Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gina2

Jestem brzydka bez pomalowania

Polecane posty

Jestem brzydka jak nie jestem pomalowana, jak sie pomaluje to fajna ze mnie laska faceci sie za mna ogladaja itd. a bez:( masakra. Boje sie zamieszkac z facetem bo boje sie jego reakcji na moja twarz nie pomalowana

Gość autorka topikuuuuu
gina idz sie jebnij o kant biurka i przestan histeryzowac i na kazdym temacie ten pojabeny topik zakladac :-|

Gość dsfsa
brzydka kobieta zawsze ma łatwiej bo moze ściagnać majtki

Gość no i co może
mamy ci przez internet napisać że przecież jesteś ładna ?? Skąd mamy wiedziećjak wyglądasz.. Zapodaj fotkę :P

Gość slodkaaaa____
mam ten sam problem ale to dlatego bo moje cera nie jest idealna. gdyby byla to wygladalabym ok bez maku upu. gina---masz facetaß planujecie razem zamieszkac)?

tak mam faceta i planujemy razem zamieszkac

Gość slodkaaaa____
widzial sie juz bez makijazu czy dopiero przed nim?tak zl e z toba?masz brzydka cere czy oczy jak nie pomalujesz? a moze usta? czy caloksztalt:(

Gość doswiadczona2
Ale moj kolega zerwal ze swoja dziewczyna jak jej kiedys zrobil ranna niespodzianke a ona byla bez pudru tuszu itd... przestraszyl sie jej

to tylko znaczy, że jej nie kochał. dziewczyna bez makijażu, rano wygląda pięknie. przynajmniej moja.

Gość hmm prawda jest taka
że zdecydowana większość kobiet korzystniej wyglądają w makijażu niż bez :-P Ja też nie podobam się sobie bez makeup'u. To straszny dyskomfort, kiedy nie możesz się pokazać swojemu mężczyźnie bez "odpowiedniego przygotowania". I też niestety znam przypadek, że facet zniechęcił się do kobiety, bo ta miała rumieńce na pilczkach, które mu bardzo przeszkadzały, zwłaszcza, gdy makijaż po wiadomo czym starł się z twarzy :-O

No wlasnie! Facet sie przezywczaji do pieknej buzi a tu nagle\"niespodzianka\"

Gość boszzzzzzzzzzzzzzzzz
to po co się tapetujecie jak stare lampucery??:o Nie rozumiem ile musicie na sibie syfu nakładać, skoro ja używam tuszu do rzęs, cinia, podkładu, różu i wyglądam normalnie, Jak zmyje z siebie makijaż, to jakoś tragedii nie ma, wyglądam tak samo, tylko że mam jasne rzęsy. Jak się nakłada tynk na twarz, to potem nie dziwne, że się faceci boją:o

Gość hmm prawda jest taka
skoro wyglądasz tak samo to cholerę nakładasz: podkład cienie róż??? Ja używam tylko minimalnej ilości podkładu (bo muszę :-O ) i tuszu. Skąd więc zarzut, że nakładam tony tapety???

Gość kolorowe kredki
nie no bez przesady-róz , podkład , cienie , pomadka..i to jest wg ciebie mało makijazu?to totalna tapeta!ja tak sie maluję na dyskotekę.na codzień tylko podkład pomadka jasna, i tusz.Podstawowe minimum..Ja sie nie dziwie ze jak nawalisz to wszystko na twarz a potem zmyjesz to jest zajebista róznica..wcale bym sie nie zdziwiła jak twój chłopka nieco by się zdzwił zobaczywszy cię bez makijażu.Zreszta miałam taka kolezanke która nakładała tony tapety.byłysmy razem na domkach, troche ześmy popili.no i ona poszła się połozyc spac a przedtem zmyła makijaż.jej chłopk wszedł do pokoju i jej nie poznał.było troche smiechu..oj było..

Gość niebieskoookaa22
ładniej twarz wygląda gdy jest lekko opalona.... opal buzię lub użyj jakiegoś kremu brązującego ja też wolę siebie umalowaną...:P

Gość Heh podobny temat już jest
zajrzyj na topik: "Mój chłopak jeszcze nigdy nie widział mnie bez makijażu"

Gość tamaraa
To czym Ty się malujesz, że kosmtyki też aż tak zmieniają Twoją twarz?? Ja jak mam problemy z trądzikiem, to nawet najdroższy podkład tego nie zakryje, bo w końcu i tak spłynie. A tusz, cienie i błyszczyk co najwyżej podkreślają ale nie maskują.

Gość ViCHY
ja chcailabym wstac umyc twarz i nie malowac sie... wszystko byloby ok gdyby nie moje rumience,mam 15 lat czy jest szansa ze z tego wyrosne?

Kochana, prawda jest taka, ze naprawde malo ktore dziewczyny wygladaja olsniewajaco bez makijazu :) |Nie martw sie, gdybys byla taka brzydka jak sama twierdzisz to nawet makijaz by Ci nie pomogl ;)

Gość to nie jest możliwe
to czy jestes brzydka zalezy głównie od rysów twarzy, a makijaż na nie nie wpływa wiec jak w makijażu wyglądasz ok to bez na pewno brzydka nie jesteś.. pewnie wyglądasz troche gorzej, ale nie możesz wyglądac aż tak źle makijaz wcale nie zmienia tak wiele.. jak ktos jest brzydki to mu nawet makijaże nie pomogą...