Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam ...

Co należy zrobić jak się widzi nastolatka rzucającego kamieniem w kota ?

Polecane posty

Gość taka tam ...

Widziałam kiedyś taką sytuację :( Skurczybyk szedł z kumplami i dla jaj rzucił kamieniem w przechodzącego ulicą kota. Trafił go. Kot kulejąc uciekł w krzaki. Kurna jak widzę takie sytuację to mam ochotę rzucić się na gówniarza i zabić! 😡 I nie interesowałoby mnie, że jego mamusia by cierpiała.

Gość za ucho go i na policje
😠

Jako że jestem miłośniczką kotów, to walnęłabym w skurczybyka kamieniem. Niechby też kulał. :o

Gość sebusia
a ja bym mu nogi z dupy wyrwała skur....:O

Gość zajebać

Gość wŁeb
Kamieniem go

Taaa... a mi to juz rece opadaja jak widzialam jak mamusia do swojego synka (ja nie wiem ze 3, 4 lata mial), ze \"w zapchlonego kundla trzeba kamieniami rzucac, po panoszy sie i chorobska roznosi\". To potem nic dziwnego... Az sie we mnie gotuje jak widze... :(

Gość zła kwoka
wyrwać mu jaja

Gość odmieniec
popieram dręczyciela kotów w całej rozciągłości

Gość Kiniaczek
To się lecz popaprańcu!!! Obyś dostał kiedyś kamulcem w ten chory łeb!

Podejść, powiedzieć kilka brzydkich słów, postraszyć i kopnąć w d***!

Gość OrnitologAmator
Pomóc, podając mu kamienie. Tego badziewia jest kupę, srają po piaskownicach, roznoszą choroby i zabijają dzikie ptactwo. A byłych właścicieli takich kotków kastrować !

>>OrnitologAmator @#!$%@! (tak, tak! To było przekleństwo!) Jak można być tak ograniczonym? Zero empatii:O i to jest problem dzisiejszczego świata. Jesteśmy obojętni.

Gość Roman. G.
Ograniczony ? A w dupie mam koty srające po piaskownicach, dzieci się tam bawią ! A co ptaszków i innych zwierząt które te bestie zabijają nie żal ci ? Bo co poglaskać się nie dają ? Co a może życie mniejszego zwierzątka jest mniej ważne jak większego ? Większa plama krwi czy co ?

Gość przyjebać mu z bańki
i kopa w jaja

W dupie masz? to pojemną masz dupę ,respect:D A to, że zabijają, to powiem Ci tak-taki mają instynkt, muszą polować. Nie robią sobie tego dla przyjemności, \"dla jaj\". Od człowieka jednak mamy prawo więcej wymagać, niż głupie postępowanie dyktowane przez instynkt (ewentualnie żeby popisać się przed kolegami) ,nawet jeżeli to dziecko. Ptaki srają na pomniki...niszczą pracę wielu ludzi i co? Tak jest dobrze? Człowiek jest tylko elementem natury, nie jej władcą. Musi żyć obok zwierząt w harmonii z nimi. A dziecko nie może przebywać w sterylnych warunkach...

Gość tak se pisze
Tiaaa... do zrobić? Znaleźć większy kamień i rzucić celniej, prosto w łeb takiego gnojka, żeby się już nie podniósł Co do jego matki, a może jej to życie uratuje, bo kto wie co taki degenerat robi w domu.

Gość OrnitologAmator
Instynkt instynktem, ale to nie jest środowisko dla nich, poza tym jest ich zdecydowanie za dużo bo nie mają naturalnych wrogów. Może krowy między blokami jeszcze trzymać ? Srać muszą przecież a że trawę żrą ? To ich środowisko i nie robią tego dla jaj ! Pomijam kwestię że to przez takich ludzi co krzyczą że nie nie zabijać bo to miłe, pogłaskać można. Co do ptaków i innych zwierząt to niestety człowiek zrobił takie zniszczenie w przyrodzie że musi regulować liczebność pewnych gatunków, a czy to ptaki, koty czy pchły - co za różnica. Pewnie o tym wiesz bo tak się mądrzysz. Co do dzieci i sterylnych warunków - nic nie powiem bo chyba tak płytka nie jesteś. Ilość gówna psiego na chodnikach też cię nie zraża ? Przecież człowiek nie musi w sterylnych warunkach żyć, a pies gdzieś srać musi.

Gość OrnitologAmator
persymoną - na jedno wyjdzie....

kurcze troche mnie przerazaja niektore argumentacje. To ze kotow czy psow jest w miescie za duzo, to raczej nie ich wina, tylko ludzi ktorzy je sprowadzili do mieszkan, pozniej czesc z nich zostala wyrzucona...moze by tak sprobowac regulowac ich liczbe od podstaw, czyli sterylizujac np. zamiast zabijac kamieniami...no nie wiem, to po prostu nie te zwierzeta sa winne tylko czlowiek i sposob w jaki zaczal ingerowac w nature..w koncu to tez naturalne bo nie wrocimy mieszkac w jaskiniach, zreszta tam pewno tez namieszalismy...no ale jak zawsze potrzebna jest wyobraznia! Psy tez chyba moga spokojnie koegzystowac, tylko do tego potrzeba odpowiedzialnych wlascicieli ktorzy beda potrafili wziac odpowiedzialnosc za czworonogi. Tylko prosze niech nikt nie pisze ze rozwiazaniem jest zameczenie tych zwierzakow czy tez znecanie sie nad nimi. Po prostu ludzie ktorzy to robia to bydleta bezrozumne. Tacy mnie przerazaja najbardziej bo bazuja na swoich pierwotnych instynktach...to samo pewno zrobilby z kims ubranym na zielono albo jakkolwiek odbiegajacym od \'normalnosci\'! no troche sobie ulzylam ;) trzymajcie sie milosnicy wszystkiego co zyje lub po prostu ludzie.

użyć nastolatka jak on kota i zrobić to samo co on z tym kotem :O jak mało spuchnie to powtórzyć kilka razy. potem podrapać porządnie, przygotować beczkę ze gorącą smołą i go tam wsadzić. następnie wyjąć, poczekać aż smoła zastygnie i zdzierać ją z niego powoli. jakby komus było mało to może mu jeszcze wsadzić mu w odbyt szyszkę i wyjąć ją \"pod włos\" (ała :O )