Ewelinka5555 0 Napisano Maj 15, 2006 mam pytanie!ostatni okres zaczął mi się 14 marca a skończył 18!! robiłam jeden test ciążowy ale wyszedł mi brak ciąży a ja dalej nie ma okresu przypominajac ze jest dzisiaj 15 maj!!!!! czy to możliwe ze w ciazy jestem tylko test zle wyszedl lub cos jest nie tak i poprostu okres mi sie spoznia! nie odchudzalam sie.... dodam że mam we wrześniu ślub ale dzidzi nie było jeszcze planowane ale jakby sie zdarzyło to napewno bede sie cieszyc~ tylko martwi mnie to co sie dzieje prosze o pomoc! jakie moga byc objawy ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HELPINKA Napisano Maj 15, 2006 PEWNIE, ZE MOZXESZ BYC. MOJA KOLEZANKA ZASZLA W CIAZE WE WRZESNIU, MIALA NORMALNIE OKRES W PAZDZIERNIKU. ROBILA TEST, KTORY NIC NIE WYKAZAL. W CZERWCU RODZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinka5555 0 Napisano Maj 15, 2006 no to ladnie mnie pocieszyles!!! ale jak bede to napewno nie bede plakac!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szko Napisano Maj 15, 2006 a dla mnie nie jestes w ciazyto ze okres spoznia sie kilka dni tonormalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhmmmmmmm Napisano Maj 15, 2006 Tak czy owak, najlepsze co możesz zrobić to pójść do lekarza. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinka5555 0 Napisano Maj 15, 2006 jakie kilka dni!!!!!!!!!!!! ostatni miałam 14 marca a jest 15 maj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Maj 15, 2006 a miewałaś już kiedyś takie nieregularne cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinka5555 0 Napisano Maj 15, 2006 w sumie to nie... ale jak we wrzesniu tamtego roku przestalam brac tabletki to cos mi tam sie spoznialo na poczatku ale nie teraz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestes Napisano Maj 15, 2006 jesli test pokazuje ze nie to znaczy nie,sa bardzo czule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestes Napisano Maj 15, 2006 jesli test pokazuje ze nie to znaczy nie,sa bardzo czule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinka5555 0 Napisano Maj 15, 2006 ~juz sama nie wiem co mam o tym myslec! czasami jest tak ze testy pokazuja brak ciazy a w rzeczywistosci jest ciaza!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szko Napisano Maj 15, 2006 sorki myslama ze 14 maja... ale testy daja 99% gwaracncji wiec nie jestes w ciazy! idz lepiej do lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej zrób jeszcze jeden Napisano Maj 15, 2006 test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinka5555 0 Napisano Maj 15, 2006 zobaczymy co bedzie jutro mam zamiar isc do gina! trzymajcie kciuki.... brrr.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach