Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OUPiS

niedługo Dzień Matki

Polecane posty

Gość OUPiS

Macie jakieś fajne pomysły na prezenty? Ja zawsze inwestuje w kosmetyki dla mamy, ale w tym roku brakuje mi pomysłu... myślałam o jakimś preparacie działającym od wewnątrz. Podsuniecie jakis pomył?

Gość OUPiS
zero pomysłow co dla kobiety dojrzałej...?

Gość becky
może capivit?

Gość Pan Elemelek
może kwiaty, komórkę

Gość OUPiS
Kwiaty na pewno... ;) To podstawa ;)

Gość Apeironka
Przeglądając ostatnio gazety natrafiłam na proponowany krem- prezent własnie na Dzień Matki. Teraz nie mogę sobie przypomnieć nazwy... pamietam tylko, że był przeciwzmarszczkowy, kosztował 16 zł, był z firmy Kolastyna albo z Soraya i miał różowe opakowanie w formie tubki. Kojarzy ktoś?

Gość kaska 26
ja niestety nic swojej nie dam, chociaż bardzo bym chciała.... mpja mama nieżyje od 13 lat :(

ja też straciłam mamę 13 lat temu teraz moja teściowa stara się zapełnić moją pustkę w sercu,stara sie i wychodzi jej to coraz lepiej .W tamtym roku chciałam jej to wynagrodzić z męzem wzięliśmy wszystko co jest potrzebne na grilla wpakowaliśmy teściów do samochchodu i pojechaliśmy za miasto na odludzie nad jeziorko .Tesciowa była zachwycona,wypoczęła ,zrelaksowała sie.Powiedziała że takiego dnia matki nigdy nie zapomni (ta cisza wokół,ptaki śpiewające,swieże powietrze obsługa(czyli ja)super-kwiatki polne na stoliku,kawusia,pieczące sie mięsko.Zasłużyła na taki relaks bo wiem jak ciężko pracuje .oczywiście ucieszyłaby sie z kosmetyku czy z wiązanki z kwiaciarni ale Takie rzeczy można rodzicom kupować bez okazji(im sie to należy).Naprawdę warto troche pogłówkować bo potem sama(sam) poczujesz sie lepiej jak ujrzysz szczery uśmiech,może nawet łezke w oku mamy.Natura górą.A w tym roku coś innego wymyślimy z mężem .

Gość OUPiS
No to gratuluję pomysłu... jednak u mnie to już tradycja, że w tym dniu dbam o urodę mamy. Czasem oprócz nowego kosmetyku robię jej maseczkę, albo odprężającą kąpiel... ;)

właśnie ,najważniejsze w tym dniu to ,to aby być przy Niej i dać prezent taki od serca .to że napisałaś że robisz mamie kompiel maseczke kładziesz to też jest świetny pomysł chodzi o bliskość aby w tym dniu pobyć razem nawet chociażby zagrać w tradycyjne bierki bo przecież tak mało czasu spędzamy razem .Człowiek jest ciągle zabiegany praca szkoła czy też swoje dzieci własny dom a zapominamy o najważniejszej osobie która tyle nam dała pomogła....

Gość upa upa