Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbędny przedmiot to ja

Czy kobieta, która urodziła dziecko nie potrzebuje już partnera i seksu?

Polecane posty

Gość zbędny przedmiot to ja

Gość przystojny aktor
Oczywiście, że potrzebuje sexu, w końcu jakoś trzeba zrobić kolejne dzieci prawda?? Naturalnie, że potrzebuje partnera, w końcu ktoś musi utrzymywać gromadkę pociech, prawda?? Więc jeśli myślisz, że jesteś nieużyteczny, to jesteś w błędzie.

Gość Prosze jasniej
bo nie rozumiem o co loto ?

Niektóre kobiety tak mają że po urodzeniu dziecka odchodzi im calkowicie ochota na faceta inne natomiast dostają wariactwa na tym punkcie po urodzeniu i czasem nie wychodzą z łóżka ;) jedno jest pewne po porodzie stosunek do seksu się zmienia

Gość Nie nie zdadzam
się z przedmowcą, to nie jest prawda, wiem bo jestem kobietą i rowniez rodziłam , to jakies uogólnienia nie majace nic wspólnego z realnym zyciem. Na pewno kobiety sa więcej zmeczone, nowe obowiazki, dziecko rowniez stres bo sa w nowej nieznanej dla siebie sytuacji, ale wszystko zalezy, a raczej bardzo duzo od partnera, jeżeli on umie znaleźć sie w niwej roli, jeżeli sluzy pomoca, czułością ... jeżeli kobieta widzi, ze sie stara pomoc ... to na pewno ma wpływ na ich stosunki ... Zmeczona, padnięta kobieta, zestresowana ... na pewno nie bedzie miala ochoty na seks ... Gdyby była odwrotna sytuacja to na pewno by było tak samo ... panowie pomślcie, myslenie nie boli, gdzie ta wasza MIŁOŚĆ ?