Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beepy

jak zmniejszyć pupę? Czyli panika przed wiosennym negliżem

Polecane posty

Gość beepy

Jak dzis ubrałam sie w obcisłe sportowe getry to myślałam ze zawalu dostane! Moja pupa jest po zimie taaaaka gruszkowata i odstająca i w ogóle nieproporcjonalnie wielka w porównianiu do innych części ciała ... Porażdzcie mi jakiś dobry krem wyszczuplający, moze jakieś konkretne ćwiczenia czy diete (bezbolesną :/) Chciałabym jak najszybciej zmieniejszyc swój tylek...

Gość martyna18737937695795
hej mam ten sam problem to jest jakis horror a ja cwiczyłam nawet i nic nie pomogło tez chciałabym poznac jakis cudowny sposób , srodek i nadac sliczny kształt moim 4literom , ile masz w biodrach bo ja 99cm

Gość beepy
ja mam jakies 97 juz nawet boje sie mierzyc, bo mi cienienie podskoczy :P roznica miedzy talia to ponad 30 cm!!! TRAGEDIA!

ja mam w talii 74 cm czyli 25cm

Tragedia?? Masz przeciez kobieca budowe, ja tez mam taka i bardzo sie z tego ciesze, miedzy talia a biodrami mam roznica 34 centymetrow. Cwicz to ujedrnisz posladki, kilka centymetrow Ci ubedzie, ale nie licz na cud.

Gość beepy
moze nam ktos pomoze, razem razniej :) słyszałam ze serum wyszczuplajace eveline cos tam pomaga to moze sprobuje i to... niewiem czy kasy nie szkoda

Gość beepy
wole miec z 7 cm mniej kobiecą budowe :P albo chociaz z 5... :(

ja wole cwiczenia ale moge jedynie w wakacje po teraz nie moge ,

Gość beepy
a co cwiczysz i jakie daje efekty? ja probowalam pilates ale jakos wymiekłam... moze znów zaczne i połącze to z serum?? Kurcze musze sie zmobilizowac! Chyba zrobie sobie zdjecie mojego tylka w rajtkach i powiesze na lodówce!!

bo ja cwicze miesiąc i przestaje ...dlatego nie ma efektów

Gość Aminokwasek
Dołączam się. Ale nie znam żadnych skutecznych ćwiczeń.

Gość Zupa kapuściana
Zupa przez 7 dni i przez 3 dni tłusta dieta Kwaśniewskiego. Aż do skutku.

moja pupa podniosla sie i zmniejszyla juz po kilku zajeciach na body stepie poloecam!!!!!! REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość koniec i...kropka
Dziewczyny, Wy narzekacie na kilka cm za dużo a ja marze o tym, żeby mój tyłek sie wreszcie zaokrąglił :( Chętnie bym sie z którą z Was zamieniła i wzieła sobie z kilka cm :)

Gość lulalalala
dobre są ćwiczenia na pupę 8 minut ABS...gdzieś tu na forach się przewijają...może zaraz wkleje link

Gość lulalalala
8 minute Buns (pośladki) -> http://www.megaupload.com/?d=EABGN30G proszę ;) owocnych ćwiczeń :) :* P.S. któraś tu wspomniała że chce zaokrąglenia pupci ;) zrób to tak jak ja:P jedz czipsy z biedronki ;) idze w tyłeczek niemiłosiernie :P

Gość szczotka szczotka
eh ja to bym chciała , żeby mi się w tyłku odkładało , jakbym juz miała wybierac :/ A tu zawsze w boczki. I w brzuch. Tyłek chudy , nogi chude , a tu nagle te boczki i bandzioch

Gość do szczotki
zamiast narzekac złotko:)) rowerek!!!!czyni cuda ten pojazd i basenik,a jesli leniuszek to hula-hop i 8min abs na brzuch masz tu linka:P http://www.megaupload.com/?d=BGEJGSA7 miałam ten sam problem,ale rower+8min abs na brzuch i boczki i poszły w zapomnienie:) teraz cwicze na wszelki:p tak 2 x w tyg:)) buziaki

Gość beepy
uhhh niby tylko 8 minut ale nieźle daję w kość (a właściwie w pupe :P ) Stepera nie kupie bo nie mam kasy, ale spróbuje ćwiczyć przynajmniej 3 razy w tyg ten abs a moze nawet codziennie :/ Nie ma lekko

Właśnie chciałam polecić również 8min na pośladki :) Uwierzcie, czynią cuda :) Wszystkie portki z pupy mi spadają, i poszła pupcia ślicznie w górę :) Polecam gorąco :)

Gość beepy
a jak dlugo cwiczylas i ile razy na tydzien? a łaczyłaś to z jakąś dietą? Strasznie chce zmienic swoje posladki!

hej ja to sciągnełam ale nie moge otworzyc nie wiem ale cos jet nie tak z moim kompem bo filmow tez nie chce odtwarzac

Gość beepy
martyno ściagnij sobie np vplayer albo bestplayer sa darmowe i wystraczy ze wpiszesz je w wyszukiwarce, one jak dla mnie sa niezawodne. Bedziemy cwiczyc te ABS ciekawie jakie beda wyniki

Gość Agentka M.
a te na nozki tez tak dzialaja, robie je od tygodnia, codziennie, dzis bedzie siodmy dzien, wydaje mi sie, ze lepiej wygladaja uda, schudly, czy ma ktos jakies doswiadczenia z cwiczeniami na nozki-ABS?

Tak, ja mam doświadczenia z praktycznie wszystkimi z serii 8min :) Te na nogi też są rewelacyjne.Był okres-ok 2 tygodnie, gdy ćwiczyłam codziennie, teraz już sporadycznie bo czas mi nie pozwala.Ale już po dwóch tygodniach efekty były widoczne gołlym okiem :) Pupa i uda nie były już takie \'flakowate\' :) Nie mierzyłam się, ale to wszystko jest zauważalne bez miarki :) I co ważne: cellulit się zmniejszył :) Fakt, przez jakiś czas odżywiałam się zdrowo, ale bez przesady, żadne drastyczne diety :)

8 min ABS jest rewelacyjne! ja cwicze od 2 miechow i jeszcze pilatesno i pupcie mam coraz lepsza:P

Gość beepy
dziewczyny super! Musze sobie wyrobić nawyk ćwiczenia, a jak po 2 tyg zobacze efekty to napewno da mi to wiecej sily i motywacji!

Gość ukukuko
co jest:( ściągnęłam i nie chce mi się toto otworzyć (bestplayera używam) poradzcie cos:), plisssss nie ma jakiegoś słownego opisu tych cwiczonek? (bo pupa czeka heheh)

Gość rower rower
!!!!!!!!!!!!!!! w plener a potem będziemy sie cieszyć pięknyyym ciałkiem :D