Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huka

CZY WIOSLARZ DOBRY JEST NA POZBYCIE SIE PARU CENTYMETROW POMOCY

Polecane posty

Gość huka

CZY URZADZENIE TOJEST DOBRE NA POZBYCIE SIE CENTYMETROW I NADWAGI PROSZE O ODPOWIEDZ BO CHCIALABYM TO ZAKUPIC A NIE WIEM CZY WARTO.MOZE KTOS MA JAKIES DOSWIADCZENIA Z TYM URZADZENIEM.

Gość huka
TO JESZCZE RAZ JA A MOZE BIEZNIA BYLABY LEPSZA?.PORADZCIE COS

Gość byla wioslarka
napewno nie!uwierz mi o wiele lepsza jest bieznia albo orbitrek, bo pracuje wiecej miesni i szybciej spalasz tluszczyk:)

Ja mam wioślarza od jakichś 3 miesięcy. Nie tylko zleciało mi sporo w obwodzie (głównie pośladki, brzuch i uda) to jeszcze BARDZO zmniejszył mi się celulit, a miałam na prawdę koszmarny. Tak więc ja polecam.

Gość początkująca galerniczka
Wiążę wielkie nadzieje z wioślarzem, chyba nawet przeginam intensywnie wiosłując codziennie godzinę. Może ktoś wie jaki jest wtedy "pobór" energii?

Gość warto więc kupić

Gość Justinka
A co sądzicie o rowerku stacjonarnym??Czy też jest skuteczny??

Rowerek też mam, ale takich efektów jak na wioślarzu na nim nie miałam. Po za tym na rowerku ręce wcale nie pracują. No i jakoś nudniej jest (oczywiście kazdy może mieć własne zdanie). Zdecydowanie wole wioślarza.

Gość początkująca galerniczka
galerę wsuwam pod łóżko i po bałaganie, a rowerek w mieszkaniu to problem

A ja mam takie pytanko - wiosłuje sie do przodu czy do tyłu? JEst jakas róznica??

Gość fitnessAMZ
Witam, Zapraszam na mój blog fitness: http://trening-fitness.pl/ Znajdziesz tutaj wiele przydatnych informacji, świetne zestawy ćwiczeń, treningi, diety, itp Dlaczego warto ćwiczyć na wioślarzu: http://trening-fitness.pl/wybor-sprzetu-fitness/wioslarz-dlaczego-warto-cwiczyc,329 Zapraszam również na moje oficjalne konto na facebook: http://www.facebook.com/pages/%C5%BByj-z-Fitness/148628518545536 Pozdrawiam

Gość kara mia
jeśli ktoś ćwiczy dobrze, to wioślarz jest lepszy jak bieżnia. Zanim te mądre się wypowiedzą to radzę poczytać artykuły ...

Gość gość
Dziewczyny ćwicząc na wioslarzu pol godz dziennie schudne??? po jakim czasie zobacze efekt?

Gość Dżarek
przymierzam się właśnie do kupna wioślarza. Polecacie jakieś? Czy magnetyczny, magnetyczno-powietrzny, czy powietrzny?

Gość Weltenns
Podobno wioślarz jest tak samo dobry jak orbitrek, tylko bardziej siłowy?

Gość Kaczorkowski
Slyszlaem ze niby powietrzne sa lepsze. Zreszta to one byly produikowane jako pierwsze na swiecie, jednak te z oporem magnetyczno poiwetrznym daja lepsze efekty w zwiazku z wieksza mozliwoscia cwiczen. jesli masz tylko powietrzny to im szybciej - mocniej ciagniesz to masz wiekszy opor . w magnetyczno - powietrznym mozesz wolniej ciagnac bo opor daje magnes, a powietrze daje przy intensywnym treningu dodatkowe opory. tak czytalem i tak jest

Gość Dżarek
dzieki, wlasnie chcialem potwierdzenia. Fajne to Finnlo :) musze porownac parametry i wymiary :)

Gość Wiosło
no właśnie, ten trener na siłce właśnie o tym mówił:) Dzięki temu że mamy dodatkowo opór magnetyczny to możemy zrobić trening siłowy tzn. pomału, ale na dużym oporze:)

Gość gość
Poszukaj sobie w necie kontaktu do centrali insportline w Polsce. Oni mają duży wybór wioślarzy i z tego co wiem dobrze znają się na rzeczy. Ja ćwiczę czasami u mojego faceta na takim dość prostym(Oxford się nazywa), ale nie wiem jaki byłby dla Ciebie najleszy.

Gość gość
WON Spamerki ze sportlinu! gość dziś - Wasz komentarz o orbitkach gość dziś - Wasz komentarz o wioslarzu