Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Udar sloneczny czy kurde co? pomozta!!!!!

Polecane posty

otoz,dzis pojechalam se do sopotu na maly spacer..a,ze zrobilo sie cieplo to tak z pol godziny opalalam sie potem 1,5godziny spacerowalam plażą:P oczywiscie bez zadnego ankrycia glowy(skad moglam wiedziec,ze bede sie opalac i przebywac w upale:p) i to w najgorszych gozinach-12-14 :P teraz od 3 godzin czuje sie lekko oslabiona,mam zawroty glowy i czasem mnie leciutko glowa pobolewa...tak jest ok...CZy to moze byc udar sloneczny ? :O jakie sa na niego sposooby by zmniejszyc dolegliwosci? piszcie blagam ...

moze byc. bardzo prawdopodobne, a ktora czesc glowy najbardziej nagrzalas?

jak szlam palzą to slonce padalo na jej tyl.wczesniej troche mniej an przod..ale poza tym sie nie czuje zle...

ja mialam udar poprzez nadmierne nagrzewanie tylu glowy. objawy takie jak ty - bol glowy, zawroty, tylko ze u mnie dochodzily jeszcze mdlosci, a poxniej wymioty. skonczylo sie na lekarzu bo mialam wysoka temperature, wymiotowalam, byla biegunka i cholera wie jeszcze co :/. Przez miesiac poxniej xle mi sie robilo jak mnie slonce przygrzalo.

te zawroty zaczely sie tak pol godziny jak wrocilam ze slonca...i cos mi tak po brzuchu jezdzi,ale to juz rano mialam....no ale jak se tych okladow powiedzmy nie zrobie to mi nic sie nie stanie?:P :O

te zawroty zaczely sie tak pol godziny jak wrocilam ze slonca...i cos mi tak po brzuchu jezdzi,ale to juz rano mialam....no ale jak se tych okladow powiedzmy nie zrobie to mi nic sie nie stanie?:P :O

Gość adad
Wez chlodny prysznic - ale nie lodowaty. Duzo pij - glownie wode i soki, unikaj kawy.

hmm zrobie se zimny oklads na tyl glowy...tak to ja bylam ubrana normalnie tylko ta glowa i troche kark...:O PS: dzieki za rady :)