Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Miłość zwariowana???

Polecane posty

Gość maly motylek
madame -> nie tylko ty tak masz mnie tez takie rzeczy bolą jest pieknie a potem sie w ułamku sekundy wszystko sypie

Gość małaRoo
facet jak kocha-zawsze będzie szanował i tyle...a jak się Tobą bawi-to trakytuje swoje byłe tak,jak wczoraj...powinien ją spławić i tyle!!Kobieto-nie daj się mu!Jest zwykłą świn...ą!

Gość etna_
Facet zawsze powie, ze dla niego takie wiadomości nic nie znaczą, a i tak zwykle sie nimi dowartościowuje, ze taki pamietany przez inne. Gorzej bywa, potrafi sie nawet spotkać "przez wzgląd na dawne czasy" ,żeby zobaczyć czy jeszcze tak działan na inne. A ty sie mozesz o tym nigdy nie dowiedzieć. Czy ta obecna, mimo, ze mieszka 0,5km od niego i mnie dowiedziałaby sie ,gdyby on teraz spotkał sie ze mną u niego czy u mnie (jak proponował)? Nie. Ja nie ufam takim facetom co mają niejasne historie, dzisiaj bardziej ufam intuicji, bo jak był czas to ona mnie nie zawiodła, tyle ,ze ja jej nie posłuchałam. Słuchałam zapewnień lubego. Warto być czułym na takie sprawy, wiadomo nie do przesady, ale dlaczego skoro facet was kocha, ma sie nie troszczyć o wasze dobre samopoczucie.

Gość etna_
I przede wszystkim priorytetem powinnaś być ty a nie ktoś inny i to co sobie pomysli, czy bedzie mu przykro. To tobie przede wszystkim ma nie być przykro.

Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
zastanawiam sie co teraz zrobic? dac mu ignora ... czy odrazu spotkac sie , wygarnac i dziekuje Panu za mocne wrazenia? musze sie troche uspokoic i rzeczywiscie pomyslec tylko o sobie....

Gość gogusia
uspokoj się ,nie rob mu żadnych wymówek, ale postaraj się pobawić nim,bo faceci na to zasługują napewno nie wszyscy ale wielu tak jeszcze jedna rada unikaj spotkań z nim, Złośc musi minąć ,wtedy inaczej spojrzysz na wszystko przeanalizuj spokojnie jego zachowanie i wtedy może wysuniesz wniosek czy warty jest Ciebie czy nie Nie okazuj że Ci na nim zależy