Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myer

chce miec dziewczyne ,ale ktora mogłaby zrezygnować

Polecane posty

Gość myer

z seksu .MOzemy spać ze sobą przebywać ,ale seks wykluczony.Jestem za czystością do końca życia itd....Tym bardziej ,ze czystosc teraz coraz bardziej modna .A osoby ,ktore to robią przed 25 rokiem życia uważane są za szybkie i łatwe.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zgłaszam sie!

Gość lilka79
bosko, wreszcie

Gość myer
to może sie umówimy?

Gość myer
jakie żarty?Cholera i znow zostaje na lodzie .Wszystkie chca tylko jednego .A romantyczna miłosc gdzie?

Gość myer
seks jest grzeszny i to słabosc dlatego należy sie go wyzbyć

romantyczna miłosc, ale miłosc:) poczytaj piens nad piesniami:) bibila poza tym pieknie jak wszytsko ma poczatek i trwanie:)

Gość myer
seks jest gorszący i jeden z pospolitych instynktów ,lktory poniża człowieka ..NA to zgodzic sie nie można .NAleży naprawiać swiat ,a nie przyjać go takim jaki jest.Jesli BOg stworzył nas egoistami musimy z tym walczyć.Tak samo jak z zabijaniem zwierząt dla futer itd.Szukam takiej czystej kobiety,a przynajmniej ktora sprzeciwia sie takiemu traktowaniu ludzi i chce być czysta.

Gość myer
z miłoscią czy bez .MA go wogóle nie być bo jest brudny.TO nie ulega wątpliwości.

Gość myer
Bog kazał naprawiać świat i zło cos co nas sprowadza do roli lub moze osłabiać nasze człowieczeństwo .Seks poniża człowieka zresztą.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
umówmy się: w jakim mieście mieszkasz? myślę podobnie, chcę Cię poznać. mówię poważnie.

Gość AloneOn TheDark
Nienormalni jestescie. Tyle na dzis. Seks to nieodlaczny aspekt udanego zwiazku.

Gość myer
jestem zdania ,ze to zło .Wiem ,ze na tym swicie sa tez inne zła ,ale od tego należy zacząć.By osiagnąć stan bliższy czystości umysłowej

udany zwiazek to milosc, dialog, porozumienie i bliskosc fizyczna i taka koljnosc wiezi, mocna, silna:)

Napewno mozna i tak, w końcu w klasztorach zyja ludzie bez seksu i są szcześliwi, ale jesli to ma być związek dwojga, to co z dziećmi? Czy w takim związku nie ma potomków?

Gość myer
no wiec ile jest takich kobiet ,ktore z tego zrezygnują w imie zasad ?I sprzeciwu traktowania ludzi jak zwierzęta ?

A co w tym \"brudnego\" skoro uprawiasz seks z osoba ktora kochasz ?

Gość myer
sorki nie bedzie mnie pare minut bo musze strzelic z reki :-o

Gość myer
bardzo dużo .Bo to uwłacza godnosci człowieka.

alez ludzie naleza do krolestwa zwierzat i nie ma w tym nic ponizajacego. to NATURA - w calym swoim pieknie i majestacie :)

myer - temat, który rozpocząłes, jest dośc ciekawy, ale Twój ton dość zaczepny, odpowiedz jesli możesz na pytanie co z potomkami w takim związku. I swoja drogą w jakimm fragmencie Pisma Świetego Pan Bóg potępia seks małżeński ?

Gość a co z pieszczotami
? bez zadnego dotyku, czy tylko bez samego aktu seksualnego?

Uwlacza godnosci czlowieka ? Najbardziej wyjatkowa forma bliskosci ? Uwlacza... ? Nie mowie o puszczaniu sie na lewo i prawo zaliczanie facetow czy kobiet przy kazdej nadarzajacej sie okazji, bo to faktycznie...UWŁACZA...! A w tych klasztorach to nie wiem czy tak do konca sa szczesliwi,Ci z prawdziwym powolaniem moze i tak... Choc poped seksualny to najnormalniejsza rzecz, tak kiedys ktos nas stworzyl i ja naprawde nie czuje sie z tym zle :P

Gość aaa a
myer zrezygnuj z słuchania jedynie słusznego radia, bo zgłupiejesz do reszty

Gość myer
to jest zwrot do Boga skoro wymaga od nas najwyższej czystosci braku egoizmu itd.MOzemy mu to dać m.i.n .w ten sposób.Słaboscia jest również picie ,palenie należy sie tego wyzbyć .CZystosc o ktorej marzymy i ktora chcemy osiagnąc to mnie interesuje.A to dopiero początek.

po co dajecie sie prowokować??? wierzycie w to ze jakis kolo nie chce sie bzykac do konca zycia? i ze nawet sam nie robi sobie dobrze? uwierze w to tylko wtedy, jesli mial wypadek i obcielo mu ptaka :-D :-D :-D

nesti , ja wlasnie nie wierze :P Tylko skoro podjal temat to moze niech sprobuje to jakos racjonalnie wyjasnic, bo poki co to twierdzi ze rezygnuje z wszystkich przyjemnosci zycia ;)