Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmiech slonca

czy jest tu ktos szczesliwy?

Polecane posty

Witaj, uśmiechu słońca 🖐️ :D Nie przejmuj się pomarańczowym kornikiem. To zazwyczaj nieszczęśliwi ludzie, którzy poza niszczeniem komuś topicków, tak naprawdę nic mądrego nie mają do przekazania poza swoją niską kulturą. Staraj się takich ignorować. :) 🌼 Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych ludzi, a tym, którzy nimi nie są, życzę by odszukali swoje zagubione szczęście 🖐️

Nie można było od razu zgłosić, że Pani kornik drukarz zaśmieca topik? Pozdrawiam 🖐️

aha, ja jestem szczęśliwa bo mam dziś urodziny, dostałam prezenty, mój synek grzecznie poszedł spać, mąż w pracy i mam świadomość, że w ogóle są i to moje szczęście. mamy prace, mamy gdzie mieszkać i choć nie jesteśmy jakoś wielce bogaci to szczęsliwi. :-D

Dziękuje! Teraz odpoczywam, oglądam Taniec z Gwiazdami, za chwile przeniose sie na sofe, zapodam film i pojde spać i w ten oto sposob zakoncze dzień po 27latach życia :)

w takim razie jutro wpadne ilu szczęsliwców się tu jeszcze zgłosiło. No i jutro uśmiechu słońca załatw słoneczko na cały dzień! pa

witam! Co tam dziś słychac w elegenckim świecie? BO u mnie stukanie na balkonie- Mikołaj ma swój młotek i deseczkę i przebija takie kołki. Mam nadzieje, że nie zbije całego tynku. Lubie poniedziałki bo mam tylko 2 lekcje (jestem nauczycielką) w szkole, a potem tylko korepetycje w domu a dziś odwołane bo chora no i tym sposobem duuużo wolnego. pozdrawiam!!!

Gość wilu
Halo Kochani... ja również jestem nawet bardzo szczęśliwa i potwierdzam twoje spostrzeżenia,bo juz chyba tak sie przyjęło,że ludzie o swoich kłopotach, dołkach czy zmartwieniach chętniej piszą niż o rzeczach wesołych. Nawet czytac wolą same przykre tematy,a te pozytywne sa niestety mniej odwiedzane...a szkoda.Pozdrawiam,pa!

czesc dziewczyny:) wilu-->🌼 witamy w naszym nielicznym gronie:) mama mikolaja--->u mnie za to strzelanie na placu zabaw,dzieci sasiadow maja pistolety na kapiszony:Pale za to swieci ladne sloneczko i pieknie pachnie bez:) dzieki moderatorom mamy porzadek na topiku🌼

witajcie 🌻 też należe do szcześliwych ludzi miło spotkać takie osoby🌻 UŚMIECH SŁONCA🌻

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej