosyć dobre, ale ostatnio odkryłam coś lepszego, ale z kolei w spray\'u: dezodorant antyperspiracyjny Fenjal. Rewelacja. Nie zostawia śladów na ubraniach, w przeciwieństwie do sztyftów, wchłania się błyskawicznie, ma piękny zapach i jest bardzo delikatny. A co najważniejsze - bardzo dobrze chroni przed nieprzyjemnym zapachem i niweluje problem nadmiernego pocenia.

Gość marceliona
a takie perfumowane np. z oriflame dobre sa?

Te perfumowane w kulce z Oriflame są słabe. Po pierwsze kleją sie i długo wchłaniają, po drugie nie chronią zbyt dobrze przed poceniem i nie zapobiegają skutecznie nieprzyjemnemu zapachowi. Miałam już kilka rodzajów i po wypróbowaniu naprawdę skutecznych antyperspirantów te określam jako przeciętne.

Gość kacha154
najlepszy jest etiaxil do kupienia w aptece i nie ma po nim kropelki potu paszki sa suchutkie jak jest nawet ponad 30 st na zewnątrz goraco polecam, stosuje juz 3 rok, tylko koszt dość wysoki 40 zł, a z normalnych antyperspirantów to rexona czerwona w sztyfcie jest naprawde oki:)))

Gość aguas
najlepszy antyperspirant jaki znalazlam i zarazam nim wszystkie kobietki naokolo to adidas - jest wspanialy!aksamitny piekne zapachy! - i wysoka skutecznosc( szczegolnie ,ze mieszkam w Grecji,gdzie sa niziemskie upaly...) takze jesli chcecie cos skutecznego to tylko ADIDAS

Gość zenobija
rexona skin care - nie mam problemow z potem a przy tym fajnie nawilza skore pod pachami i nie zostawia obrzydliwych bialych kulek, mowa oczywiscie o sztyfice:D

Ja polecam Antidral ;) REWELACJA:) kiedys pocenie to bylo dla mnie cos starsznego.. mialam ciagle wielkie plamy pod pachami. NIC nie pomagało. Kupilam na poczatku Etiaxil (NIE POMOGŁ WOGOLE). A ostatnio wlasnie ANTIDRAL:) REWELACJA!!!!!!!!!!! Nr1 ;)

Gość Bednarrka
Ja używam lady speed stick aloe. Ładnie pachnie, nie podraznia i jest tani.