Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna19

tak sie zastanawiam...

Polecane posty

Gość dziewczyna19

dlaczego kiedy widzimy piekna, zadbana, atrakcyjna dziewczyne, wrecz zjawiskowa, zastanawiamy sie czy aby na pewno jest inteligentna.Takie pytanie nie nasuwa sie na mysl kiedy mamy do czynienia z osoba przecietna, zastanawiajace, moze to przez zazdrosc. I jeszcze jedno, czy paradoksalnie istnieje mozliwosc ze zjawiskowa dziewczyna moze miec mniejsze wziecie? ponoc takie jest zdanie psychologow, bo faceci boja sie takich kobiet w stylu, i tak nie zwrocilaby na mnie uwagi i podrywaja zwykle dziewczyny, co o tym myslicie?

Gość kapitalista
uroda nie ma aż tak kolosalnego znaczenia, ważniejszy jest sposób bycia, podejście do życia i innych ludzi, oraz wiele innych rzeczy :)

Gość uppppppppppppp
up

Gość uppppppppp
up

Gość ja powiem szczerze
nie ja jak widzę piękną dziewczynę to nigdy nie zakładam że nie jest inteligentna. Dopiero jak już się odezwie i poznałabym ją bliżej to dopiero mogłabym coś o jej inteligencji powiedzieć. Ale czasami ubiór co niektórych nasuwa skojarzenia co do ich potencjalnej głupoty jeszcze zanim się odezwą.

Gość ja powiem szczerze
chodzi mi o wszelaki ubiór połączony z makijażem charakterystycznym dla prostytutek

Gość ja powiem szczerze
one takie sa