Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniia

Mam dziwnegho faceta!

Polecane posty

Jestesmy razem 2 miesiace, on ostatnio zaczal wyznaczac sobie czas kiedy sie ze mna widzi, dzisiaj oznajmil ze nie mozemy sie spotkac bo on zekomo nie ma czasu idzie na trening ktory trwa godzine zawsze po nim przyjezdzal do mnie ale ok od dzisiaj nie ma na to czasu, wiec ja zaplanowalam sobie jzu wieczor ze znajomymi gdy sie dowiedzial zjuszyl sie, o co mu do cholery chodzi?? czy to ja jestem jakas pieprznieta??

nie :) to on jest zaborczy :P ... hipokryta i juz jemu wolno Ty siedz w domu :P powodzenia ;) ........ wybij mu to z głowy jak najszybciej ;)

Gość to poczatek konca

no wlasnie tez tak mysle, ze nadchodzi bliski konec naszej znajomosci, nie lubie gdy facet próbuje mnie ustawiać, nie ma takiej opcji.Hehe pisze do mnie i szuka zaczepki do kłotni, normalnie nie czaje go...co on moze wychodzic z kolegami na mecze rowery silownie a ja mam siedziec w domu,bo on sie denerwuje.W ogole to ja mialam ciagle uczucie ze jemu nie zalezy, a tu nagle sie obudzil.O boszzz...

Twój przy moim to jest pikus..a jestesmy prawie rok...nie mam znajomych, kolezanek, pracuje i z nim sie widze. A jak wyjezdza to nic nie robie, bo sobie miejsca znalezc nie moge. Jak gdzie wyjde to 100 pytan do...on nie chce dopuscic do tego bym miala czas wolny i planowala go pod siebie, bo np on jest wtedy w pracy. Ale go Kocham :]