Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 243 FACET

kobiety! jak wy się czujecie z tymi cyckami? wiem, ze jesteście przyzwyczajone

Polecane posty

Gość 243 FACET

ale po pierwsze, jak to jest miec tu takie coś :)? i ciągle to nosić, coś co dynda , waży i ważniejsze: coś na co gapią sie faceci ja np patrze na cycki, potem na twarz i potem znow na cycki czyli dokladnie 243% czasu na patrzę na cycki:)

Gość nie dyndaja tak bardzo
kiedy ma sie stanik:), wiec jakos dajemy rade:) kiedy facet sie patrzy, to mnie podnieca, ale oczywiscie kiedy to jakis fajny facet:P

a ja zawsze zastanawialam sie nad tym , jakie to jest uczucie miec penisa...myslalam , ze to troche klopotliwe miec cos co trzeba umiejetnie ukladac w majtach ...na lewa lub na prawa strone ... te nieoczekiwane sytuacje erekcji ...fajne to musi jednak byc:D co do piersi ...ja mam male , ale przywyklam do ich istnienia i jest ok

Gość 243 FACET
a ja slyszalem do pewnej dziewczyny opinie, ze jak facet sie patrzy na cycki to facet się tym kompromituję, bo znaczy to ze nie może powstrzymac swych zwierzecych instynktów ale moze to byla feministka, co ty na to?

Gość 243 FACET
a no wlasnie, bo my faceci mamy penisa i to co obok niego zwisa ;) od urodzenia a wy piersi macie nie odrazu ale tez wieksze roznice sa mozecie miec maleniedyndające, srednie czyli w sam raz albo takie worki strasznie z ktorymi pewnie same problemy...:(

Gość nie dyndaja tak bardzo
etam, to dobrze jak napalony:D lubie takich napalencow, tzn. lubie w tej chwili jednego i na niego tez dzialaja, a kiedy patrza sie inni, czuje, ze sa fajne bo i nnym sie podobaja, ja to lubie:)

Gość 243 FACET
no i jest GIT!!!!!!!!!!!!! ;)

kazdy z nas ma zwierzecy instynkt o ktorym tu piszesz tzn. poped seksualny ...wiadomo faceci sa wzrokowcami ....ale poprzez patrzenie na piersi takowego popedu nie okazuja , gdyby tak sie stalo od razu przeszliby do dzialania ...mozna jednak nad nim zapanowac ...czlowiek w koncu jest istota samoswiadoma i posiada wolna wole ... feministka nie jestem ...

Gość ja też nie ko..-facet
pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a-no-nimka
trochę dziwne uczucie gdy się biega lub chce położyC na brzuchu ale wydaje mi się że do członka i reszty jest się trudniej przyzwyczaiC

Gość gość
Czasami gdy się biega, szczególnie w nastoletnim wieku gdy są dośc obolałe to przyciągająca je grawitacja sprawia ból, gdy skóra się naciąga itp. poźniej najbardziej bolą gdy np. na wf trzeba sie położyc na brzuchu ... ale ja myślę że jako faceci macie podobny problem :D Poza tym ja moje uwielbiam, chociaż nie mam mega dużych ale są idealne :D

Gość zaspana chuc
Daje rade. Jestem bardzo dzielna dziewczyna :classic_cool:

Gość zaspana chuc
Mocne wsparcie psychiczne i fizyczne osob trzecich dodaje wiary w sens ich istnienia :classic_cool:

Gość gość
Cycki cycki cycki -ja uwielbiam cycki cycki cycki cycki- są dla mnie wszystkim cycki cycki cycki - dla nich oszalałem cycki cycki cycki- jestem cycków fanem Znacie to?

Gość zasapana chuc
Można pomyśleć o zmianie sposobu witania się ze mną... :classic_cool: