Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka_bolka

Czym się zajmują wasze połóweczki?

Polecane posty

Odpowiadajac na pytanie poprzednie dotyczace wyksztalcenia zawodowego i braku pracy: NIE. Wiadomo, ze losy ludzkie roznie sie plota, czasami nie kazdemu sie udaje skonczyc studia...Znam jednak takie osoby, ktore nawet mimo braku wyksztalcenia pracuja i radza sobie dobrze. Facet bez wyksztalcenia i bez pracy odpada!

Gość Ruda zolza
Tak ten tekst z "zawartoscia cukru w cukrze" znam :D Tego z "dyrektorem" nie kojaze, ale juz sie chyba domyslam o co chodzilo. O ta parke, ktora przebierala "Marysie" za faceta?

Gość Ruda zolza
"Pan" Marysi byl dyrektorem budowy :D

Gość a-no-nimka
... no właśnie... wpełznę sobie do dziury i będę czytać dalej jednym okiem

Gość uuuuuuuuuu
a mój jest kierowcą i jeździ cysternami :(

A mój Piotruś jest informatykiem - programistą:) i bardzo Go kocham!!!:) A propo tego pytania o brak wykształcenia i brak pracy --> moje Kochanie po skończeniu studiów przez pół roku szukało pracy niestety:( i wtedy to ja Go własnie najbardziej wspierałam. I jeśli by nie miał tegho wykształcenia i pracował ciężko fizycznie albo okresowo wogóle nie pracował a byłby tym samym człowiekiem to pewnie że bym z nim była bo Go kocham!!!:)

Gość onka3
mój mąż jest matematykiem w szkole średniej

Gość Uleńkaaa
Jolcia, popieram :) Moj ukochany obecie pracuje fizycznie w fabryce. ALe co zrobić, takie czasy, trzeba brać co jest. A był czas kiedy wcale nie mial pracy, wtedy się poznaliśmy . Ja jeszcze studiowałam. I pokochałam go za to jaki był, a nie za to czy i gdzie pracował. A teraz ja szukam pracy , a On mnie w tym wspiera.

Gość dodusia20
Elektrotechnik pracuje w Austri i jest w domku niecale dwa dni w tygodniu

Gość frutisruti
Czy zgadzacie sie ze mna, ze informatycy sa beznadziejni w zyciu? Niestety siedzenie tyle godzin przed komputerem wykrzywia ich psychike.