Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogadanka

Czy to duzo?

Polecane posty

Gość pogadanka

Czy waszym zdaniem wazyc 59 kg przy wzroscie 172 to duzo ?? a ile wy wazycie?? i ile macie wzrostu??

Gość Greif111
nie jest zle :) chociaz na moj gust to tak 56-57 kg byloby jeszcze lepiej ;)

Gość moja mama...
waży 57kilo i ma 172 cm wzrostu i wyglada super:)

Gość kati24
a ja mam 172cm wzrostu i ważę 53kg. Niektórzy twierdzą że chudzinka ze mnie (szczególnie rodzice) ;)

Gość pogadanka
3 kilo roznicy to chyba nawet nie bedzie widac , ale dwa dni i bedzie!!:) pozdrawiam:)

Gość lorena________
wychudzone bezpiersiowe anorektyczne wieszaki z was! fuj!!! niedowaga juz jest niemodna,faceci szukaja dziewczyn anie pomalowanych chlopakow z klatke piersiowa jak u mojego 16 letniego brata!!

Gość Lancelot
sporo zależy chyba od budowy ciała. nie wydaje mi sie zeby to było duzo, ktos tam pisze, że 57 byłoby lepiej...ja przy 1.65m waże średnio ok 55-56 kg, miesiąc temu spadła mi waga do 54 i wszyscy mnie do lekarza wysyłali twierdząc, że wyglądam jak kościotrup i patrzeć się na mnie nie mogą, ja zreszta też nie za dobrze sie z tym czułam, brakowalo mi tych 2 kilo ;)

Wolę być chudzielcem niz babsztylem z 30 kg. nadwagi i cycami do pępka. A jezeli chodzi o mnie to ja już mam taka urodę i raczej nie przytyję.Jem wszystko, nie odchoudzam się i nigdy nie odchudzałam. Po za tym tak jak napisałam, dobrze mi w moim ciele. lorena_ -pozdrawiam

Gość a to co...
lorena twoja wypowiedz nie ma ladu i skladu :D

Gość pogadanka
napewno duzo zalezy od budowy , bo np moja mama i znajomi tez twierdza ze jestem chuda , a szczegolnie mamam wyzywa mnie od anorektyczek , ale przeciez mi sie nie wydaje zebym byla taka chuda....ja nie wiem co oni widza...!!

Gość lorena________
czemu popadasz w skrajnosci? ja mowie o anorektyczkach,takie chudzinki wygladaja okropnie ale nie jakies grubasy od razu. dziewczyna powinna miec ksztltna pupke ( mala) plaski brusuek fajne nozki i cycki ok powinna byc jak ja:( waze 54 kg ,mam 165 cm i to jest ok.wszystko sexy i na miejscu:(((((

Gość Sssssstasiek
jesli brzuch wiekszy od cycow to zle jest niestety.

Gość pogadanka
moze lorena jest grubiutka dlatego tak pisze...

Gość moja mama...
lorena_______------> żyjesz w niewiedzy własnych przekonań moja mama ma rozmiar stanika 70DD, a to raczej nie jest rozmiar kobiety "bezpiersiowej":D

Gość Jasiu Marycha Szatanik
30kg-w sam raz !!!!

wazysz ok ja mam 160 i waze 55kg - uchodze za szczupla, ale to podobno kwestia budowy ciala, kosci itd.

Gość smuti
ja mam 168 cm wzrostu a waże 52 kg i jest dobrze

Gość bez przesady**
ktoś, kto uważa, że 59 kg przy 172 cm wzrostu to dużo, ma chyba nierówno pod sufitem. Co to w ogóle za głupie pytanie. Dużo to by było, jakbyś wazyła 73 kilogramy!!!!!

Gość do lorena
spadaj, gruba kurewko Kogo obchodzi, czego szukają faceci???:o Faceci pewnie szukają łatwych panien, więc masz szansę:o

Gość bardzo mało

Gość gosiek16
NIE WIEM DZIEWCZYNO JKA TY MASZ BUDOWE CIAłA .....JA MAM 172 CM I WAZE 49 KILOGRAMóW MAM 16 LAT BLOND WLOSY NIEBIESKIE OCZY WYDAWALOBY SIE ZE LASKA ALE JEDYNA MOJA PRZESZKODA JEST TO ZE MAM GRUBE NOGI BEZ PRZERWY WYDAJE MI SIE ZE KAZDY ZWRACA UWAGE NA MOJE NOGIU PONIEWAZ DAWNIEJ BYLAM NA PRAWDE SZKIELECIKIEM TERA PO ZMIANIE CZUJE SIE STRASZNIE REGULARNIE BIEGAMI NIE PRZYNOSI TO REZULTATóW LEPIEJ ZACZNIJ SPALAC JUZ BO POTEM NIE NADAZYSZ!!!!!!SZCERE....PRZEPRASZAM