Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutas75

spalona w solarium

Polecane posty

Byłam dzisiaj na solarium. Teraz rozbieram się do kapielki i co widzę? Lewa, przednia część ciała prawie spalona, reszta ani śladu solarium. Co byście zrobili? Jutro solarium zamknięte - ma kobieta szczęście bo bym ją opier... na czym świat stoi. Do poniedziałku pewnie trochę kolorystyka mojego ciała zblaknie, najgorzej cycki i okolice bikini............. Czym sobie ulżyć? Miał ktoś podobnie?

Gość bebebe
łooo to współczucia...:)

Gość jessssssiica
takie efekty jak sie chodzi na solarium, niestety poza tym mysle ze przesadzilas z minutami bo watpie zebys po kilku minutach sie "spalila" a tak w ogóle to wiesz ze za kilka lat przewiduje sie epidemie raka skóry? jeśli nie to już wiesz i przemyśl czy warto .. pozdrawiam

minut 10, tyle samo co tydzień temu w innym solarium, tam lekka opalenizna. chodzę do solarium bo za dwa tygodnie syn idzie do Komunii Sw. a nie chcę być najbledsza z rodziny

A już zamknięte? ja bym poszła od razu. Coś nie tak chyba skoro nierówno, może coś nawaliło. Trzeba chodzić na solarkę dobrej jakości ;)

Gość I shot You
trzeba chodzic do dobrych i sprawdzonych punktow, gdzie osluga jest profesjonalna a nie gdzies, gdzie maja jedno lozko i na dodatek stare. moze samoopalaczem na razie cos zdzialaj?

solarium działa od m-ca, obsługa zdaje się profesjonalna. Ja na solarium byłam dopiero 4 razy (tam po raz pierwszy). Więc jestem niedoświadczona, wydawało się wszystko OK...

kornik drukarz - czyżbyś był właścicielem solarium, że to mnie uważasz za głupią? cóż, nie wszyscy jak widać są tak mądrzy jak TY! Ale zdaję się, że mądrzy ludzie nie powinni obrażać nieznajomych, pozdrawiam inteligencję... :)))

Najlepiej tam nie chodzić i się nie martw wszystko się wyrówna.Pozdrawiam ! :)

kornik drukarz - Ty to umiesz rozbawić człowieka, jestem ciekawa czy ludzi w swoim otoczeniu raczej bawisz czy wkurzasz. Znam jednego takiego żartownisia, swoimi żartami zakrywa swoje kompleksy

kornik drukarz - Ty to umiesz rozbawić człowieka, jestem ciekawa czy ludzi w swoim otoczeniu raczej bawisz czy wkurzasz. Znam jednego takiego żartownisia, swoimi żartami zakrywa swoje kompleksy

do kornik drukarz - mówimy na niego killer, bo każdego potrafi zabić swoimi tekstami, Pozdrawiam Cie, jak ktoś ma jakieś rady dotyczące złagodzenia bólu, to chętnie poczytam, Panu kornik drukarz już dziękujemy :)

wyobraź sobie, że wszystkie lampy były zapalone. Podejrzewam, że to z twoją inteligencją nie jest za dobrze, a to, że chodzę na solarium raczej nie świadczy o moim braku inteligencji, Jeśli nie masz nic do powiedzenia w tym temacie a tylko obrażanie innych to spadówa. Myśłałam, że twoje wypowiedzi są żartobliwe, a one po prostu śwaidczą o tym, że nie masz niestety za duzo do powiedzenia. Nie zniże się do twojego poziomu i nie będę Cię obrażać, bo to nie leży w mojej naturze, a z Ciebie tak by to pewno spłynęło. ŻEGNAM! ostatnia wypowiedź przekonała mnie o Twojej inteligencji, Ocenianie kogoś ( że jestem głupią idiotką) po tym, że sprzęt w solarium był wadliwy naprawdę świadczy tylko o tym, że to pewnie Ty skończyłaś ledwie podst. Jeszcze raz ZEGNAM!!!

WYOBRAŹ SOBIE, ŻE JAK WYSZŁAM TO NIC NIE BYŁO WIDAĆ. ALE NIE CHCE MI SIĘ JUŻ Z TOBĄ GADAĆ. CHYBA JESTEŚ BARDZO NIESZCZĘŚLIWĄ OSOBĄ. PROSZĘ NIE ODPOWIADAJ NA TEGO POSTA, BO JAK WIDZĘ NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA. POSZUKAJ SOBIE INNEJ OFIARY.

Gość ALF
To ostrzeżenie dla premiera Endrju

witam, szczerze Ci współczuję - spróbuj obłożyć sparzone miejsca kefirem lub jogurtem naturalnym. Dla wyrównania kolorystyki chyba jedynie pozostaje samoopalacz. pozdrawiam

Gość zolta kaczuszka
jesli juz nie mozesz isc i zadac zwrotu pieniedzy (a to jest zelazne prawo klienta - jesli cos ci sie nie podoba, zadaj poprawki albo kasy) sprobuj spalone miejsca przetrzec sokiem z cytryny lub ogórka, maja one wlasciwosci rozjasniajace :) i nie smuc sie smutasku!